Великобритания - тема 50 Пролетна

• 49 343
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
  • Primum non nocere !
Благодаря ви много за отговорите  Hug, но уф.....не търсим вече билет.
Преди месец беше обявено срещата за 26.04 , а днес видях,  че са я променили за 28.04 понеделник.
Ние сме в Лондон от 23 до 27. Жалко....

Аз тук намерих билет:
 http://www.footballticketnet.com/3935-buy-premier-league-arsenal … rwCFc_MtAodpW0Apg

Да е на напречната страна страна, а да не е зад вратите -130 плюс ДДС, плюс около 30 лири като комисионна   е около 200 лири.

Пак ще разгледам линковете за евентуална покупка през май или юни.
Много ви благодаря още веднъж! Хубава седмица ви желая!   bouquet

# 211
  • Манчестър
Благодаря ви много за отговорите  Hug, но уф.....не търсим вече билет.
Преди месец беше обявено срещата за 26.04 , а днес видях,  че са я променили за 28.04 понеделник.
Ние сме в Лондон от 23 до 27. Жалко....

Аз тук намерих билет:
 http://www.footballticketnet.com/3935-buy-premier-league-arsenal … rwCFc_MtAodpW0Apg

Да е на напречната страна страна, а да не е зад вратите -130 плюс ДДС, плюс около 30 лири като комисионна   е около 200 лири.

Пак ще разгледам линковете за евентуална покупка през май или юни.
Много ви благодаря още веднъж! Хубава седмица ви желая!   bouquet

Юни няма мачове, първенството приключва средата на Май месец, а тази година и заради световното може да е по рано.

Не знам какъв е този сайт..по скоро плати мембършип ич вземи от viagogo. Там всичко се движи от самите клубове.

# 212
  • Primum non nocere !
Аве, благодаря за инфото!   bouquet Аз с този спорт не си говоря.  Mr. Green

Ще се опитаме тогава да купим нов самолетен билет за връщане  на запалянкото, за да остане до вторник в Лондон! Мечтите трябва да се сбъдват.

Ако купим Memberships сигурно ли е ,че ще можем да купим билет от viagogo?

# 213
  • Лондон
Ave, Wigan голяма работа  Laughing

# 214
  • София
Добър вечер!
Бях писала в старата тема, че дъщерята се готви да идва в Англия. Билета вече е купен, търси се голям куфар, няма шега.
Имам питане за  диломите за образование и по специалността - трябва ли да бъдат легализирани?
Получаваме противоречиви мнения - един казва да се легализират, друг - ненужен разход.

Наясно съм, че може би на първо място ще са практическите и умения.

# 215
Ненужен разход е легализирането.

# 216
Толумбе разби ме с тази снимка Joy

ЦветаК разкажи за ските, хубаво ли е?

Свидничка, браво за хубавия ден и за лалетата. Преди около 4 години ми подари едни лилави лалета които издържаха повече от месец. От тогава като видя лилави лалета се сещам за теб Heart Eyes

Ние имахме страхотен уикенд със страхотно време. В петък излязохме на клуб. Много приятно беше, само не можах да разбера защо тези млади момичета се бяха постарали за изглеждат толкова зле. Не че аз съм се гласила, съвсем не, бях си по дънки, но безумната нова мода с рязаните дънкови панталонки с висока талия, токчета, мръсна коса и ужасно шарено якенце с подплънки Rolling Eyes направо ми събра очите. На осми се организирахме няколко мацки, както си пишехме по между другото за хокей, и се събрахме наистина на международен ден на жената вечерта. Супер беше. Решихме, че ни е прекалено хубаво за да чакаме до следващата година и още началото на другия месец пак ще се излиза Mr. Green А днес си направихме барбекю с приятели. Обичам хубавото време Heart Eyes

Желая на всички прекрасна седмица!!!!!!!!!

# 217
  • Манчестър
Ave, Wigan голяма работа  Laughing

ама моля ти се. къде отиваш ти може би:)Simple SmileSimple Smile Тъкмо се бях засилила да му дремна един следобеден сън и добре,че се сетих ,че има мач...Германска работа, немам думи. Сега ще схрускат и Арсенал.....
ще бият и на финала и догодина с Лудогорец за УЕФА...

# 218
намериха си собственик

Последна редакция: пн, 10 мар 2014, 21:25 от 298

# 219
  • UK/София

Искам да попитам дали някой си е правил очила за компютър в Англия?Бяхме поръчали за сина ми и в събота ходихме да ги вземем.Той ги сложи и след малко се заоплаква, че го болят очите.След няколко очни прегледа лекарите са категорични, че са му напълно здрави очите и няма нужда от диоптри.Попитахме оптика дали имат диоптри и той каза, че е сложил на двете стъкла 0,50 диоптъра. ThinkingТвърди, че в Англия така ги правили тези очила, че били за близко виждане и детето би трябвало да свикне с болките в главата и очите?! newsm78
 Майка ми е оптик от 30г. и я попитах, но тя каза, че може и никога да не свикне.Аз имам такива очила правени в БГ и не са ми споменавали, че трябва да са с диоптри.
 Не ги взехме очилата, отказахме ги.В сряда имаме час в една Лондонска болница и за това търся някой с опит в тази тема.

# 220
Здравейте  Hug . Мъжа ми заминава за Лондон началото на Април, а Декември месец ще заминем и ние с детето.Искам да попитам като пристигнем трябва ли да си изкарам веднага НИН,ще мога ли да ползвам Дей Кеъра и дали е безплатен.Като цяло синът ми е на 6 месеца , а искаме 2рото да е родено в Англия.Интересува ме веднага ли получава гражданство /детето родено там/ и какви предимства биха били за нас,родителите.Също дали сега можеш да се запишеш за Каунсъл лист ,за къща или апартамент? Блягодаря ви предварително, съжалявам ако съм се повторила някъде, изчетох доста неща , но не съм на ясно. newsm78

# 221
  • UK/София
Здравейте  Hug . Мъжа ми заминава за Лондон началото на Април, а Декември месец ще заминем и ние с детето.Искам да попитам като пристигнем трябва ли да си изкарам веднага НИН,ще мога ли да ползвам Дей Кеъра и дали е безплатен.Като цяло синът ми е на 6 месеца , а искаме 2рото да е родено в Англия.Интересува ме веднага ли получава гражданство /детето родено там/ и какви предимства биха били за нас,родителите.Също дали сега можеш да се запишеш за Каунсъл лист ,за къща или апартамент? Блягодаря ви предварително, съжалявам ако съм се повторила някъде, изчетох доста неща , но не съм на ясно. newsm78

Ако ти види постинга Камерън, ще ти бие черен печат за Англия още от сега! WhistlingКак така ще искаш канселски апартамент още преди да си дошла в страната?!Хората в нужда чакат с години за подобна екстра.И детето ти няма да получи гражданство, ако е родено в Англия след като вие нямате постоянен статут.Предимства не чакайте....не знам какво имаш предвид.
 Може би Толумбата е по-мила и търпелива и ще обясни нежно въпросите ви, но аз се чудя и мая на подобни постинги!

# 222
   Ако родиш второто в близките 5 години няма да получи гражданство. Ако родиш след 5 години, може и да получиш, зависи от статута ви през това време. Никакви предимства няма да имате от това, нито то, България е в Европейския съюз и сме с равни права. Хубаво е да си изкарате НИН. Може да го запишеш на градина, няма безплатни градини тука, от 800 паунда нагоре почват на месец, в Лондон май е по скъпо. Като навърши детето 3 години може да ползва 15 безплатни часа на седмица. В Консул лист може да се запишете, но може и да си почаката доста години и никога да не го получите. Здрави хора с едно две деца, едва ли ще ви дадат скоро, особедно в Лондон.

# 223
 Ако ти види постинга Камерън, ще ти бие черен печат за Англия още от сега! WhistlingКак така ще искаш канселски апартамент още преди да си дошла в страната?!Хората в нужда чакат с години за подобна екстра.И детето ти няма да получи гражданство, ако е родено в Англия след като вие нямате постоянен статут.Предимства не чакайте....не знам какво имаш предвид.
 Може би Толумбата е по-мила и търпелива и ще обясни нежно въпросите ви, но аз се чудя и мая на подобни постинги!
[/quote]

Stop Извинявам се, ще бъда по-конкретна.Живях 2 години в Редхил,Съри и година в Кейтръм.Работех и се самоусигурявах,но така и не ми дадоха НИН /явих се на около 8 интервюта/.Английският ми е перфектен,приятелите ми са там и кумата ни е англичанка.В България се прибрах за да се омъжа и да забременея тук, с цел да съм си в родината.След като родих видях ,че нещата явно няма да се подобрят тук и искам да се върна обратно в Англия.Пращам мъжа ми първи за да намери работа и квартира.Питам като пристигна с детето какво трябва да си изкарам като документи за мен и малкия, какво ми трябва за да го пратя за дей кеър и дали все още ЗА БЪЛГАРИТЕ се одобряват документи за Каунсил листа?И съответно от какво ще имам нужда ако забременея и родя второто дете в Англия, какви предимства ще има то - /примерно дали ще е британски гражданин, дали ще има безплатна градина или детскии прочие/ . Незнам какво ви е почудило и помаяло! Hug

# 224
Radina Dafcheva Няма какви документи да вадиш за теб и детето като дойдете. Може да се явиш пак за НИН, като си намериш работа, вече дават лесно. Нищо не ти трябва за Дей кеър, писах горе за цените. Никаква разлика няма за градини, училища, лекари и тн за англичани, българи и каквито и да са.

Общи условия

Активация на акаунт