Великобритания - тема 50 Пролетна

• 49 200
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
  • UK
Не е многогодишно приятелство, няколко месеца преди да дойда се запознахме в Интернет, значи няма и година. Не че има значение, де, бяхме близки. Аз лично не мисля, че съм му казалала каквото и да било само с цел да го нараня/обидя, напротив, страхувам се, че ще провали шансовете си с новото момиче, заради оная овца, която го търси само като има нужда да си вдигне самочувствието. За него обаче явно е по важно да ме изгуби като приятел, отколкото да чуе някои истини за бившата си, та не си заслужава да се занимавам повече. Негов си е проблема.

# 46
Здравейте момичета.
От скоро пиша в сайта, но и аз съм в Обединеното кралство и по-точно в Лондон от няколко години.
Искам да ви попитам (ако някой се е сблъсквал или е чувал нещо) Имам проблем със забременяването и се чудя какво да правя. При GP-то ли трябва да ида или е по-добре в платена клиника някъде?
Ходих си до БГ предния месец и направих някои изследвания. Уж всичко от тези е наред, но и този месец нищо.
Имам направени цитонамазка, колпоскопия, микробиология и тест за хламидии. Започват да ми минават страшни мисли през главата и ви моля за съвет. Всякаква информация ще е полезна.

Малката Госпожица Мърморана, мъжете са си мъже, дори и да са ти само приятели, но един приятелски съвет - Прощавай, както би искала да прощават на теб Simple Smile

Желая ви всичко най-прекрасно, момичета.
Здравейте! Hug Записвам се и аз в темичката.Аз също съм в Лондон.coco_bear,и мен ме интересува същият въпрос.Прочетох в сайта на NHS ,че се търси помощ от чак след една година неуспешни редовни опити,а ако си над 35 години след 6 месеца.Ако някой има опит,нека да сподели!Ще съм много благодарна! Hug

# 47
Здравейте, обръщам се към Вас с молба да ме насочите към адреси с безплатни езикови курсове в Лондон.

# 48
MГМ това което написах не беше за това което ти си казала. Просто се спомена казването на нещата направо и затова. Много често решенията са ми били подлагани на съмнения ( в миналото)най вече от роднини и приятели и от тогава много се дразня на непоискани мнения. Може и затова средния ми пръст да е пораснал толкова Mr. Green, от честа употреба.

# 49
За проблемите със забременяването,една позната скоро ходи при GP и искаше да я пратят при гинеколог за изследвания да видят какъв е проблема а GP-то и казало че трябвало поне от 5 години да оитват,че да се правели такива изследвания.
И аз доста се развеселих Simple Smile
Харесва ми да ви следя въпреки,че все още съм си в БГ Simple Smile

# 50
За проблемите със забременяването,една позната скоро ходи при GP и искаше да я пратят при гинеколог за изследвания да видят какъв е проблема а GP-то и казало че трябвало поне от 5 години да оитват,че да се правели такива изследвания.
И аз доста се развеселих Simple Smile
Харесва ми да ви следя въпреки,че все още съм си в БГ Simple Smile

#Crazy #Crazy #Crazy Joy
anjeelina,и аз се развеселих  Laughing

# 51
   Тея доктори тук защо ни смятат за толкова глупави, не ми го побира акъла Banghead
Аз имах този проблем с тях. Преди 3 години отидох при GP да поискам да ме пратят при специалист тъй като се опитвахме за бебче безрезултатно близо 2 години. Прие ме nurse която беше уверена, че ще помогне. Прати ни за изследвания, като излязоха резултатите се оказа че няма видима причина за безплодие. Увери ме, че ще ни изпрати във болницата където им е fertility clinic, за среща със специалисти. Чакахме 5 месеца! Накрая аз се върнах при нея заедно с мъжо, тя като ни видя, видимо се притесни. Взе да ми гледа в досието и ме накара да се претегля на кантара. Бях с 2кг по-тежка от тяхния стандарт. Проблема е че аз бях същите кг, когато отидох при нея 1я път, но тя нищо не ми каза за това. Отпрати ни бързо с думите свали 2кг и се върни след 3-4 месеца  no
Разказах на една приятелка англичанка и тя ми каза, че нещо не е както трябва, нейната дъщеря е преминала успешно инвитро с наднормено тегло и ме посъветва да поискам 2ро мнение.
Отидох пак, но този път при лекаря ми, който реши че той ще ми даде 2ро мнение, той ни назначи същите изследвания Grinning и след като излязоха резултати пак същото. Уж писмо до клиниката че да ни приеме някой. Така и нищо не чухме повече.

Реших повече да не се занимавам с тях, защото дори и безразличието им ми повлия на емоционалното състояние.

Отидох си в Бг холидей, там ми направиха цветна снимка. 2 тръби напълно запушени в горната част.

После си направих и лапароскопия за по- сигурно защото аз съм си малко Тома Неверни.

После си избрах кой да ми направи инвитрото в Бг и сега съм бременна.
Ако всичко е ОК, чакаме близнаци. Естествено първият ми скан в Англия ще е чак слееееед 2-3 седмици щот те са много заети да не правят нищо.
Та моите съвети към вас са

Правете опити една година, докторката ми обясни че не всеки месец е фертилен, тоест организма произвежда яйцеклетка, но тя може да е негодна, същото важи за мъжкия материал.

Не чакайте тук някой да ви обърне внимание. Явно че за чужденци не си мърдат пръста. Познавам и други двойки с такъв проблем, които са срещнали същото отношение.

Мислете позитивно и правете повече секс, чудото може да стане всеки един момент.

Ако не се получи, не си губете времето и нервите тук, разчитайки на тяхната система.

Много късмет момичета Heart Eyes

ако ви интересува нещо друго питайте Simple Smile

# 52
Момичета,много благодаря за отговорите!kemivas,поздравления за бремнността!  bouquet Съжалявам,че сте минали през толкова перипетии и сте изгубили толкова време и нерви. Hug
Истината е,че с първото си дете забременях,бременеех и родих в тук в Англия и останах много,много доволна от прегледите,вниманието и т.н.,нямам никакви забележки.И до сега,когато и да ни се е налагало да отидем на лекар,сме оставали доволни.Тогава обаче забременях от раз.Сега опитваме за второ дете,но за сега безрезултатно.Все още нямам място за притеснение,но просто се интересувах как се процедира тук при този проблем...За сега не се очертава да се прибираме към България,но когато го направим,ако не се е получило до тогава,ще си пусна основните изследвания там.

# 53
 Благодаря  Simple Smile

Не твърдя, че ще се грижат за мен зле по време на бременноста ми, все пак тепърва ми предстои да разбера. Просто вече съм преубедена към тях. Сега се сетих, че моите приятели които имат този проблем са питали колко ще струва IVF в някаква частна клиника и са им искали 17000К  newsm78

# 54
kemivas,след случилото се е напълно нормално да си предубедена.Пожелавам ти през бременността да получиш адекватно внимание и грижи  Hug За частните клиники не съм се интересувала,понеже бях сигурна,че ще е безбожно скъпо  #Crazy

# 55
Запис да ви следя  bouquet.
Лека бременност на очакващите момичета и успешно забременяване на надяващите се Hug.

# 56
  • United Kingdom
Здравейте, момичета! Запис и от мен  Simple Smile  

kemivas, честито! Лека бременност и не се настройвай негативно! Hug   bouquet Аз родих във Великобритания миналата година. Като цяло съм доволна от консултациите и грижите, които получих по време на бременността си и раждането. Относно броя на скановете - имах един през 12-та и един през 20-та гестационна седмица. Доколкото ми е известно повече сканове не са необходими при една нормална бременност. Ако нещо не е наред, назначават повече. В този линк е обяснено как NHS процедира в случаите при многоплодна бременност. Броят на консултациите и скановете зависи от това дали близнаците делят една плацента...Можеш да прочетеш по-подробно - http://www.nhs.uk/conditions/pregnancy-and-baby/pages/twins-heal … le-pregnancy.aspx

# 57
Лека бременност  Grinning

От грижите има доволни, има и недоволни.
Това, което се предлага е безплатно. Ако се чувствате необргижени или нещо ви притеснява,
потърсете помощ/съвет на частно тук или в България.
Дано, обаче, да ви е спокойно и нямате грижи и притеснения  Peace

# 58
  • На село (близо до Лондон)
Биляна опитвам се да свикна. По принцип съм за каляването, но когато децата са здрави. И всичко става постепенно. А моите каквито са кекави и като знам в БГ как ги пазех тук ми идва всичко в повече  Hug Топлихме крачета, пием чай тази вечер и се опитваме да излекуваме хремата, че направо и е разранено нослето  Whistling

Борикс мерси изкрено ме расмя за плуването и мамата да ходи да суши косата на детето Laughing...мерси. Непомня колко беше голямо детето, Y4?
Най-голямото ми дете от Y3 има спорт всеки ден в училище, включително плуване 3 пъти в седмицата. Там се къпят, сушат обличат и тн сами. Честно, не ми е дори хрумвало да ходя. Единствено в началото ми идваше в повече че басейна е външен (ползва се цялогодишно с изключение зимата).

Успех на момичета които искат бебета!

# 59
Ох, не мога..  Crazy

Получих сутринта колет с мартениците и мама сложила и един диск с детски песни.
Групата е Пим Пам. До тук прекрасно и чудесно. Слушаме с Филип, аз припявам къде, каквото си спомнят, ама тази песен не я знам-

Малката скумрийка Сийка!!! Тук ми идва да кажа онези три думи за сряда-четвъртък-петък..

Текста:

"Малката скумрийка Сийка вчера яла курабийка,
но я заболял корема хванала голяма хрема.
Щом пристигнал доктор Рак я нападнал като враг.
Оперирал я с щипка ох, горката рибка.
А когато оздравяла си облекла рокля бяла и с магия ,
ала -бала тя за рака се венчала."

Тук може да чуете и песента

От къде ги измислят тия простотии  ooooh!

И още и последно..

Баба от Бургас

Имало една баба от Бургас, баба от Бургас!
Ходила на плаж в пек и мраз, ходила на плаж и в мраз.
Първо се зачервила като домат. После станала кафява като шоколад.
Който иска да опита, да опита дали е сладка, трябва да махне нейната забрадка.
Един дядо от Своге, загорял от раздяла, затова я глътна цяла.

Какво стана с Чело коте книжки и Прела Баба....

Последна редакция: пт, 28 фев 2014, 14:32 от zlatnata tolumba

Общи условия

Активация на акаунт