Отговори
# 705
  • София
Ей ,какво добро момче е Емир,как се развика в университета Heart Eyes,за да я убеди.

# 706
# 707
  • Още у мъглата ...
Ей ,какво добро момче е Емир,как се развика в университета Heart Eyes,за да я убеди.
smile3521 smile3521

# 708
  • в подножието на планината
 Чаги се справя много добре, макар че му е за първи път, ама като има насреща си Хазалката и нещата се получават страхотно... Heart Eyes

# 709
Луди за развързване сте   Mr. Green

# 710
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Габче, това обясняване беше малко пресилено. Wink Ама Емко си беше сладък.

А! Свърши. Sad

# 711
  • в подножието на планината
Битти... Mr. Green

# 712
  • Още у мъглата ...
Ех, свърши  Sad Ама пък се разписаааах на епизодчето  Party Party Party Party

# 713
  • Още у мъглата ...

Па ти сега ли го разбра  Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha

# 714
  • Още у мъглата ...
Аз отивам да хапвам, после идвам пак  Grinning Hug Hug Hug Hug Hug

# 715
  • някъде из Врачанско
нашето моме си е огнено и много страстно, все търси справедливост, пък забърка голямата каша с лъжите си, ох, колко е сложно понякога, що няма формули в живота 1 +1  и така да решаваме всичко по-лесно, а така като нямаш опит и често бъркаш и после вадиш кестените от огъня с голи ръце, мале каква изповед само дадох тази вечер  ooooh!
 аз пък повече се ядосвам за ферито, гледам, че вие въздишате по емко, е те така, ще си гледкаме и ще им се радваме, верно си е сладкишче, че сега като прелее при приливите и ми е страшно чак

# 716
  • София
Тамън щях да напиша "Ти па" и Габи ме преварила hahaha hahaha hahaha hahaha
Толкова хора на балкона,що не се включихте,ей ще има глоба почерпка fight Mr. Green Heart Eyes

# 717
Хилоуууу отново  Grinning  ooooh! пак пропуснах коментарното студио ама нищо то още има много сериики да си коментираме  Simple Smile

# 718
за тва сме в  диспансера Mr. Green

# 719
Хилоуууу отново  Grinning  ooooh! пак пропуснах коментарното студио ама нищо то още има много сериики да си коментираме  Simple Smile
Диде Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт