Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви са предимствата и недостатъците на многократните пелени и непромокаемите гащички за бебета?
Какви са предимствата на традиционните пелени за еднократна употреба в сравнение с многократните пелени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви са предимствата и недостатъците на многократните пелени и непромокаемите гащички за бебета?
-
Какви са предимствата на традиционните пелени за еднократна употреба в сравнение с многократните пелени?
-
Каква е тайната за предотвратяване на косопад след раждане?
-
Какви са предимствата на стъклените бебешки бутилки със силиконови биберони в сравнение с обикновените шишета?

А бележките ти за дишането ще си ги копирам, пък дано ги запомня, ако все пак ме огрее да родя нормално.

все по-често ме навестяват
....единствения ми страх е че ще се усетя твърде късно когато дойде момента наистина да раждам
иначе ще пишем весели истории и ще вземем да си върнем аудиторията от фб;)
нашата маца малко ще я евакуираме, след среща с педиатъра, ще видим кога ще си я приберем . Най-вероятно ще трябва да сме по-стриктни в хигиената в началото
Докато ми намери нещата и се натутляви, то стана 17 часа (контракциите все още бяха регулярни, но аз ги бях забравила, вместо това бях съсредоточена в зацапването, което м/увременно беше спряло). Влязох в банята, поприготвих се, колкото да не е без хич и дансъ излагаме пред чужденците, а като потеглихме (от Младост-4) беше точно 17:30. Обадихме се на моя доктор, той обаче не беше схванал сериозността на положението и отговори, че на другия ден ще се погрижи.
И се радвах на особено внимание (и грубост) - на лъв ми, преди да го изгонят, долу от приемната, му рекли, „В момента поне 5 човека са в/у жена ти.”
Док. казва че като ме хванат истинските ще си спомня много бързо за какво иде реч..