Великобритания - тема 50 Пролетна

• 49 339
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
  • След завоя в дясно
Шая ние сме с pocket springs and memory foam отгоре, много съм доволна, дори и като бременнех ми беше много удобен. Фирма няма да ти препоръчвам  Mr. Green
Miss Fine ядна приятелка наскоро си купиха къща с такъв под в банята Grinning явно не им пречи на хората Whistling
Относно баните и тоалетните. Банята ми е с плочки и отдолу балатум, не съм имала проблеми лесно се почиства, мивката и ваната са със смесител. Долната тоалетна е с отделни кранчета и цялата в плочки, мисля да правим ремонт като му дойде времето, но ще си запазя отделните кранчета ей така за финес Mr. Green и да си запазя английския привкус на къщето Laughing
Mañana има едни устройства на  ултразвук, включват се в контакта.
В Лондон има от всички гадинки за разнообразие, голям град много и всякакъв народ.. няма как.
Цвети оправи ли си телефона?
Ани джи не се е разписвала отдавна както и Мари

# 436
Ell,такива устройства имаме две.След като видях за първи път взехме едното...след известно време видях 1-2 пъти отново,въпреки устройството.Тогава купих друго устройство,възможно най-скъпото и ефикасно,уж според коментарите,което е за къща 4 bedroom,а нашата е 1 bedroom иии след около месец пак видях....е няма оправия...  #Cussing out ММ ми казва,че явно са някакви преминаващи,но все пак....  Sick Прочетох,че много хора хвалят пръскането с ментово олио,взех такова,но пръскам рядко,понеже има доста силна миризма,марак че се разрежда,главата ме спуква да ме боли от него...иначе не държим никаква храна на открито,всичко е прибрано,за да не ги привлича нищо и пак влизат...

# 437
Значи ние трябва да сме късметлии-само голи охлюви ни посещават Joy Най-редовно сутрин като вляза в кухнята и си имам компания откачам като ги видя ,но на фона на мишките това са си бели кахъри ,пък и в банята сме с балатум  Grinning.Мислех да ви се оплаквам от нашата къща ама май трябва да започна да я харесвам Joy

# 438
  Аз предпочитам мишки пред голи охлюви   ooooh! Преди живеехме до реката, имахме от всичко по много, само лисици не сме имали, но имаше едни норки ли са, язовци ли са, незнам, ама бяха огромни и страшни, ровеха в боклука. В предната къща беше влезнала една мишка в кухната, и жаби и какво ри още не. Паяците бяхааа мноооогоооо, тя беше до полето и за това сигурно. В тази нямаме нищо-за сега  Mr. Green

# 439
  • United Kingdom
Рядко съм срещала къщи с мокети в банята, но познавам хора, на които не им пречи. Ние сме с балатум. Любимото ми е да видя двата крана в кухнята и банята #Crazy Смесителят е лукс  Mr. Green

Mañana, пълен ужас  Sick Съчувствам ти искрено  Sad И аз съм чувала, че ултразвуковите електронни уреди са ефикасни, но явно не винаги  Sad Ако си почитател на котките, можеш да си вземеш и едва ли повече ще видиш мишки и плъхове  Wink Пробвай се да потърсиш pest control services във вашата община.

Последна редакция: чт, 20 мар 2014, 12:42 от I_Love_the_Sea

# 440
Момичета, като пишете за тия гадинки ми напомняте за студентските години в общежитието.
Спомням си как сестра ми една нощ стана до тоалетната и настъпи един гол охлюв hahaha dont
Ще видим и ние на каква квартира ще попаднем, а и много се чудим към коя част на Лондон да се ориентираме.
Чудим се дали, ако наемем жилище по към центъра, мъжът ми ще може да ходи с колело на работа.
Той и в София така се придвижваше в хубаво време. Даже и зимата доста го е ползвал.

Р
Mañana, Ако си почитател на котките, можеш да си вземеш и едва ли повече ще видиш мишки и плъхове  Wink

100% ефикасност. В мазето се бяха развъдили плъхове и взехме едно котенце ... веднага изчезнаха гадините и сега мазето ни е чисто  Peace

# 441
Благодаря ви!  Hug За сега не ми се занимава с домашни любимци,но явно котката ще е най-сигурното средство  Laughing
 За баните,в първата квартира,бяхме с балатум и душ кабина...не съм имала оплаквания.Във втората обаче банята ни беше под всякаква критика,но бяхме притиснати и просто трябваше да вземем първото нещо,което намерим,останахме там само 6 месеца...квартирата иначе не беше лоша,след боядисване,но банята беше с мокет,който се мокреше ужасно след всяко къпане.Ваната без душ и без смесител,с отделни кранове за топла и студена вода...смятайте как сме се къпали  #Crazy  мивката естествено също беше по същият начин,поне в кухнята имаше смесител...в сегашната къща банята ни е ремонтирана година преди да се нанесем,в много добро състояние е,с паркет е но е хубав и не  е проблем,дори ми харесва...

# 442
Маняна, за мишките са прави тук. Само котка ще те спаси, но няма да припарват до къщата.

Иначе хлебарки съм виждала много отдавна като дойдох си бях взела стая в една къща уж нова след ремонт. Понеже пристигах от България нямаше къде да отида, а там имаше толкова много хлебарки и всякакви други, че ходеха по стените. Не спах цяла нощ и пръсках с един спрей защото сложих леглото в средата, но те ходеха по тавана и падаха върху мен.След два дни напръскаха за хлебарки. Лошото е, че хлебарките се хранят с дървеници т.е. тогава изкочиха дървениците и ме наядоха цялата, а само който е преживял знае как боли, сърби и се подува. Издържах 6 дни геройски там, не знам как. Никога не съм си представяла, че бих могла.

# 443
  • UK
На мен ваната ми няма смесител, обаче са купили един гумен, който се слага на двата крана, с душ накрая. Кофтито е, че тая гума се разяжда с времето, но отнема поне година да стане неизползваем, а са евтини. Иначе върши работа. Мивката в банята ми е със смесител, но много нисък такъв един, а аз в тая мивка си мия чаши, някоя чиния и тн, та е доста неудобно. В кухнята има смесител, но в другите бани няма. Иначе си има плочки в баните, кухнята и трапезарията, ламинат в коридора на първия етаж. Всичко останало е мокет, ама аз обичам мокет, по уютно ми е някак. Иначе тук си правят козметични ремонти често, но къщата им е на много гадно място, и подозирам, че ще си имат проблеми в бъдеще - намира се точно на улицата, където минават натоварени всички камиони за доковете, и като мине камион, цялата къща се тресе, все едно има земетресение. Това са стотици пъти на ден, не искам да си помислям какво правят всички тези вибрации с къщата. Преди 2-3 години са запушили една врата тук и са отворили друга в най вътрешната стена на къщата, онзи ден гледах, че там, където е била вратата, има голяма пукнатина по цялата рамка, просто се е напукало където е била вратата заради вибрациите. Иначе къщата им не е лоша, голяма с три спални (плюс четвърта на тавана, който е добре ремонтиран), голям двор, понеже е по голяма от другите по улицата (които са... близнак ли се води?) и не дели двора с никого. Обаче аз никога не бих си купила къща на голямо кръстовище, на 5 минути от болница, пожарна и две полицейски управления, което не е лошо, ама само си представете шума от сирените по кръстовището, понякога дори нощем, и особено заради камионите и вибрациите. Би ме било страх да живея тук след десетина години.

# 444
  • Cambridge, UK
момичета, планирате ли да се прибирате лятото в България и с какво?

# 445
  • UK
Посмях се с вас за къщите. И на мен би бяха странни кранчетата и микетите в банята като дойдох, но сега толкова съм им свикнала вече...... ooooh!
Евентуално ми предстои местене и на мен, хич няма да ми е смешно скоро  Confused

# 446
Аз за крановете и мокетите знаех отпреди. Ама то с времето всичко се забравя. Но преди 10 години не си отговорих на въпроса как по дяволите се мият с два отделни крана и до днес се чудя и мая.

# 447
isolda1,запушват сифона на мивката,пълнят я с вода смесена и от двата крана и започват да се пличкат  Joy съвсем сериозно,това съм чувала,че е метода  Laughing

# 448
Аз за крановете и мокетите знаех отпреди. Ама то с времето всичко се забравя. Но преди 10 години не си отговорих на въпроса как по дяволите се мият с два отделни крана и до днес се чудя и мая.

Освен че запушват и се плачкат така, имат и едни парцалчета, който се употребяват масово, с тях си се бършат...
   Другото ми любимо е ваните, където нямат душ отгоре, там се киснат, киснат и излизат без да се плакнат, само се забърсват. За младите незнам, ама при възрастните хора е често. Нещо като с чиниите  Simple Smile

И не на последно място, ЧЕСТИТ РОЖЕД ДЕН на патеричка на ТОЛУМБАТА. Да е жива и здрава, много щастие и любов!

# 449
А, методът е: в мивката се поставя пластмасово легенче, в което се смесват топлата и студената вода и се сипва миещ препарат. Чиниите, чашите, приборите се топят във водата, изваждат се от нея и се оставят да изсъхнат на поставката за сушене. В моята си къща набързо промених метода, като дойдох за постоянно. В други обаче понякога си мисля: как ли са мити чашите и чиниите, в които ми сервират... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт