Скандинавска литература

• 148 607
  • 814
  •   1
Отговори
# 75
# 76
За много години, скандинавки!  Hug Hug Hug

Да побутна малко темата, че едва я намерих ...  Laughing
Никой нищо ли скандинавско не чете?  Simple Smile

Последната книга, която прочетох по темата беше "Червеношийката" на Ю Несбьо.
Отново съм очарована /за кой ли път вече?  Laughing / от него! Книгата е различна, по-различна от предишните му, по-лирична някак си ... или поне на мен така ми се стори  Heart Eyes
Бих я оприличила на "Джойленд" - така както Кинг е различен там, така е Несбьо тук.
Препоръчвам ви я  Hug

Скоро ще навляза пак в скандинавска фаза  Wink

Подготвила съм си : "Мнима смърт", "Пепеляшките", "Убийци на фазани" и , разбира се, най-новата на Несбьо - "Фантом"  Grinning

# 77
За много години, скандинавки!  Hug Hug Hug

Да побутна малко темата, че едва я намерих ...  Laughing
Никой нищо ли скандинавско не чете?  Simple Smile

Последната книга, която прочетох по темата беше "Червеношийката" на Ю Несбьо.
Отново съм очарована /за кой ли път вече?  Laughing / от него! Книгата е различна, по-различна от предишните му, по-лирична някак си ... или поне на мен така ми се стори  Heart Eyes
Бих я оприличила на "Джойленд" - така както Кинг е различен там, така е Несбьо тук.
Препоръчвам ви я  Hug

Скоро ще навляза пак в скандинавска фаза  Wink

Подготвила съм си : "Мнима смърт", "Пепеляшките", "Убийци на фазани" и , разбира се, най-новата на Несбьо - "Фантом"  Grinning
Четем,четем,просто лично аз нямам много опит със скандинавска литература(повече филми) и не се включвам в темата,за да не подвеждам хората с мненията си.  Grinning
Иначе аз сега съм до половината на 'Лесни пари' от Й. Лапидус .Засега не мога да кажа ,че става нещо чак толкова интересно,но ако искате някое леко четиво с типичен скандинавски характер,това е книгата,която ви трябва. Simple Smile
Честита Нова Година на всички и от мен! newsm51

# 78
  • Берковица
 Започнах Снежния човек, в началото съм, но ми харесва. Прочетох Леопардът, много ми хареса.

# 79
  • София
Четем, четееееем!

Прочетох "Снежния човек" на Ю Несбьо - велика!!! Заредила съм си "Леопардът" и "Червеношийката".

А в момента чета "В смутните часове по здрач" на Юхан Теорин. Отзиви - по-натам, че още сме на заявяването на герои и събития.

# 80
  • Берковица
Четем, четееееем!

Прочетох "Снежния човек" на Ю Несбьо - велика!!! Заредила съм си "Леопардът" и "Червеношийката".

А в момента чета "В смутните часове по здрач" на Юхан Теорин. Отзиви - по-натам, че още сме на заявяването на герои и събития.
Имате ли "Червеношийката" в електронен вариант?

# 81
Четем, четееееем!

ааа... добре тогава щом четете.....  Laughing  Hug

Аз започнах онзи ден "Пепеляшките" /Кристина Улсон/ - напълно оправдава очакванията ми за момента, без да е някакво wow  Grinning Добре написано скандинавско трилърче  Peace

Скоро и аз ще мина в режим "Несбьо"  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Hug

Гани, няма я "Червеношийката"електронно... Ако искаш да ти я пратя като ми я върнат, че ми е у съфорумка....

# 82
  • Берковица
Миж, Благодаря ти.  Hug Party Аз чета Снежния човек на телефона и съм вече на финала. Страхотна е. Досега съм прочела Леопардът и Немезида, страхотни са.
Поръчах си и Звездата на Стриндберг, очаквам я утре.

# 83
  • София
Гани, няма я "Червеношийката"електронно... Ако искаш да ти я пратя като ми я върнат, че ми е у съфорумка....
Ще я започна тези дни  Blush.

Днес видях, че предстои съвсем скоро да излезе нов роман от Карин Герхардсен, авторката на "Джинджифиловата къща":

http://www.bard.bg/book/?id=1893#book_description

# 84
Ще я започна тези дни  Blush.

Днес видях, че предстои съвсем скоро да излезе нов роман от Карин Герхардсен, авторката на "Джинджифиловата къща":

http://www.bard.bg/book/?id=1893#book_description

Тази книга съм я нарочила за подарък на една съфорумка , която ми е слабост , дали ще се познае , е аз й казах днес , така че няма да има изненада , но пък ще има подарък  Heart Eyes

# 85
# 86
  • София
Тюх, да си бях държала пръстите далеч от клавиатурата! Яд ме е, че развалих точно тази изненада  Blush!

# 87
Тюх, да си бях държала пръстите далеч от клавиатурата! Яд ме е, че развалих точно тази изненада  Blush!

Ееее , не , Вени , то Мижче знаеше от сутринта още , преди да публикуваш снимката на книгата . Прочетох резюмето и страшно завладяващо и смразяващо ми прозвуча  Mr. Green

# 88
Аз пък днес от Наричка разбрах за втората книга на Карин Герхардсен  Blush
Рейтингът й в ГР е по-висок от този на "Джинджифиловата къща"  Grinning

# 89
  • София
После да споделите мнение!

Общи условия

Активация на акаунт