Магазините щурмуваме, за нашите МАЙски бебенца си пазаруваме - Тема 9

• 43 045
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
 И аз така си мисля да си боядисвам , но ме хвана малко шубето де. А не вярвам пък от едно поверие да му стане на детето нещо , офф незнам. А така си чаках тоя празник, че и майка и татко ще идват и не съм ги виждала от коледа. И нямах търпение да си го направим празник като се съберем всички.  Sad
 За името  zeldelina тоест си като мен, име има ама таткото го умува още  Thinking

# 646
А какво ще кажете за суеверието свекървата да ти търкулне яйце по корема като тръгнеш да раждаш  Laughing Laughing Laughing
Боядисай яйцата и се радвай на празника!
И ние сме до никъде с името. Имам 2 женски,а се очаква да е момченце. Какви имена сте харесали ,ако не е тайна ?Simple Smile

# 647
Щом чакаш и вашите за празника ама изобщо не се чуди ами си боядисвай смело и да не ти пука! easter
y-aneva това пък за с каква цел се прави? За по лесно раждане ли? Joy Мале глупости всякакви! ooooh! Моите имена са все с италиански привкус, но аз си имам слабост към всичко свързано с Италия. Mr. Green
Вели таткото ама никак не го умува - направо си  ме отряза от раз  hahaha

# 648
Аххх пустите му суеверия....... ooooh!
Спомням си и аз с предното раждане как наистина нищо не купих за бебчо до деня в който ми изпадна запушалката,с лудата си глава тогава набързо отскочих до бебешкия магазин до нас,награбих малко дрешки,памперси и мазила,прибрах се,прах ги и гладих.Мъжо купи количка и кошара докато бяхме в болницата и подреждаха с сестра ми двамцата.Че и не изкарвах бебчо 40 дни, с сол го къпах и прането не замръкваше.
Луда работа ви казвам WhistlingАма тогава на 22 години заобиколена от баби и лелки #Crazy
Сега този път си спазих единствено да не се подстригвам и той само заради мъж ми,че всеки път като подвигна въпроса ме пита дали съм искала да си сменям зъбите Twisted Evil,ама само аз си знам колко пъти съм се спирала сама на вратата за фризьора Laughing

# 649
Да,за по-лесно раждане уж  Grinning Големи дивотии
Аз се подстригах около 3 пъти откакто съм бременна. Много ме дразнят цъфтящи коси  Grinning
Баба беше малко недоволна,ама след 2рия път се примири.
За имената ,едиственото мъжко,което ми звучи добре е Александър . Много звучно име. За жалост и много масово.

# 650
Сега този път си спазих единствено да не се подстригвам и той само заради мъж ми,че всеки път като подвигна въпроса ме пита дали съм искала да си сменям зъбите Twisted Evil

Ох как ме разсмя ако знаеш.  Joy Joy
И аз съм като теб y-aneva - изобщо не ме вълнува и си се подстригвам смело през 1,5-2 месеца. Flutter За името - права си - колкото е хубаво..толкова и масово е станало като Иван и Георги за съжаление. Аз сега намерих някакъв сайт с милион имена и значението им..нооо до буква Г стигнах и още нищо не ме хваща. Whistling

# 651
  • Варна

За имената ,едиственото мъжко,което ми звучи добре е Александър . Много звучно име. За жалост и много масово.
и ние се спряхме на това име. сега обаче ММ е нещо разколебан, защото наистина е много масово името. а ние искаме да започва с А, което фодта ограничава избора ни.... аз искам да е дълго, да звучи мъжествено и да има хубаво съкратено име.... май трябва още да се мисли..... newsm78

# 652
  • София
Убихте ме с тия суеверия направо. Crazy Не е за вярване какви глупости измислят хората, за да си вгорчат очакваното щастливо събитие, та и за след това. Разбирам да живеем в тъмните векове, дето единствената ти информация идва от селската знахарка и каквото тя каже, това да е. Ама в днешно време с интернет, телевизия и толкова литература за отглеждането на деца направо припадам като чуя някоя такава глупост.

zeldelina, а дано намериш име за милия Макарон в този сайт. Mr. Green

# 653
  • София
Zeldelina дай един линк към този именник, че и ние сме в голяма чуденка!

# 654
С "А" ми звучи добре и Андрей. Има хубаво значение ,подобно на значението на Александър-"мъжествен". Ще му викат Андро или Анди(ама Анди ми е мн сладникаво). Или Адриан. Не се сещам за други интересни с "А".
Виж за момиченце мога да ти измисля поне 5 Simple Smile
Ние няма да го кръщаваме на никого, но пак не мога да харесам много имена.
Александър( което вече споменах), Борис също ми харесва , а на мъжо пък му допада Никола( като цяло име ми звучи супер, обаче сигурно ще се намери кой да му вика "Кольо" Sick)

# 655
Ох направо се отчайвам. До сега четах имената буква по буква и в този сайт и полудях. Но нищо не ми харесва. Направо не знам какво ще правим. Не съм предполагала че това ще се окаже такава мисия невъзможна. Защо не беше момиче- веднага имах готови имена че даже няколко, ама за момче...а и като сложа като комбинация отзад и имената на ММ става ама много сложно.
Ето го сайта: http://www.imenata.com/names_1.html

# 656
Ох, и аз съм се хванала да търся име в интернет пространството. Даже си направих табличка с критериите които имам...и пак се виждам в чудо. Хайде тези които се тюхкат че ще имат момче, а имат готови имена за момиче да ги споделят, че аз за момиче на нищо...ама на нищо конкретно не мога да се спра...ще полудея вече. newsm78 А влизам в 9-тия утре...все трябва да се спрем на име преди да се е появила малката госпожица  Cry

# 657
  • София
И аз влизам в 9 утре, и аз нямам име за момиче:)) какво съвпадение!!!

# 658
Оооо,моите топ имена за момиче са :
Белослава, Ивайла и Александрина
Иначе ми харесват и  Ивон, Елица, Елеонора, Анастасия, Иванина, Лора, Никол

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 21:59 от y-aneva

# 659
Ха ха!Май се получава следното-тези които чакат момчета имат намислени  женски имена, и обратното.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт