Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви са предимствата и недостатъците на многократните пелени и непромокаемите гащички за бебета?
Какви са предимствата на традиционните пелени за еднократна употреба в сравнение с многократните пелени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви са предимствата и недостатъците на многократните пелени и непромокаемите гащички за бебета?
-
Какви са предимствата на традиционните пелени за еднократна употреба в сравнение с многократните пелени?
-
Каква е тайната за предотвратяване на косопад след раждане?
-
Какви са предимствата на стъклените бебешки бутилки със силиконови биберони в сравнение с обикновените шишета?

После като се върнем може с доги да се поразходим на поляната.
До появата на Макарон все по-малко време остава.

Но ако бяха казали, че прилича на него, сигурно и снимка щеше да иска.
Края на месеца ще обсъдим и как ще раждам. Ако е секцио сигурно и аз ще мина при "априлки", че АГ ще отсъства началото на м.май. Но гледам да не го мисля предварително. И без това и двата варианта ме плащат еднакво.
)
)
ужас. Вчера се отдадох на 100% почивка, само една манджа завъртях и толкоз. Днес още нищо не съм правила, че кръста ме цепи много яко, но трябва да ходя да готвя

дали има нещо общо.

и сега разбирасе спинка за разлика от мен 
)) Обожавам пролетта.
Пак ще чакам два месеца докато го изплатят. Имам съмнение, че роботи работят и в нашето счетоводство и в НОИ, защото явно мислят, че живеем само с въздух и пари не са ни нужни.
Е не ходя често, но поне нямам др проблеми, защото преди да забременея беше нещо ужасно и ме беше страх как ще изкарам бременността.