Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са мненията и впечатленията от училището "Св. София"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
Формулярът обсъжда различни аспекти на частното образование в София, включително впечатления от посещения в училища, обективност на мненията, идеалното училище и конкретни училища като "Св. София". Освен това форумът обсъжда резултатите от Националното външно оценяване (НВО) за седмокласниците в различните училища, както и тяхната интерпретация и значение.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са мненията и впечатленията от училището "Св. София"?
-
Какви са основните предизвикателства, обсъждани във форума?
-
Какво е общото впечатление от ръководството на АК относно предложенията за избор на език на родителите?

Категорично не съм те нападала. Обясних защо не ми се струва вероятно хвалещите училището да са някакви подставени лица или каквото там се намекна. Просто имате различни критерии.

) Невъздържаност към родителите е предпоставка за невъздържаност към децата. Аз съм за и привествам липсата на дипломация / политика (по презумпция и при писане във форуми...), въпросът е в случая дали това е приемливо.