Магазините щурмуваме, за нашите МАЙски бебенца си пазаруваме - Тема 9

• 43 046
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
 Simple Smile топли вълни нямам, по-скоро от няколко дни перманентно си грея Simple Smile
в къщи температурата е 16 - 17C - ние на такава виреем хехе
добре че през април-май по естествен път ще достигне необходимите за беба 20- 22С
уха! тук има един куп съвети

# 241
И на мен ми дойде настроението от това слънчице   grinning039 Изчистих си, врътнах един кекс, заплеснах се по един филм и за малко да ми изгори  Mr. Green Сега ще се чудя с какво да си запълня деня до довечера Sad пак започвам да скучая.
Желая ви много приятен ден изпълнен само с усмивки  Hug

# 242
Добър ден момичета Hug

Как вървят покупките за бебоците ? Heart Eyes

Ние тези дни напазарувахме много сладурски нещица .

Вие как се чувствате  при нас не е много топличко за България чувам че е приятничко времето .

Тези дни са ми много натоварени  понеже завършваме детската стая на малките хокейсти и вкъщи цари някаква бъркотия .

Хубав ден ви пожелавам  Hug

# 243
Здравейте!

monicat, винаги съм била зиморничава, все ми е студено, а крайниците ми са ледени. Тази зима е различно, ако в стаята е над 22 градуса ходя по тениска и пак ми е жега, а ако готвя нещо прозореца ми е задължително отворен. От известно време започнах да спя с лятната олекотена завивка, а ММ със зимната. По принцип на него винаги му е било жега, а на мен студено, а сега е обратното. Случва се да влезе в спалнята, аз съм отворила прозореца и ми е добре, а той ме питa какъв е този студ Laughing.

Manuela, вчера малката беше 2000 гр. 31 г.с. + 3  дни.

Тeɣa и ние нищо не видяхме на последната ФМ, малката ни обърна гръб, смучеше си пръстите и въпреки, че доки се опитваше по всякакви начини да я накара да мръдне повече от 15 мин., тя не ни обърна никакво внимание. Важното е, че твоя бебок е заел правилната позиция.

За козметиката, за сега мисля да взема Bubchen.

Днес никак не ми се лежи, като гледам това слънчице, но щом е за бебка ще лежа.

# 244
Зелделина и аз така като теб ...  Joy Днеска къде се хванах да гледам естествено раждане...направо се изплаших честно...недейте да гледате!!!
Соник и аз я бях питала, ама аз преди месец, не че тоя като бях ми каза, но миналия път аз я попитах и отговора беше, ами сега още не следим килограмите...
Аз Съм Българче много полезни неща си свършила, а времето може да го уплатниш с мързелуване, като си си свършила всичките неща Simple Smile
А относно топлото и студеното, аз обичам топлото и сега пак искам да ми е топличко...Simple Smile ММ и той вика че съм като печка  Joy , ама на мен си ми е много добре  Joy

# 245
monicat благодаря ти клипчето е уникално.  bouquet

# 246
Здравейте, Момичета,

не съм ви чела и писала от цяла вечност. Вкъщи започнахме ремонт в края на януари и оттогава всичко е ногоре с главата. Всяка свободна минута е анагажирана с пренасяне, боядисване, лакиране  Joy пълна лудница. След една седмица излизам в 45 дневния болничен и се надявам да стигна до приятната част с пазаруването. За момента сме поръчали креватче, което отчакваме края на месеца /дано има къде да го сложим дотогава/, купих два чифта чорапки и едно боди ... а и бебефон и с това приключихме за момента.

Утре съм на 3тата фетална морфолигия и съм в голямо очакване. На последния преглед бебчо си беше увил пъпната връв около вратлето и оттогава с баща му сме на нокти рита ли, кога последно рита и т.н. Пак ми казаха, че плацентата ми е по- зряла от нормалното- втора степен в 30 та седмица. Чак снощи стигнах да прочета какво значи това и малко се притесних, че може да стана априлска мама, вместо майска.

Сега сядам да наваксам с новините от форума, за да съм в час Wink

Много хубави емоции на всички!!!

# 247
Добър ден момичета  Hug

От сутринта не се чувствам добре . Лошо ми е и ми се гади . Сутринта повърнах с извинение .
Имам гадни болки в таза като цяло за тях ходя на воднa аеробика за бременни,но сега е ужасно . Ходихме на лекар по рано защото съм достa притеснена . Лекарката ми ме прегледа изцяло, и кажа ,че проблем няма, и бебоците си си наред ,аз също .   Предписа ми едно гелче за болките . Днес смятам да си почивам  в леглото достa ме е яд ,защото трябва да представям проект, но говорих ,и ще остане за следващата Сряда .Смятам да си направя курсовата, и другият проект, и да си гледам филмчета . Приятелят ми днес ,не е на работа и милият само ме глези  Grinning

Хубав ден ви желая . Hug

Последна редакция: ср, 12 мар 2014, 11:25 от malko_angel4e_

# 248
malko_angel4e ,като гледам колко щъркелчета пътуват към теб,ми се струва нормално да не ти е много комфортно.Почивай и само положителни мисли  Hug

# 249
  • Пловдив
Здравейте.
Къде изчезнаха всички ?Няма кой да поднесе кафенцето тази сутрин.
Ангелче почивай си повечко,те сладурите натежават вече,може и за това да те боли кръста,щом лекарката е казала,че всичко е наред.
Аз вчера бях на консултация.Уж всичко ми е наред,шийката била малко скъсена,но според лекарката е нормално за втора бременност.Май в болницата лекаря е преувеличил,за да ме приемат.Не знам и аз вече на кой да вярвам.
Бебката тежи 1280гр.,АГ каза,че вируса не се е отразил изобщо на бебето.Но на мен си ми е притеснено.Както си спазвах да не се боядисвам,не се лакирвам,кафе не пия и изведнъж да ме наблъскат с лекарства в болницата,как да не ми е притеснено.
За килограмите съм +1 (до сега +6 кг).Корема вече ми е доста напред  Simple Smile
Бебето е главично,та сега малко ме хвана страх да не решат да ме оставят да раждам нормално(след секциото),а с тези викове,които слушах в родилното се понаплаших.

# 250
  • София
Привет на всички  Simple Smile

Връщам се днес от консултация и да докладвам. Бебчо е 1900гр, но с голяма глава - седмица и нещо напред.  Shocked Както казва zeldelina - хем го искам пухкав, хем не искам да си представям как ще излезе...
teya, те вече трудно успяват да ги хванат в кадър бебетата, защото са големи и много мърдат.  Жалко само, че са те претупали. Иначе и моят милият хич не обича да го снимат. Пробвах и аз да заснема "мексиканската вълна" - той спира да се движи в момента, в който съм с телефона в ръка... И на ехографа същото - крие с лакът лицето и не иска да се показва. Само пишката е винаги на преден план  Laughing

Аз съм дотук със 7кг отгоре, което е сравнително добре. Другата седмица започваме запис на тонове и излизам в 45-дневния болничен.

Напреднахме с покупките - вчера поръчах люлка, ваничка, хавлийки и разни други дреболии и консумативи за мен за болницата. Трябва да дойдат до края на месеца. Така че на 1ви април сме готови с багажа за болницата - както каза доки.  Peace

mishka88, и аз съм много зиморничава, а в последните месеци си ходя по къс ръкав и хич не пускам климатиците. Явно хормоните ни топлят  Grinning

малко ангелче - трябва да почиваш повече. с тези 4 момчета сигурно тепърва ще става трудно. обаче пък четворна радост   bouquet

# 251
Здравейте и от мен Hug Аз да ви се оплача:/ сега се връщам от 'консултация' в майчин дом .... просто потресаващ ужас е там. Чаках 4 часа при което никакво внимание не ми се обърна. Сестрата ми премери кръвното, доктора ме погледна за 1 минута на ехографа и седна да си чете вестник. Оплаках му се от болки в бъбреците а той ми вика: 'Еми консултирай се с нефролог' .... Добре поне че ми дадоха болничните, че и това ако не бяха свършили просто не знам. Цирка е пълен и ако не ми трябваха тия болнични никога нямаше да ходя там.  #Cussing out При моя доктор си плащам ама поне човека върши работа, да е жив и здрав. Това само в България може да го има за съжаление.  Confused

# 252
Здравейте, май-чета,
Отдавна не съм писала, но много работа тези седмици. Днес вече имам материал за отчет Simple Smile
Първо ще започна с хубавите емоции и после ще се пооплача малко.
Днес бях на преглед. Всичко с бебчето е наред, тежи 1700 гр., тоновете са много добри. Все още си стои с крачета забити в левия яйчник, а главата горе в дясно, но АГ каза, че има още време и място да се завърти. Общите ми кг от началото да сега са +11 кг. /при предишната бременност достигнах +30кг., направо бях страшна и много трудно ги смъкнах/.
Болките в кръста и таза и аз ги имам на моменти и куцам ту с единия крак ,ту с другия. Безсънието също не ми е чуждо. Общата статистика е, че един ден ми е добре, друг ден съм като премазана.
За момента съм взела козметика на Нивеа, но се загледах и в тази на DM.
Сега ще ме извините, ама ще се пооплача. След прегледа бях планирала да си подновя гражданската отговорност на колата и се замъквам до близкия мол. За мой късмет пред мен един младеж, който откара 1 час в застраховане и разпитване на служителката. И тъкмо се обнадеждих, че приключват и служителката вдига глава, поглежда ме убийствено и казва: Не чакайте, след клиента излизам в почивка, че не съм почивала! Бях поразена, да не ми личи корема, а то стърчи и е доста голям, бях и с тясна блуза. Няма начин да ме сбъркат. От изненада така онемях, че само казах: Благодаря, госпожо! и си тръгнах. Като рукнаха едни сълзи на паркинга, вървейки към колата. Хората ме гледат, ама на мен не ми пукаше, само едно "горчиво" ми стана. Влязох в колата, звъннах на ММ, да погледне в интернет къде наблизо има застрахователен брокер. Резултатът е, че вече си имам гражданска.
За съжаление съм явно много злопаметна или не знам как да се изразя, но ако някой служител в магазин, или банка , или въобще хора работещи с клиенти, ме издразни с отношение и поведение, повече никога не се връщам да пазарувам от там. Как не се научиха, че клиента е човекът, който им плаща заплатите!
Извинявайте, че напълних темичката с негативизъм, ама много се разстроих.
Май-чта, почивайте повече, бъдете здрави и съвсем скоро да си гушнем сладките бебчета!

# 253
Здравейте!
Да се отчетем след прегледа - вече сме челна стойка  newsm44, тежим около 2200, записаха ни диск с муцунки на беба Flutter за сега живот и здраве се гласим за нормално раждане (tartaleta123  Praynigс теб сме май по едно и също време, щом и аз излизам с 45 дневен следващата седмица, + първи записи на тонове и така по веднъж седмично)

malko_angelche  Hug важното е, че можеш да потърсиш съвет и съдействие от АГ...ще потърпим, мъничко остава до финалната права

Аз Съм Българче оставам без коментар Sad

Di83 както по-рано писах, днес при АГ споделих, че и аз изкарах вирус, защото пък 2 мои приятелки, вече раждали, казаха, че понякога след раждане слагали бебоците на АБ

Silk като бяхме на преглед 28 г.с АГ ни постави задача, защото беба беше с глава под ребрата и крачка в района на бикините, а) да стоя на 4 крайника по няколко пъти на ден за по 3-4 мин и б) като си легна да поставям таза на няколко възглавници - получава се лек натиск под ребрата, който насърчава бебето да се завърти Hug опитай и ти, стискам палци

За обслужването - и аз съм като теб - щом някой се "прояви", направо зачеркавам заведението от списъка фореввър (както би казала Мяуче - къде си Мяуче?)

Последна редакция: ср, 12 мар 2014, 16:35 от monicat

# 254
Silk като бяхме на преглед 28 г.с АГ ни постави задача, защото беба беше с глава под ребрата и крачка в района на бикините, а) да стоя на 4 крайника по няколко пъти на ден за по 3-4 мин и б) като си легна да поставям таза на няколко възглавници - получава се лек натиск под ребрата, който насърчава бебето да се завърти Hug опитай и ти, стискам палци
Благодаря, Monicat! Задължително ще пробвам! Hug

Общи условия

Активация на акаунт