Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви са предимствата и недостатъците на многократните пелени и непромокаемите гащички за бебета?
Какви са предимствата на традиционните пелени за еднократна употреба в сравнение с многократните пелени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви са предимствата и недостатъците на многократните пелени и непромокаемите гащички за бебета?
-
Какви са предимствата на традиционните пелени за еднократна употреба в сравнение с многократните пелени?
-
Каква е тайната за предотвратяване на косопад след раждане?
-
Какви са предимствата на стъклените бебешки бутилки със силиконови биберони в сравнение с обикновените шишета?
имате време да се обърнете
но все пак опитай с тези елементарни мерки, че на по-късен етап се оказва, че им отеснява, водите са по-малко и по-трудно се завъртат (не, че няма случаи и преди раждане да се завъртят
, a преди заспиване редях възглавниците

Честити покупки.
Не стига, че са те накарали да чакаш толкова време а и такова отношение....нямам думи. 
А колкото до другата случка - напълно те подкрепям. Аз също като се разочаровам веднъж - не повтарям. 
Може да ми дадете инструкции за следващ по- успешен опит.
Много са ми, най-лошото е че всички са на корема. Аз предпочитам да се разпределят и после по-лесно ще се справя с тях, а само от корема после, дето ще виси, особено след 2-ро секцио ще е мноооого трудно, да не кажа невъзможно прибирането му .
Или да се опитаме някак да я оправим.
Някой ако може да помага ! В момента има на промоция в Метро на Магнифлекс три вида матраци, които ми се вписват в бюджета...ама дали са добър избор, някой знае ли? Казаха ми, че за Метро ги правили по-некачествени, били от хотелските им модели...ама дали е тъй?
Нещо друго също забелязах тая сутин към 4.30 докато се опитвах да заспя. До миналата седмица имах точен режим на ставане до 00 - с 3 и след това в 5. От началото на тая седмица вече е в 2 и след това в 4. При вас момичета как е?

А ако ви кажа, че с нетърпение очаквам 21 (тогава ми почва 45 дневния) ох няма да ми видят очите.
много далеч ми се вижда, но .... каквото такова. При мен контракциите станаха ежедневие, но никак не ме плашат все пак вече е време. А колкото до това как ще излезнат бебоците не се притеснявайте, а виковете и крясъците са преувеличени. Само бъдете спокойни, запомнете колкото сте по стегнати и притеснени, толкова по лошо за вас. Навиите си на пръста, че всичко ще е наред и то ще е така. Колкото до предлежанието на бебето ми че те се въртят постоянно. Аз мой мишок го усещам постоянно как се върти.

Освен да изчакам с каръшката седмица и тогава да продължа с покупките.
Дано я намерят и ти я изпратят.