Магазините щурмуваме, за нашите МАЙски бебенца си пазаруваме - Тема 9

• 43 046
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Аз Съм Българче май е хълцане по това което съм чувала. И на мен ми се случи и поне така си го обясних де, ама не съм сигурна. Mr. Green Едно такова ритмично  нали?
Даа през равен период от време тупкаше Mr. Green Днес въобще цял ден не се спря, само се върти насам натам, ритка си  Grinning Хич не му се спи май newsm62

# 226
Майчета, тъй като броя гласове по анкетата от известно време е в застой предлагам да пусна нова. Ако някоя от вас има идея - нека сподели. Hug

Последна редакция: вт, 11 мар 2014, 16:15 от zeldelina

# 227
 Здравейте ,момичета!Относно помпата за кърма още нищо не съм решила и идея си нямам каква да си взема. И ще ми бъде ли необходима изобщо Thinking
  От месеци не само съм украса,а направо крехка скъпоценна вещ.Чувството на безпомощност понякога ми натежава ужасно,но няма как-още малко и ще имаме широко поле за изява  Wink
  Нашия бебчо е седалищен за сега,но се надявам да се обърне,все пак има още време.Упражнения нямам намерение да правя,за да не вземе да помисли,че е покана за излизане.

# 228
Добро утро, бремелинки   Nature Sunny обожавам вън да грее слънце-създава ми настроение, дава ми енергия
Как сте днес? Мислех да ви питам, въпреки студа, чувствате ли се по -топли? На мен чак дланите ми греят, а обикновено крайниците ми са студени Simple Smile т.е не е температура...

# 229
Мони,аз откога чакам топлата вълна,уви,все ми е студено,явно няма да съм от този тип бременни,ходещи по къс ръкав през зимата,то няма и за кога де.....
Относно помпата и аз съм в неведение-нз каква да си взема и затова все ви чета и събирам мнения,но още нямам идея......

# 230
Здравейте майчета  Hug
Тъй като след малко ще пусна новата анкета публикувам резултата от старата:

Въпрос:    Избрахте ли помпа за изцеждане на кърма?
Аvent    - 25 (43.1%)
Bertoni    - 3 (5.2%)
Chicco    - 1 (1.7%)
MAM    - 0 (0%)
Medela    - 12 (20.7%)
NUK    - 1 (1.7%)
Tommee Tippee    - 5 (8.6%)
друга марка    - 1 (1.7%)
няма да ползвам    - 4 (6.9%)
имам от преди    - 6 (10.3%)

Общ брой гласове: 58

# 231
Вече си имаме нова анкета по идея на monicat  bouquet
Днес какво е хубаво и слънчево... чак ми идва настроение дори и за чистене.  Mr. Green
kmi7 много ми хареса това със "крехка скъпоценна вещ". hahaha Още малко ще е така, после и да ни се иска - няма да може.  Laughing
monicat за сега съм си със същите термо усещания. Даже си спя с чорапки по навик. Ама ела да ме видиш лятно време- ММ ми забранява да го доближа че съм излъчвала топлина като печка. Даже на няколк пъти ми го е доказвал като ме е карал да си меря температурата.  Joy
daria_66 за помпата и аз се чудех ама като си намерих на супер цена мноого бързо взех решение.
Днес е ред и на бебефона тъй като него си го харесах преди време но изчаквах. Ами и той ще ми излезе на половината от цената която искат тука по магазините. Обичам да пазарувам с промоции.  Mr. Green  
Скрит текст:
За събота съм планувала първото посещение на някой магазин за последните дребни неща които са ми по списъка. baby_neutral

# 232
да се посмеем малко днес Simple Smile
Скрит текст:

# 233
Здравейте, момичета!
Някоя била ли е скоро на преглед? Знаете ли колко тежи бебето ви? Ние преди 1 седмица бяхме 1700гр. и се чудя при вас как е?

# 234
  • София
Аз бях на преглед миналата седмица, ама лекарят незнайно защо реши, че не ми трябва информация колко е голямо бебето. Каза само, че било в норма и това е. ooooh!

Относно козметиката - мисля да ползвам Babylove на DM, но като цяло този път ще се въздържа от много къпане и мазане. На Ники от престараване с къпането и мазилата му докарахме атопичен дерматит, та затова сега ще съм по-предпазлива.

# 235
На 6.03(30г.с.+3дни) бебчо тежеше 1600 гр.Не знам заради бузките ли,но ми се видяха много  Simple Smile

Последна редакция: вт, 11 мар 2014, 14:01 от kmi7

# 236
Добър ден!

Относно анкетата, реших да взема Mustela -Дермопочистващ гел за коса и тяло + Лосион за тяло.

zeldelina, хубаво е когато намериш нещо желано на промоционална цена  Mr. Green
monicat, чак топли вълни нямам. Но по принцип ходя по леко облечена, предпочитам да ми е хладно. Ето сега съм по потник, а вкъщи е 21,5´. И ми е добре, вчера понеже беше по студено, увеличих темп до 23,5´, но за кратко. Не обичам да ми е топло и добре, че не ме хванаха топли вълни. Уикенда ми се наложи да спя при нашите, отдавна не ми се беше случвало зимно време. Ами едвам изкарах нощта, сигурно беше 30´, а и на тях не им беше конфиртна темп защото са свикнали на много топло и заради мен даже не беше запалено парното така както обикновено го палят. Mr. Green Детето идея си нямам на колко ще го държим, но едва ли ще е спи на темп над 22-23´.
Аз Съм Българче, хълцането се усеща по следния начин поне при моето бебче-еднакви 'ритници' на равен интервал, точно като тупкане на сърце за +/-1-5мин.

Вчера бях на третата ФМ. Много сме недоволни с ММ. Набързо ни прегледа, уж всичко му погледна. Господина отказа да си махне ръцете и нито го видяхме, нито снимка имаме. Не, че за това отидохме, но нямаше толкова да сме недоволни ако поне се беше показал. Моята лекарка много подробно го гледаше и обясняваше, но замина да работи в Англия Tired. Имаше и положителни страни, освен че всичко му е в норми, се е завъртял  newsm68 newsm44 newsm68
Бебчо в 29г.с беше 1700гр, вчера в 31г.с около 2000гр.
Соник, дълго време и ние не знаехме колко гр е, само знаехме, че върви по-едро и последния път ММ попита АГ  Mr. Green

# 237
Соник добавих и тази марка в анкетата  Hug
При мен на 22.02  (  26гс +6д ) бебчо беше 1320гр...тази седмица пак ще ходя и ще видим колко е станал. Въпреки че според док реално е по малко, ама пак ми се видяха много тея грамчета newsm78
Хем искам да си е пухкаво, хем като се сетя от къде трябва да излезе ми се иска да е дребно и слабо. Joy

Последна редакция: вт, 11 мар 2014, 13:39 от zeldelina

# 238
  • София
Соник добавих и тази марка в анкетата  Hug
Hug Гласувах. Grinning

Соник, дълго време и ние не знаехме колко гр е, само знаехме, че върви по-едро и последния път ММ попита АГ  Mr. Green[/tt]
Ми то и аз попитах, ама не ми каза. Crazy Отговаряло си на седмиците и толкоз. В четвъртък съм на последната ФМ и там се надявам на по-подробна информация.

Забравих да се похваля, че вчера след час и половина борба успях да си сглобя количката - вече измита и изпрана. Като нова е, много съм доволна. Heart Eyes Добре, че бяха клипчетата в youtube, щото иначе не знам как щях да разгадая коя част откъде е, хем преди 2 дни я разглобявах собственоръчно. Whistling

# 239
Вижте на какво попаднах за зодийте  Joy
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт