Магазините щурмуваме, за нашите МАЙски бебенца си пазаруваме - Тема 9

• 43 046
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Мимолетка, браво на малката че е добре  Grinning кашлицата наистина понякога доста упорито се влачи.
Много са сладки дечицата как подготвят изненади за мама  Heart Eyes и моите така тайно ми подготвят изненади, а малката все картички рисува и надписва за всеки празник. Имам една голяма кутия  Grinning
Ди, почивай повечко, не си давай зор  Hug повечко силна храна и ще наваксаш, само апетит да имаш, че аз нещо го закъсах с хапването. Това да се насилваш да ядеш много трудно  било Tired

Звездичка, ти си спортна натура  Grinning та за туй сигурно си така пластична  Hug Аз имам тумбак, който изведнъж изскочи още повече, все едно съм глътнала баскетболна топка  Laughing И при всяко клякане, обуване и влизане/излизане от автомобила е голямо пъшкане  Blush
А това че си доволна от количката е супер, защото си е голям разход.

Мен три поредни вечери ме спохождат силни контракции с болки. Днес се видяхме с АГ-то и ще се наложи да полежа малко на системи. Може би в неделя ще ме вземат, ако не видя зор до тогава, че няма места в отделението. Утре ще ходя за ПКК да видим желязото как е че нещо съм постоянно замаяна и в безтегловност.

# 136
Добро утро дами  Mr. Green Как сте в този мрачен четвъртък  Close  Hug Какво ще правите днес?
Аз минавам на бързо и изчезвам, че малкото ми мишленце е болно и иска внимание. Душичката цяла нощ кашля и съответно за мен няма сън та сега съм като зомби. Добре че малчо е ОК. КАто легне да спи ще дласна пак. Целувки на всички коремчета  Hug

# 137
добро утро, май-чета!
zori87   bouquet отново се е погрижила денят ни да започне с вкусна закуска
бейли и аз забелязвам същото вечер, продължително стягане на корема, но без болки...сега, може и да се случва през деня, но тогава много много не обръщам внимание...следващата седмица сме при аг и ще потърся отговор от нея
лек ден от мен, аз отивам да се трудя Simple Smile

# 138
Добро утро майчета Simple Smile
Да Зори пак се е постарала. Като легне да спи, защо не се възползваш и ти от момента да си починеш малко Simple Smile
Бейли много неприятно, но щом се налага...дано бързо да те пуснат  Hug
Моникет ние с теб редовно се трудим, много сме трудолюбиви Grinning

# 139
Олеле....аз викам я да видя има ли движение тука....последно бяхте стигнали до 14-15стр на тема8....
Тия дни ще взема да прочета какво сте си приказвали тука тей  без мен :35

# 140
Добро утро майчета Simple Smile
Зори мерси за закуската  Hug Дано малката се оправи скоро. А пък щом и ти не си спала, легне ли детето - лягай и ти да наваксаш.  Hug Днес мисля както и вчера, а и предните месеци да си помързелувам  Mr. Green, само ще сготвя че няма нищо за ядене ама още не съм го измилсила какво да бъде.  newsm78 Иначе в мрачния ден нещо пак ги няма другите момичета...съвсем ни намаляха редиците- напарво сме пред изчезване.  Cry  Лош ФБ! #2gunfire
monicat   това за употребата като закачалка ми е тоооолкова познато. hahaha
mimoletka лоша работа с тея контракций. Пази се и си почивай повече и дано отминат.  Hug
miglena_vl не само ти се смееш като чуеш Макарочно.  hahaha Всички се научиха така да му викат и мен ме забавляват.  Joy Та по тоя повод снощи хванах ММ на къс пас да коментираме по списъка ми с имена ...Показах му го и той пак - ама те много такива тея имена..нещо не ми харесват..А списъка ми е от поне 15 вариянта. Ама като го питам като знае толова да даде идея той ми казва че ще ми даде ама не сега. Предупредих го че накрая щом така се помотва да не се сърди като го реша без него. smile3560 В най- лошия случай може и Макарон да си остане.  hahaha
Di83 радвам се че вече си вкъщи. Почивай си и се радвай на коремчо. Иначе за шопинг терапията си права - друго си е обиколката по магазините..но в крайна сметка както дойде. Важно е бебоците да са добре.   bouquet
Zwezdicka моя корем не се е прибрал, ама за сега и аз мога да си правя всичко както преди. Даже някой изобщо не могат да разберат че съм бременна, то за сега все още циците ми са пред корема де. Mr. Green Въпреки че бебчо върви с 1-2 седмици напред и доста добре бих казала на размери...къде се е скрил обаче..направо не знам.   Blush
бейли щом се налага пак на спа..по добре така от колкото с контракций в къщи. Дано помогнат системите и да спрат. Рано им е още- има време. Hug

П.П: Я, Наташка се появила  Joy Ами така е- пишем, пишем...ти къде се губиш?  Mr. Green

# 141
Здравейте   Hug
Зори бързо оздравяване  на малкото сладурче  Hug
zeldelina в  крайна сметка пък ти ще си избереш  Grinning
Бейли, дано пък да ти се размине болницата, но ако стане наложително няма как.
Снощи на два пъти имах силни контракции и в един момент се появи и болка в ляво.Но зверска болка, не можех да се изправям.Взех топъл душ , но си продължи.Вече си мислех, че се почва.Слава Богу, днес съм добре Whistling Мисля, че бебо притискаше нещо там.Беше много твърдо и май се беше разположил напречно.Сега докато пиша, пак усетих, че ме боли, но  поносимо Rolling Eyes Явно ще се почива днес.

# 142
Здравейте май-чета  Hug
Отдавна не съм писала, ще гледам да изчета темата  Hug , но искам да ви питам нещо за леглата. Някой да е използвал такаво детско легло или да го е виждал у познати, да ми каже дали ще може да се използва до 7-8 годишна възраст.
http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=28873

И който е използвал сгъваемите кошари да ми каже до каква възраст могат да се използват най -много, до 5-6 годишна възраст дали могат да се използват, че в единия магазин ми казаха че са били до 3 годишна възраст, в друг магазин казаха че може да се използва до 6 годишна възраст само детето да иска да спи още там  Simple Smile

# 143
fibs ако ще го ползваш за бебе, виж каква забележка има в описанието
Детско легло Мини Маус е предназначено за деца не по-малки от 15 месеца и максимално тегло 22,7 кг.

а вече мамите с деца да дадат коментар на каква възраст се достига до 22 кг Simple Smile

# 144
Не искам да я купя за каката която е почти на 4 годинки. Това легло ми хареса защото е малко и няма да заема много място в стаята, но незнам дали ще я държи до 7-8 години  Confused

# 145
Абе тука съм си из интернет пространството...по света и у нас и най-вече в университета...като за последно събирам информация, че после в света на майчинството няма да мога да се образовам точно в тази сфера Simple Smile ще уча доста други неща свързани с температурата на пюрето, миризмата на акото и ред подобни  pregnant

# 146
Ееее още една от изгубените бремелинки се появи, къде се губиш Наташка? Отбивай се и тука, двойно обучение  Joy
Зелделина и на нас ни е доста трудно с имената мислим ги да видим какво ще измислим  newsm78 А иначе  ние направо вече си свикнахме с Макарончо  Joy и няма да има сигурно друг с такова име, няма объркване  Joy Даже може другото име да ни е странно  Joy
Мимолетка пази се, и още е рано да се започва, стискаш и не пускаш  Hug
А и Фибс и тя се появи, позагуби се и ти нещо.
Наистина много малко останахме тука...и все по малко оставаме.
Зелделина е права за ФБ, там се губят повечето сигурно  Joy

# 147
miglena_vl на майтап или не, то и ние си свикнахме с Макарон.  Joy Една приятелка се шегува даже да го пишем по фамилия Пармезанов и да приключваме.  hahaha hahaha
А колкото до ФБ - малко по рано четох някъде, че уж на 15-ти Март ще го спират и като се зарадвах за момент че редиците ни ще се препълнят.. .ама пак поредната фалшива новина. Както се пее- "А дано, ма нада ли..."  fiuuuuuu

# 148
Здравейте!

Времето при мен е дъждовно от неделя насам, почти не е спирало да вали, съответно не съм излизала от вкъщи вече 5 дни и ми е много скапано. Но днес ми се вдигна настроението, сутринта ми пристигнаха първите покупки за бебето, вече си имаме количка, чанта и дъждобран, много им се зарадвах Grinning.

Сега да се оплача, че от вчера имам ужасна хрема Sad, носа ми се запушва постоянно, очите ми сълзят и кихам през 5 минути, взех да се притеснявам да не направя някой гаф от кихане ooooh!. Предната вечер почти не съм спала, вчера си купих капки Пиносол, ама никаква работа не ми вършат и снощи ми беше толкова зле, че си капнах Олинт и поне спах без проблем до 4:00 часа, после пак беше голяма мъка, като за капак имах и стягания в корема, придружени от лек дискомфорт в кръста. Знам, че не е хубаво да се ползва Олинт по време на бременност, но се чудя ако си капвам само преди лягане дали ще е проблем, понеже  като се въртя цяла нощ и бебка не спира да рита и се притеснявам, че тормозя и нея с тази хрема  newsm78 .

zori87 упражненията които правиш сигурно помагат, но аз имам проблеми с колената от малка и изобщо не мога да клякам, когато ми се налага да правя нещо което изисква клякане или се навалям или заставам на колена, аз засега правя упражненията на Кегел, нали и те помагали за по-лесно раждане, но съм много несериозна. Бързо оздравяване на малката.

malko_angel4e поздравления за взетите изпити!

За второ бебе ММ още от сега ме пита кога ще правим второто, а аз му казвам да изчакаме да се роди първото пък тогава ще мислим за второ. Той иска да имаме задължително 2 дечица, а ако имаме възможност и 3. На мен ми се иска живот и здраве дечицата да имат поне 3 години разлика, че иначе ми се струва, че ще бъде голяма лудница.

Тeɣa ваничката наистина е много симпатична със здраве да си я ползвате.

И при нас мястото в спалнята е ограничено и нашето бебешко легло ще бъде 120/60 и дори така вратата на спалнята няма да може да се отваря напълно, а за скрин не мога и да мисля, ще отделим 1/3 от гардероба за бебешките неща. За сега още не сме решили дали ще купим готово или ще поръчаме на един семеен приятел да ни изработи, той ни направи кухненските шкафове и сме много доволни, но ще ни излезе по-скъпо и не се знае кога ще е готово, зависи колко работа има, може да чакаме и повече от месец.

monicat честита покупка и на теб, много ми харесва.

Di83 много се радвам, че вече си у дома Hug, дано не се налага повече да ходиш на спа. Почивай си, хапвай здравословна храна и ще си върнеш изгубените килограми, мен пък ме е страх да се премеря, че сигурно вече съм заковала +12, напоследък не мога да ям много като количество, но за сметка на това всеки ден много ми се яде сладко и не мога да се спра Blush.

бейли дано всичко е наред и бързичко да се приберете от спа Hug.

zeldelina и ние сме зациклили на тема - име за малката, на мен ми харесват едни на него други, незнам на края какво ще стане, дано да го измислим скоро, че да не се роди бебка, а ние да не сме готови Crazy.

Тоя ФБ наистина побърка хората, вече и в скайп не влизат повечето, а аз съм се заинатила, че няма да си направя профил там и това е, колкото и да ме убеждават да го направя Crossing Arms.

# 149
mishka88  Hug аз изкарах този вирус около 1-3 март, започна с хрема (взех си физиологичен р-р на спрей, ако правилно помня Quixx za 9,90лв), след среща с ЛЛ - локален антибиотик за впръскване (Биопарокс) за гърло (защото след хремата, ме стегна гърло) + сироп за блокиране на суха кашлица (Синекод)- да не получавам контъракции от спазматичната кашлица, която периодично ме давеше...за 3 дена овладях ситуацията без да слезе "надолу" и да си докарам бронхит...
Казвам ти нещата в детайл, за да добиеш представа, какви мерки са ми предписали

Сега ще кажа на АГ за "случката" при следващата ни среща другата седмица, защото приятелка ми каза, че тъй като тя била боледувала по време на бременност, след раждане детето го сложили на антибиотици...явно трябва да се сигнализира АГ-то, за да са адекватни в грижите за новороденото

Общи условия

Активация на акаунт