Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви са предимствата и недостатъците на многократните пелени и непромокаемите гащички за бебета?
Какви са предимствата на традиционните пелени за еднократна употреба в сравнение с многократните пелени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви са предимствата и недостатъците на многократните пелени и непромокаемите гащички за бебета?
-
Какви са предимствата на традиционните пелени за еднократна употреба в сравнение с многократните пелени?
-
Каква е тайната за предотвратяване на косопад след раждане?
-
Какви са предимствата на стъклените бебешки бутилки със силиконови биберони в сравнение с обикновените шишета?
кашлицата наистина понякога доста упорито се влачи.
и моите така тайно ми подготвят изненади, а малката все картички рисува и надписва за всеки празник. Имам една голяма кутия
повечко силна храна и ще наваксаш, само апетит да имаш, че аз нещо го закъсах с хапването. Това да се насилваш да ядеш много трудно било 

отново се е погрижила денят ни да започне с вкусна закуска
Иначе в мрачния ден нещо пак ги няма другите момичета...съвсем ни намаляха редиците- напарво сме пред изчезване.
Лош ФБ! 

Та по тоя повод снощи хванах ММ на къс пас да коментираме по списъка ми с имена ...Показах му го и той пак - ама те много такива тея имена..нещо не ми харесват..А списъка ми е от поне 15 вариянта. Ама като го питам като знае толова да даде идея той ми казва че ще ми даде ама не сега. Предупредих го че накрая щом така се помотва да не се сърди като го реша без него.
В най- лошия случай може и Макарон да си остане.
Мисля, че бебо притискаше нещо там.Беше много твърдо и май се беше разположил напречно.Сега докато пиша, пак усетих, че ме боли, но поносимо
, носа ми се запушва постоянно, очите ми сълзят и кихам през 5 минути, взех да се притеснявам да не направя някой гаф от кихане
. Предната вечер почти не съм спала, вчера си купих капки Пиносол, ама никаква работа не ми вършат и снощи ми беше толкова зле, че си капнах Олинт и поне спах без проблем до 4:00 часа, после пак беше голяма мъка, като за капак имах и стягания в корема, придружени от лек дискомфорт в кръста. Знам, че не е хубаво да се ползва Олинт по време на бременност, но се чудя ако си капвам само преди лягане дали ще е проблем, понеже като се въртя цяла нощ и бебка не спира да рита и се притеснявам, че тормозя и нея с тази хрема
.
.