Магазините щурмуваме, за нашите МАЙски бебенца си пазаруваме - Тема 9

• 43 046
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Соник стискам палци всичко да е наред  Hug
Зори напоследък те нямаше като че ли...и ти не приключи ли с работата, защо пак те занимават?
Зелделина да ти кажа ние нищо не сме купили и пак се чудя какви подаръци да искам  Joy

# 271
Добро утро!
Чак се учудвам, че съм първата, която пише за днес.
Аз се поизгубих, че малката още е болна (вече е на антибиотик), а и мен ме повали гадния вирус и кашлям като магаре. Лоша работа! Изписаха ми разни илачи и ги пия вече 4ти ден внушавам си, че уж има ефект ама ... още кашлям.
Хубав ден на всички!

# 272
Добро утро майчета Hug
хайде пийнете по едно късно кафенце

Днес времето пак е супер и мисля след малко като си хапна мюслите да измия прозорците, че са толкова мръсни, че ме подъркват. За утре вече сме запланували да отидем пак на вилата и там да сме цял ден. Тъкмо и аз малко да се раздвижа, доги ще потича, а ММ и родителите му ще поработят. Аз като предния път ще им бъда за украса и морална подкрепа, или както ММ се шегува - качествения контрол.  hahaha Направо нямам търпение да се оправи дълготрайно времето и да стане топличко. Толкова бързо ми лети времето че няма докъде. Тая нощ да ви се похваля съм спала като заклана.  Joy Дори само с едно ставане.  Mr. Green
malko_angel4e_ радвам се че си по добре и че се разписа  Hug Как е коремчо?Расат ли юнаците?
zori87 дано скоро те оставят на мира че да си починеш малко.
Тeɣa дано ти донесат ваничката- цялата случка е много гадна. На твое място от тях не бих поръчала повече нищо.  #2gunfire
Соник и мойте води последния път се окзаха повечко, чак ми стана странно как преди това нищо не ми казаха за тях.  newsm78
miglena_vl аз упорито съм в чуденка какво да си искам. Даже вече обмислям разни столове за хранене и подобни за които не ми се дават пари.  Mr. Green
cassiopeia_vn радвам се че и ти се разиса. Беше се позагубила напоследък. Дано скоро се оправите с  детенцето и да няма повече вируси.

# 273
Здравейте  Hug

Момичета въобще, не ми е добре . Вече се чувствам все отпаднала ,и все нещо ме боли

Днес също съм си вкъщи и изглежда вече ще е доста често срещано явление . Имам огромно желание да си посещавам лекциите обаче нямам сила . Трудно се местя имам жестоки болки в таза а вчера и корем ме боля .

Желая ви хубав и ползотворен ден  Hug

Аз ще поспя пак за поред път ....

# 274
Здравейте и от мен Simple Smile  Hug

Вече определено ми е по-спокойно, днес сутринта отидох да дам кръв и урина , след това успях и до КАТ да стигна, че ми изтича шофьорската книжка. Бързо свърших и от 15-ти април ще съм с нова и със златен талон Mr. Green Много бързо свърших и съм доволна.
Вече съм в офиса, отметнах малко задачи и реших да ви посетя Simple Smile
Времето е прекрасно и го дават все такова да е за сега, дано не се разваля.
Нямам търпение да съм волна птичка и в това време да мога да се разхождам и да си отмятам личните ангажименти Simple Smile

Благодаря на всички за отговорите относно матраците!

Силк, много ви е хубаво обзавеждането, нашето ще е нещо подобно !
Промоцията в Метро на Магнифлекс е за три модела двустранни, единия сс лавандула; другия  алое вера и мемори слой и третия е с бамбук,16 см са и излизат с 30% по 234лв за бройка, което ми се вижда много добре. Водят се от серията isleep  и наистина съм в голяма чуденка.
Тарталетке, звучиш компетентно..мислиш ли че тези ще са по-различни от тези в официалния им сайт и продуктова гама попринцип? Отсатъпката от 30 % е ако купиш 3 и повече техни продукта.

Соник, а за стаята на баткото какъв матрак избрахте вие, или не сте още?
Магнифлекс имат и юношески, които били същите като бебешките, но по-големи. И за тях се чудя, но са по-тънки, а първоначално ММ ще спи на долния етаж най-вероятно, а баткото на 2-рия Simple Smile

Относно концертите - и мойте приятели ще са долу, но не най-отпред, билетите по 45лв взеха.
Аз ще съм с една приятелка на седящи , ниско , като можем ако искаме да слизаме долу и когато реша да се върна и да си седна, което идеално ме устройва. Хем ще съм с приятелите, хем ако нещо не мога да седя права ще си поседна Simple Smile Разликата в цената беше само 5 лв., така че не съм го мислила.
Ходила съм няколко пъти в Арена, последно на Скорпионс. Не се пуши ! Има си място за пушене навън и излизат хората. Като цяло дори тези концерти станаха по-културни, аз нямам никакви притеснения!
А колко много предстоят лятото, не ми се мисли Simple Smile Ще решаваме в крачка как ще ходиме..
Ние сме се наточили за Каварна, края на юни, но ще го мисля тогава, като наближи:)
Ако се решиш за този на 23-ти пиши, може да се видим Wink
Водите са толкова относителнои нещо, че мисля няма за какво да се притесняваш. На мен пък ми казаха на 2-рата ФМ, че са ми малко към долна гранница и да си следя кръвното..пък то си е ок, а и водите ми са ок, просто при всеки са различно. Сигурна съм, че всичко ще е наред и при теб! Peace

Зелделинче, то не може ентусиазъм всеки ден  Mr. Green, но важното е поне от време на време да се появява, че да успяваме да свършим по нещо все пак Simple Smile Това с прозорците и аз трябва да го свърща, а от вътрешната страна ми е много трудно , заради щорите, които са калпави и не е хубаво да ги свалям, ама като си представя че първо тях трябва да измия и лошо ми става! Rolling Eyes
И на мен ми се иска да оставя някои неща и за подаръци да има. Затова не бързам с покупките, само най-неотложните неща, които ще ми трябват още с раждането ще подготвя. Има някои неща, които могат да изчакат. А и като се родят бебоците ще видим какво всъщност ни трябва, имаме ли нужда от още нещо и тогава ще поръчаме за погачата Simple Smile Но моят съвет е наистина да не се изхвърляте да си набавяте абсолютно всичко.

Малко Ангелче,  задуха сигурно идва от това, че бебоците веча са значително порастнали и май няма много място за твойте си неща..хихи. Сигурно и обема на въздуха , който поемаш попринцип е намалял. Мисля, че е нормално. Аз все още нямам тази екстра.
С умората е същото, за съжаление твоят товар е 4 пъти повече от нашия...
За упражненията - аз правя редовно не от както съм забременяла, а доста от преди това и не съм спирала . Единственото което спрях е подскачането ( защото ходих на един вид аеробика с много скачане ) и коремните упражнения. Но една мама във ФБ скоро пусна един пилкатес за бременни и там има няколко специални упражнения и за корема, които ми допаднаха много и ще си ги правя. Но йогата и пилатеса не са за мен като цяло - супер мудни са ми. Един комбиниран стречинг в началото и края на тренировката са ми достатъчни. Абе, че ще се отслабне е ясно, въпроса е че много корема ме притеснява, който още от предната бременност не успях да прибера съвсем, макар големите ми усилия, пък си представям сега. Но здраве да е..казала съм си че някой ден може би ще си позволя една операция , защото пък стриите няма как да залича, а те са си факт отдавна.

Тeɣa, може да е станала някаква грешка с ваничката и да се коригират хората Simple Smile Мисля си, че ще ти я пратят и няма да има проблем. Но то така отстрани винаги много лесно се дават акъли де  Mr. Green надявам се да съм права!

За бебешката козметика гласувах за Мустела, но ще ползвам само гела за миене техен. За след баня мисля да взема А-Дерма, против подсичане на Бочко и Судокрем, по-натам мисля да пробвам и Микса, но за начало тези неща съм избрала Simple Smile

Хубав уикенд от мен момичета, ако не успея да се включа почивните дни Wink

# 275
  • София
Соник, а за стаята на баткото какъв матрак избрахте вие, или не сте още?
За там няма да купуваме нов, баткото ще ползва настоящия матрак на мъжа ми /спалнята ни не е с общ голям матрак, а купихме два отделни, защото в магазина нямаше наличен голям от модела, който искахме и трябваше да се чака/. И понеже сега мъжът ми иска да си купи по-твърд, защото нещо го боли гърбът, по-мекият ще го прехвърлим в стаята на баткото. Пак е Магнифлекс, но не е юношеска серия. Ама честно казано изобщо нямам спомен точно кой модел беше, знам само, че не е с мемори пяна и е средна твърдост.

За концерта задължително ще ти пиша, ако се реша. Hug Това, че не се пуши вътре определено е обнадеждаващо. Grinning

malko_angel4e_ , искрено ти съчувствам. Hug Аз от едно бебе в корема скрибуцам и всичко ме боли, а дори не мога да си представя какво ти е на теб с четири. Почивай си повече, няма как да си толкова активна като преди. Пък сега най-важното е да задържиш юнаците колкото може по-дълго, пък после ще наваксваш с движението.

# 276
  • София
амонитка - да, имам наблюдения в интериорния бранш като цяло и за фирмата конкретно  Peace
Eто я икономичната серия: http://magniflex.bg/products/isleep/
Макар, че не е стандартна серия, мисля, че трябва да са качествени, пък и фирмата е доста гъвкава откъм рекламации. Аз лично бих ти препоръчала бамбука от трите, които описваш. Децата трябва да спят на твърдо, защото не са им се изградили напълно костите, така че мемори не е препоръчително. Бамбукът има много добри хигроскопични качества, тоест ще проветрява добре (примерно когато детето се изпоти). Неслучайно, много от бебешките матраци ги правят с калъфи с бамбук.
Юношеските им матраци са ги спрели от производство - тоест ако няма наличност в момента, няма и да има повече.

# 277
 bowuu здравейте и от мен!

cassiopeia_vn бързо оздравяване  Hug на малката и на теб
zeldelina  Wink голям си ентусиаст - ела у нас да минеш и нашите прозорци хихи
приятна разходка уикенда ти пожелавам - влез в ролята на бригадир и раздавай задачи Wink
malko_angel4e_   Confused мъчно ми е, че те тормозят болежки Hug почивай интензивно
amonita пратих ти преди дни на ЛС какво искат от Вита при постъпване

Соник и tartaleta123 ни дават полезни идеи за матраци Simple Smile

някой беше споменал за протектор за матрак - от Jumbo или от Хиполенд го взехте? или от друго място...
видях, че ми липсва в списъка от дребни финални покупки и веднага го добавих

# 278
  • София
monicat, аз поръчах протектори от тук - http://www.брава.bg (сайтът ми излиза като спам, само смени кирилицата с латиница). Има и за детски креватчета, и за големи матраци. Доставката им е безплатна и са доста бързи - в понеделник ги поръчах, в сряда бяха при мен /можеше още вторник да ги доставят, но единият размер го нямаше наличен/. Имат различни модели и на различни марки, и скъпи, и по-евтини. С две думи доволна съм. Mr. Green

# 279
Амонитка

Попринцип на мен също йогата и пилатеса не ми допадат много . Но и те ми помагаха защото аз обижавам да спортувам и да се движа като цяло . За съжаление лекарката ми сподели мнение че вече повече ч от 15-20 минутки не трябва да отделям .  Ако може да ми дадеш линкче към тези упражнения и ще се пробвам поне вкъщи нещо да правя . Като препоръката беше да ги правя само ако се чувствам напълно добре емм аз от известно време такъв ден нямам . А за задуха и според нея и според една статия тук е нормално при многоплодната бременност .

Соник
Знам и това ме мъчи много но само заради юнаците и себе си не правя нищо излишно . 
Знам че риска да родя преждевременно е много голям и това ме плаши много повече от това дали ще съм активна или не .

Иначе аз си почивам малко поспах . Сега се ровя в разни бейби сайтове защото ще поръчвам разни работки . Приятелят ми е окупирал кухнята пък да ви се оплача Sad въобще не ми дава нищо да пипна . Преди малко отивам аз да си взема нещо за ядеен и той ме изгони. Close

# 280
Какво правите бремелинки?
Днес се включвам малко късно, но съм тук   Laughing Сутринта като влязох нямаше никой ...
Времето е прекрасно навън, сигурно сте по разходки Simple Smile
Касиопея оздравявайте Simple Smile
Зелделина не знам ама май накрая ще измисляме някакви глупости  Joy И приятно изкарване, времето го дават много хубаво и ще е само за препичане някъде... newsm03
Амонита и аз искам да излизам вече в 45 дневния, за да се разхождаме с ММ и да си пазаруваме, и се надявам времето да е хубаво... ама и да ти кажа колкото повече наближава момента толкова повече ме хваща страх... Joy
Малко ангелче почивай си и гледай да ги държиш по дълго юнаците вътре  Hug и не се напрягай, като не се чувстваш добре, има време и за това Simple Smile Ееее ти трябва да ядеш, даже в повечко...

# 281
miglena_vl

Аз си ям доста стабилно а винаги съм внимавала с какво се храня . Но пък сега ни е простено да прегрешаваме . Нее проблемът му не в яденето а в това че иска той ми го приготви донесе той .  Grinning
Всъщност ми е сладко как се грижи и притеснява . Heart Eyes

# 282
Мале каква е пустуш тука... малко се пооправи времето и всички изчезнаха Laughing
malko_angel4e_ няма как - ще си почиваш пък дано по малко те няболяват чарковете. Както беше писала някоя мама - ние с по едно се оплакваме от болежки..а какво ти е на теб не искам и да си представям.  bouquet Но малко остана, след това ще наваксаш покрай мъниците с движението.
amonita определено е нужно от време на време поне..че като знам колко неща има още за правене...а срока който съм дала е до края на април - решила съм от началото на май месец единствено да се разхождам и да се наслаждавам на хубавото време ( поне се надявам да е такова де) Joy Като каза за щорите- и аз съм решила в спалнята да ги сваля и да го измием че са прашни колкото и да ги чистя. Само не знам как ще стане с тая на прозореца, че е огромна, ама ще го мислим някак.  newsm78
monicat хахах- само кажи кога  clean То верно ще съм нещо като бригадир- днес още по телефона раздадох задачки на свеки какво да всеме, какво да сготви. Утре ще е на терен - ти копай тука, ти що си се подпрял.. hahaha
miglena_vl и според мен ще са глупости. Добре че на ММ техните ще дадат напарво пари че поне с тях да не се занимавам с поръчки и да се чудя какво да им кжа. А и честно казано на родата казах че ако някой е решил да купува нещо - да е само в мое присъствие за да си го избера аз. Малко нагло ама като не ми хареса ще го бутна в нкой шкаф и после някой все ще се нацупи. Mr. Green Така че за да няма сърдити - аз искам да си ги избирам- а от тях - плащането.  Joy
Момичета пожелавам ви приятна вечер и най- вече  страхотен сън тая нощ - че нали е деня на съня - дано всички спинкате сладко. Hug

# 283
Добро утро, бремелинки!
Соник благодаря за линка - ще разгледам  Hug
Времето днес е супер топло и слънчево. Малко домашни задачки и после се отправям към парка да събирам слънчеви лъчи Simple Smile

# 284
Запис и от мен!

Общи условия

Активация на акаунт