ИСТАНБУЛ и лалетата [тема 29]

• 59 470
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Бихте ли ми прпоръчали и дриги фирми за Истанбул за Великден, освен Емералд -интересувам се повече от забележителностите и затова искам добър екскурзовод. И какъв хотел е за предпочитане -този GOLD HOTEL 3*  на снимки изглежда добреhttp://www.emeraldbg.com/hotel/62000/2/232/62219/75592/GOLD-HOTEL-3*.html, но дали  така newsm78

Миналата година бях в този хотел, не е лош, точно така изглежда, както на снимките. Намира се до спирка Лялели Университет. Да ви разкажа нещо смешно, рецепционистката говореше с нас на руски през цялото време, правим чек аут, обажа се да проверят стаята и след малко се чува "... и ловец съм и рибар съм...." (така и звънна телефона, за незапознатите да кажа, че това е една много известна стара песен от зората на турбо фолка), така не се бяхме смяли отдавна.
Иначе бройте ме и мен в редиците на хората, пристрастени към този уникален град.

# 61
С Емералд ли бяхте?

# 62
 Не, пътувах от Варна с Турал, нашият хотел (Акгюн) имаше овърбукинг и ни изместиха в този.

# 63
Сигурна съм, че отдавна занете за полетите Варна- Истанбул, но припомням с голяма радост - 3 пъти седмично, 79 евро в двете посоки. Полетите са денем, в човешко време. Само на отиване деня е изгубен..., ама пак е хубаво!

# 64
pina, добре дошла отново във форума!

# 65
Пине, липсваш много!  Hug Heart Eyes

# 66
Благодаря, аз не съм го напускала, просто бях по теми за памперси и биберони  Laughing

Ох, сега много ме досърбя, чак заболя, за един Истанбул в нищото... Чудя му се, мая му се, че да видим!

# 67
...и понеже тук никога никой не дава лоши съвети .... изместихме пътуването - тръгваме на 10 април вечерта!
Много се радвам, много благодаря за всички съвети...
ще помагате с интересни маршрути Wink   bouquet Hug Peace

# 68
За малко до ви изпусна Joy ,аз най накрая внесох депозит и ще пътуваме окончателно на 1 май Laughing сега мирясах само ще чета  за маршрути !!!

# 69
  • Велико Търново

hubavoto_f-4e, от Търново ли ще тръгвате? И ако да, с коя фирма ще пътувате, че тук няма кой знае какъв избор.

# 70

Сиси, аз пътувах с Емералд за Нова година !  Peace Навсякъде, където можах, съм ги похвалила - много съм доволна от организацията, екскурзоводите, от всичко. В този хотел бяха настанени част от пътуващите, не съм чула никой от тях да се оплаква или да е недоволен. Ние избрахме Юксел хотел, който се води 3+ и също бяхме много доволни . Двата хотела, са съвсем близо един до друг. Peace

# 71
Благодаря за информацията! Автобусите как бяха?

# 72

Много удобни и комфортни, широки седалки и голямо разстояние между тях. Отоплени и чисти. Peace

# 73

Много удобни и комфортни, широки седалки и голямо разстояние между тях. Отоплени и чисти. Peace
Много благодаря и аз за информацията.И ние ще пътуваме с тях.Вече нямам търпение.  bouquet

# 74
fiore   с  караджъ, 152лв. със застраховката Wink

Общи условия

Активация на акаунт