Великобритания - тема 50 Пролетна

• 49 312
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте!
Ние утре започваме голямото местене, та няколко дни може да съм offline.

Miss Fine
, Много неприятна случка с банката ... дано не се повтаря.
И аз се чудя в коя банка да си правим сметки. В Лойдс най-малко те "разследвали" ми казаха, ама пък ако е рискова банка, де да знам.
Иначе рецепта веднага ти казвам  Mr. Green Случайно попаднах в нета и сега редовно я правя, всички много ги харесват.

Мързеливи сиренки

1 ч.ч. кисело мляко
1 ч.л. сода бикарбонат
1/2 пакет крема сирене
1/2 ч.ч. олио (аз слагам зехтин)
2 ч.ч. сирене (по рецепта пише, че може и кашкавал, но той се разтопява и не се усеща)
2-2 1/2 ч.ч. брашно (аз понякога слагам 50:50 бяло и пълнозърнесто)
И тук аз си добавям и семена, защото много обичам. Имам микс от лен, мак и сусам.

Много лесни и вкусни.  Peace

МГМ, Бързо оздравяване!   bouquet

Ох, толумбиче, разсмя ме! И аз понякога водя такива спорове  Crazy

Благодаря на всички за съветите, относно паричните преводи. Явно ще се ползваме от услугите на PayPal и Опал трансфер.

Надявам се да съм полезна на мамите, на които им предстои да отидат в Англия и пускам линк към сайт, който прави сравнение на ваксините в избрани държави по имунизационния им календар.

http://vaccine-schedule.ecdc.europa.eu/Pages/Scheduler.aspx

А по-късно ще пусна и един линк (само да го изнамеря), който сравнява стандарта на живот в различни държави. Ние по него се ориентирахме какъв доход би ни бил необходим за Англия, ако искаме да си позволяваме същите неща като в БГ. Пишем си доходите тук и то показва по пера какъв доход би ти бил нужен, за да живееш в Англия (примерно). Много полезно.

ето го и линка: http://www.numbeo.com/cost-of-living/comparison.jsp

isolda1
, Изключително полезни и интересни сайтове. Благодаря!   bouquet

Аз 8-ми март си го харесвам. Но някак преди да стана майка не успявах да усетя красотата на празника. Иначе тази година на 8-и ме чака голямо пренасяне на багаж. Предния път се местихме на 6-ти май (тогава пък мъжът ми има празник).

# 196
Вече имаме билетииии!  Mr. Green
Рединг дръж се, пристигаме  Laughing

# 197
Severinka,

изобщо не мисля, че Лойдс са несигурна банка. С тях съм от много години. Не съм имала проблем.
И акунт в чужбина съм си блокирала, и на мошенници съм си давала данните (не питайте  Blush),
и като се разхарча по заплатено ме проверяват аз ли се вихря за всеки случай, винаги чудесно обслужване.
В момента много хора са доволни от Barclays и Santander, може да разгледате и техните оферти.

# 198
Аз съм с Барклис, но съвсем в началото имах сметка в HSBC. Там така ми дърпаха пари от сметката и смених 3 карти, докато накрая не се отказах от услугите им.

# 199
  • UK
МГМ, Бързо оздравяване!   bouquet
Мерси Simple Smile

# 200
  • Cambridge, UK
докато се сетя, че има нова тема сте изписали 14 страници! здравейте.

# 201
За svidni4ka, послучай празника - принц с цветя  Grinning

Скрит текст:

И нещо за Merry, понеже тя каза, че празнуват с мюзикъли.
Лебедово езеро, но какво  Flutter представят в Нотингам...

Скрит текст:

# 202
Честит 8-ми и от мен на всички празнуващи  Grinning
Толумба, отрано са те нападнали лебедови мисли  Laughing
Мен ме чака днес едно голямо празнично.... чистене. За сметка на това снощи си поръчах сватбениТЕ роклИ, сега чакам  Laughing (ще върна едната, няма да съм от късметлийките с една рокля през деня и друга вечерта).
Свидничка, златни обувки, а..?  Mr. Green аз пък имам златна чантичка   Crossing Arms
Пфу, това с банките много гадно. Аз уж все гледам кога и какво съм плащала, дано не се повтарят тези изпълнения Miss_fine..

# 203
  • United Kingdom
Честит 8-ми Март, момичета!  Hug   bouquet

# 204
  • Bristol
Честит 8ми март!    bouquet
Толумба, мерси  Mr. Green
Моят мъж се прибра в малките часове на 8ми от командировка и рано сутринта ме закара на влака. Тръгна да се извинява, че нямал букет милия  Heart Eyes Аз го успокоих да не се притеснява, еманципирана жена съм и вече съм си подготвила тритмънта Wink Невероятен ден в Лондон, в невероятна женска компания и поредния невероятно добър мюзикъл, Les Miserables! Дори на чашка успяхме да спретнем програмата за следващия 8ми, която ще изисква нов тоалет и задължително шапка  Laughing
Утре пак се очертавал слънчев ден. Чудя се, дали да не направя първото подстригване на тревата за тази година.

# 205
  • UK
Е, Толумби тоя принц не го ща  Naughty Не случайно е женен за камила  Joy
 Моя кандидат принц вчера не ми подари цветя, защото цитирам "когато ги очакваш, не е същото". Затова пък ми подари страхотен ден, толкова не съм се смяла от месеци. Освен това сутринта ми пристигнаха златните обувки  Laughing
Другият месец - роклята . Тази, която си бях харесала я няма вече  Crossing Arms Аз пазарувам само бюджетни онлайн и те бързо изчезват за съжаление , така че ще чакам следващата промоция  Joy

Стиснете по някой палец, че имам един half marathon днеска  Crazy

# 206
  • Primum non nocere !
Здравейте!
Извинявам се ,че ви притеснявам с един въпрос, но имам нужда от помощ.
През април ще бъдем за няколко дни в Лондон и искаме да купим билет за мача на Арсенал - Нюкасъл на 26.04.
Намерих продажба на билети в интернет- цената е около 200 лири, но пращат билета на адрес няколко дни преди мача. Някак несигурно ми се струва да се прати до хотела. За 5 дни няма да пристигне билета до Германия.
Друг вариант е да купиш  от сайта на Арсенал, но там трябва да станеш клуб, да платиш около 30 лири , за да ползваш намаления за закупуване на билети до 3500 билета годишно.....да, но...
Ние искаме да купим само един билет. Има ли смисъл да се става член.

Има ли и друга възможност? Има ли някой от вашите мъже фен на Арсенал и каква е процедурата за закупуване на билет?

# 207
Моят мъж е баш от Ню Касъл, ама нали съм добра душа..

Къде £200? От сайта, за не-членове, гледам ги по 40-50

http://www.arsenal.com/tickets/non-member-ticket-prices

Друг сайт - по £140..

http://www.ticketbis.net/arsenal-v-newcastle-tickets/ev38959

# 208
  • Лондон
Аз съм фен на Манчестър  Wink и когато съм се интересувала, membership струваше около 1000 паунда на сезон и се чакаше 5-6 години, за да се сдобиеш с него... Едва ли за Арсенал е много по-различно...  Вариант за теб е да купиш билет през Stub Hub, това е сайт за препродажба на билети. Друг вариант е да дадеш адрес на познати тук и да го доставят до тях. Не разбрах само ти къде си намерила билет?

Ние напук на хубавото време, направихме едни ски на закрито... Много сме доволни, само да беше по-близо...

# 209
  • Манчестър
Аз съм фен на Манчестър  Wink и когато съм се интересувала, membership струваше около 1000 паунда на сезон и се чакаше 5-6 години, за да се сдобиеш с него... Едва ли за Арсенал е много по-различно...  Вариант за теб е да купиш билет през Stub Hub, това е сайт за препродажба на билети. Друг вариант е да дадеш адрес на познати тук и да го доставят до тях. Не разбрах само ти къде си намерила билет?

Ние напук на хубавото време, направихме едни ски на закрито... Много сме доволни, само да беше по-близо...

Memberships e 30 лири на сезон мисля, т.е. Ставаш член на фен клуба им и имаш възможност да вземаш билети на по атрактивна цена.

Средно 1000 лири е сезонния билет в зависимост от местата.......това ти покрива мисля,че 18 home games. Оттам насетне се плаща допълнително за всяка друга среща FA cup! capital One cap , шампионска лига , УЕФА т.н и цената си става солидна. Освен това ,вече не се чака толкова да се докопаш до сезонен, защото много хора които лично познавам имали билети с години се отказаха от тях.

По принцип най лесния начин за купуване на билети за мач е през www.viagogo.co.uk, билетите са на face value.а за да купиш от този уеб сайт трябва някой със сезонен билет или с membership.

Общи условия

Активация на акаунт