Магазините щурмуваме, за нашите МАЙски бебенца си пазаруваме - Тема 9

• 43 046
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
 Joy Joy Joy Зелделина майтап майтап, ама наистина се свиква и като го повтаряш съвсем се набива  Joy Joy Joy Joy Joy А за ФБ това ми е много съмнително, хората така са полудели по него, че не знам какво ще стане ако го спрат дори за ден  Joy
Мишка и аз за това се притеснявам, кога ще успеем да стигнем до окончателно решение за името...А иначе и ние с ММ нямаме ФБ и сме твърдо против, макар че всеки те навива да си направиш, като пристрастени са  Joy по добре без ФБ  Wink

# 151
miglena_vl   Joy Joy Joy много си права за името.  Joy
За ФБ и мойто мнение е същото, че хората полудяха по него. Аз имах профил още по времето когато ставаше само с покана на някой ( далечната 2006г.) , а не както сега - всеки който иска може да си направи. Ами толкова ми писна, че още преди 4 години си закрих профила. И в момента ама изобщо не ми липсва. ММ също няма и изобщо и не смята да си прави. То и Каролка май нямаше и казваше, че няма да си направи..ама и тя падна в изкушението.   hahaha

# 152
  • София
Знам, че не е хубаво да се ползва Олинт по време на бременност, но се чудя ако си капвам само преди лягане дали ще е проблем, понеже  като се въртя цяла нощ и бебка не спира да рита и се притеснявам, че тормозя и нея с тази хрема  newsm78 .
Аз имах един период, в който ми се запушваше зверски носът и не можех да дишам през нощта, та тогава си пръсках Олинт по веднъж преди да заспя. По принцип Виброцил много ми помага, но тогава дори той не можа да спаси положението. Rolling Eyes Иначе едва ли твоето неспане тормози бебето, ама достатъчно е, че тормози теб.

След 1 час съм на преглед при лекаря, при който ще раждам и утре ще се отчета. Grinning

# 153
Добър вечер мами  Hug

У нас съм си  Grinning размина ми се болницата  Wink нямало места в отделението, аз не съм спешна и дано не ставам  Grinning Док каза ако видя зор да отивам и ще я мислят някак си. За сега съм добре, пу пу  Grinning
Увеличи ми малко лекарствата, кръвната картина е добре, хемоглобина го държим, не пада под 100 това също е добре..
Зори, бързо оздравяване на детенце  Flowers Four Leaf Clover

Мимолетка, нещо не траят тези хлапета бе...къде са се забързали, ама ние ще стискаме кълки  Blush има още време. Аз все така си казвам ...нещо притиска, но АГ -то казва че са си яки контракции, а той бебо верно си притиска надолу подтикван от тях. Пиеш казва две но шпа или 1 но шпа и 1 бусколизин и ако не минава идваш направо в отделението. То по-добре напразно разходка, отколкото беля..
Малко остана, ей го къде е 9-я месец  Grinning ще мине като днес  Hug
Мишка, честита ви количка  Grinning Тази хрема е много неприятна, ..доколкото ми е известно пиносол по добре от олинт  Peace бързо оздравяване  Hug
Мони и аз съм дала епикриза на моето АГ че нали изкарах пневмония  Sad та казаха че има вероятност да се наложи да го лекуват след раждането, но пък може и да не се е отразило  Praynig

# 154
 newsm57 добро утро!
Бейли, права си, мъничко остана...и аз така съм си казала -от 1април съм готова Simple Smile до тогава стискам кълки
Дано на бебоците им се размине лечение, но пък ние да си кажем на докитата, пък те знаят най-добре

Ето как се опитваме да се обърнем на челна стойка
Скрит текст:
А тук клипче за нормално раждане
Скрит текст:

И едно за цезарово сечение
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 08:47 от monicat

# 155

Добро утро !
monicat, попилях се от смях с това обръщане  Joy
Бейли, радвам се, че ти се размина болницата  Hug
А нашата сага с болестите продължава.Малката е с варицела, а аз се радвам че я кара.Сега е безопасно за мен.А и да не го мисля, като се появи бебчо  Grinning

# 156
Добро утро.
 mimoletka благодаря за кафенцето.
Аз съм в болничен мн от рано, от болницата имах 39 дневен болничен и после всеки месец минавах на ЛКК не са ми създавали никакви проблеми. Сега доки ми каза, че ми се полага още 30 дневен болничен и повече не можели да ми дадът newsm78. Аз като го смятам се пада до 13.04 а пък 45 дневния ми започва на 16.04. Какво ще ги правя тия 2-3 дни? newsm78

# 157
Добро утро мами! Аз днес се сетих да ви питам следното: тъй като татито най вероятно няма да го има на раждането /опитвам се да свикна с тази мисъл, ама ми е много кофти/ как се прави записването на бебето, издаване на акт за раждане и т.н
  bouquet

# 158
Добър ден, май-чета!

Бях решила да преустановя покупката на дрехи, макар да имам някакви съмнения, че не съм взела толкова многооо дрехи НО видях изгодни бодита в http://www.pumpkinpatch.co.uk/. И направих набързо една поръчка.
Дойде ми и част от поръчката-одеало, стойка за бебчо за ваничката и няколко биберона. Ваничката обаче още я чакам, че я имало в оранжев цвят, пък аз я искам в бяло. Не, че е от значение цвета, но пък оранжева  Naughty Сега съм в издирване на спални комплекти.

Teya предполагам това е количката,която искаш,ето в този сайт я има в синьо,но доставката до БГ е малко висока,затова може с посредник да си я поръчаш.Имат и често кодове за намаления.
И Мутси ги има и са на доста приемлива цена след като се ползва кода за отстъпка.
И аз съм решила от чужбина да поръчвам количка,тъй като се спестява за някои  модели добра сума.
http://www.babyonlineshop.de/shopart/1003060218/kinderwagen/Quin … z_Purple_pace.htm
D0%BE-%E2%84%965/[/url]

В този сайт Quinny не е на изгодна цена, понеже и тук 2 в 1 е на същата цена, но пък др колички са на изгодна цена и може да сменим избора , ако не съм намерила вносителите на Quinny и там ще търся син Buzz. Mr. Green Т.к.той пък е и от по стара година, таз годишните нямат син цвят.

Eva_bor, за първи път ще раждам, но мисля че болницата изпраща документите и после лично се ходи в общината за готовия Акт за раждане.Вие имате ли скл брак, защото ако нямате трябва да подготвите и др документи, за да го запишат с имената на мъжа ти.

Zuzi84, ще поискаш от ЛЛ дати даде два-три дни. Болничните от ЛЛ са до 40 дни/годишно и са отделно от тези на АГ.

Мимолетка, дано малката бързо изкара варицелата и да не вдига Т. Карала съм я като тийн и беше ужасно, добре че сега я кара.

Май-чета, стискайте силно кълки поне до началото на 9 месец!

# 159
  Здравейте,момичета!И аз да се включа на финалната права.Очакваме нашето момченце около 12 май.Понеже съм рискова бременност не смеех до сега да се включа,но ето че престраших Simple Smile Започнах вече да се притеснявам,че няма да сме готови да посрещнем бебчето.Нямаме нищо купено,нямаме име,дори не съм решила къде ще раждам.Не съм свикнала да съм така неподготвена и това ще ме побърка.
    zuzi.84,относно болничните имаш 2 варианта-явяване пред ТЕЛК комисия или да си пуснеш отпуск.Аз съм в същото положение и до няколко дни трябва да реша какво да правя.На мен не ми достигат около 9 дни.
    Успех на всички   bouquet

# 160
ЛЛ може да ви даде до 14 дни/месечно. Общо 40 дни за годината, но едва ли сте ги използвали тази година.

# 161
Нямаме брак, а той сега е в България. Предстои му да замине в чужбина в края на другата седмица. Предполагам че някакво пълномощно трябва да направим за записването на детето. Все се надявам да се върне за събитието ама...

# 162
Да, мисля че пълномощно трябва да остави и май и някаква декларация. Подгответе ги, за да си спокойна,  пък искрено ти пожелавам да не ти се налага да ги ползваш. fingerscrossed
За по подробна информация може би трябва да питаш в болницата където ще раждаш.

# 163
 ЛЛ няма да помогне с болничните.Полагат се 180 дни без прекъсване,независимо от кого са издадени-болница,специалист,ЛКК,ЛЛ.

# 164
Здравейте майчета  Hug
бейли по добре в къщи - само почивай и стискай кълките   bouquet
monicat ти защо не спиш? Laughing Много хубави клипчета си показла. Между другото това за нормалното раждане си го бях тагнала и мислех да го покажа на ММ, че по добре ще му понесе анимация отколкото истинско.  hahaha
mimoletka мерси за кафенцето  Coffee Дано малката леко да я изкара тая варицела.
zuzi.84 а не може ли 45-дневния да се пусне малко по рано?Все едно леко да се премести термина с 3-4 дена?
eva_bor и аз мисля че е така както ти е писала Тeɣa .
Тeɣa честити придобивки и мерси за сайта, ей сега ще го прегледам и аз Hug А какви документи трябват ако нямаме брак?
kmi7 добре дошла  welcome Не се притеснявай излишно  че няма да сте готови. Пзара много бързо може да се напарви с 1-2 излизания по магазините - само сили и финанси да има Simple Smile А колкото до името - май повечето все още ги умуваме. И за болницата имаш все още време. Първо реши частан или държавна. След това прецени какво ще бъде самото раждане - нормално или цекцио. Дали държиш на екип или не. Малко по малко щв видиш че нещата ще се наредят.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт