Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви са предимствата и недостатъците на многократните пелени и непромокаемите гащички за бебета?
Какви са предимствата на традиционните пелени за еднократна употреба в сравнение с многократните пелени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви са предимствата и недостатъците на многократните пелени и непромокаемите гащички за бебета?
-
Какви са предимствата на традиционните пелени за еднократна употреба в сравнение с многократните пелени?
-
Каква е тайната за предотвратяване на косопад след раждане?
-
Какви са предимствата на стъклените бебешки бутилки със силиконови биберони в сравнение с обикновените шишета?
. Толкова чаках момента да започна да пазарувам за бебчето разни дрешки, да отмятам едно по едно от списъка, а вместо това не мога да изляза и в двора за повече от 15 мин. От вчера си набелязвам някой неща от разни сайтове, които да поръчам. И тази сутрин докато закусвах и пиех кафе, свеки ме изненада, че била започнала да пазарува някакви неща за бебето и ми показа 2 бодита и едно комплектче и ми заяви, че някаква нейна роднина, която има магазин за бебешки неща, днес е докарала стока и ще и даде неща без надценка, като мислела да вземе и комплект за изписване
. Може да ви се струва глупаво, но ми стана много тъжно, дори в момента докато пиша ми се стичат сълзи от очите
. Толкова исках да си избера сама първите дрешки за бъдещото ми дете, да си го представям облечено в тях, а сега
...
.
, но тогава хемоглобина ми беше добре, сега ще видим на изследванията какво ще излезе.
Дните уж не са прехвърлени и точно на това се ядосах, защото не виждам проблем ако ми остават да ми издаде АГ/ЛЛ болничен, независимо че предишните са били от ЛКК. 

и чак към 7,30 съм задрямала, и в 8 алармата звънна.
След това взехме доги и се разходихме още докато грееше слънце - дойде ми супер зареждащо. Ама лошото при мен е че много ми се разхожда..но повече от 20-30 мин не мога да издържа без да отида до 00. Много тъпо е така..ама шанс. 

Ама пък и да ти казва кое ще е за изписването..то и на мен ми подхвърлиха че било хубаво да са бели дрешки- нали невинност..не знам си какво...Е да ама аз съм си купила сини и не ме интересуват мненията на тоя и оня. В крайна сметка това си е мойто дете и аз решавам. Много се дразня като микажа ама то по традиция трябва еди какво си...изобщо не смятам да робувам на суеверия или нещо друго. Даже ако зависи от мен на изписването ми се иска да сме само ние тримата с ММ... че ми е ужасно това един куп народ да се довлече и да стане като сватба.
Аз също не съм купила нищо все още и се надявам да имам възможност следващия месец да излезем и сами да си изберем.Предупредила съм близките да не вземат нищо или поне и аз да присъствам при избора.Опитвам се да вляза в положението на бабите - и тяхното вълнение не е малко. Не се ядосвайте,все пак други са важните неща 
А ММ само ги слуша известно време и той след което се обърна и ме попита с ей такива очи
Ами ако зависи от мен няма,честно казано не ми пука ако има после сърдити...но не искам това събитие да се обръща на цирк!
така ли е не знам, а не като мен да си седя на стола пред лабораторията и да чакам без да мръдна. ДА 4-ри пъти ме бодоха, някаква практика на лабораторията за да били по-сигурни резултатите. 
Ами и да бяхме избрали, а ние не сме нямаше да кажа напук. 
Всъщност идеята на