Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви са предимствата и недостатъците на многократните пелени и непромокаемите гащички за бебета?
Какви са предимствата на традиционните пелени за еднократна употреба в сравнение с многократните пелени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви са предимствата и недостатъците на многократните пелени и непромокаемите гащички за бебета?
-
Какви са предимствата на традиционните пелени за еднократна употреба в сравнение с многократните пелени?
-
Каква е тайната за предотвратяване на косопад след раждане?
-
Какви са предимствата на стъклените бебешки бутилки със силиконови биберони в сравнение с обикновените шишета?

Мале глупости всякакви!
Моите имена са все с италиански привкус, но аз си имам слабост към всичко свързано с Италия. 
Ама тогава на 22 години заобиколена от баби и лелки 
Големи дивотии
За името - права си - колкото е хубаво..толкова и масово е станало като Иван и Георги за съжаление. Аз сега намерих някакъв сайт с милион имена и значението им..нооо до буква Г стигнах и още нищо не ме хваща.
Не е за вярване какви глупости измислят хората, за да си вгорчат очакваното щастливо събитие, та и за след това. Разбирам да живеем в тъмните векове, дето единствената ти информация идва от селската знахарка и каквото тя каже, това да е. Ама в днешно време с интернет, телевизия и толкова литература за отглеждането на деца направо припадам като чуя някоя такава глупост.
)