Великобритания - тема 50 Пролетна

• 49 195
  • 745
  •   1
Отговори
# 60

Малката скумрийка Сийка!!! Тук ми идва да кажа онези три думи за сряда-четвъртък-петък..

Хаха, тази я знам ... Свалях едни път песнички от сайта на bg-mamma, та и тази съм дръпнала.
Ама, това не е нищо. Трябва да чуеш "Мравката и щурчето"

http://www.youtube.com/watch?v=eiK2FA0tL34

Пак от тук съм я сваляла и се втрещих като я чух ... "детска песничка"

# 61

Ох, бърша сълзи от смях  Joy

# 62
  • Лондон
 Laughing ти ще видиш когато почнете да четете книжки за лека нощ и ти изпратят класика като "Дядовата ръкавичка" .... Как пребил животните, одрал им кожите и първият път си прехапваш езика и се чудиш какво да кажеш, а детето умно и пита "мамо защо спираш" Confused

# 63
  • Варна
Борикс мерси изкрено ме расмя за плуването и мамата да ходи да суши косата на детето Laughing...мерси. Непомня колко беше голямо детето, Y4?
Най-голямото ми дете от Y3 има спорт всеки ден в училище, включително плуване 3 пъти в седмицата. Там се къпят, сушат обличат и тн сами. Честно, не ми е дори хрумвало да ходя. Единствено в началото ми идваше в повече че басейна е външен (ползва се цялогодишно с изключение зимата).

Успех на момичета които искат бебета!

GI изключително си зависи от детето. Има едно момиченце, дете на приятелско семейство. На възрастта на дъщеря ми е, но винаги като го видя имам чувството, че е поне 5г по голяма. Толкова спокойна, уравносена и зряла ми изглежда. Моята е бебче. Постоянно е загубила нещо в училище. Учителката като ме види и пита днес какво си е загубила да знае къде да ме праща да търся Wink На времето аз 2ри клас съм се грижила сама за сетсра ми, която е 7г по малка от мен. Разликата на моите е 4г и не мога да ги оставя сами даже и да изтичам до магазина. Голямата ще се зазяпа в ТВ-то докато малкият любител на екстремности не се знае каква ще я свърши и дали няма да се нарани, докато кака му блаженно си гледа филмчето Wink Просто от дете до дете си има разлика. То братя и сестри не може да сравнява човек толкова са различни...Но горе долу мога да кажа, че добре се е справила с плуването. Косата и наистина беше леко влажна, но не си е загубила банският  Joy

zlatnata tolumba разсмя ме с тези песнички. Не съм попадала на такива, почувствах се изостанала Joy

# 64
  • United Kingdom
zlatnata tolumba, направо съм потресена от текста за бабата от Бургас  Sick Joy  Joy  Joy Колко болен мозък трябва да имаш, за да напишеш подобни простотии и то за деца  Crazy #Cussing out #2gunfire

Явно и аз съм изостанала, защото пея на бебка песнички от нашето детство като "Зайченцето бяло", "Аз съм Сънчо", "Зеленчуци, който не яде" и т.н.

# 65
Малката скумрийка...??!!  Joy Кой ги измисля тези, все едно чалга версия на детски песни..
толумби, по-добре заложи на старите руски песнички от нашето детство, поне не разбирах за какво се пее в тях  Rolling Eyes

# 66
  • ENGLAND
О, явно не пеете английски песни, там какви неща има Sick. Да не говореим за някои детски книжки, да не споменавам онази за лайното, че и в училище се четепред целия клас и обсъжда поуката.
На мен текста за Сийка скумрийка много ми хареса, супер детски.

Всъщност влезнах да питам, още ли е необходим апостил на английския акт за раждане когато ще вадиш български акт за раждане.

# 67
Doret,ние вадихме акт за раждане през 2012-та и да... искаха ни апостил...

# 68
  • UK
Аз пък малко се дразня на "модърн туйст"-а на детските приказки, хлапетата обожават Картунито Тейлс и го гледат с огромен интерес по сто пъти на ден, ако ги оставиш... Та там вълка не иска да яде трите прасенца, ами им инспектира къщите дали са безопасни, или някаква подобна глупост...

# 69
  • United Kingdom
 Doret, на мен ми предстои да вадя български акт за раждане. Все още изискват наличие на апостил върху британския.

# 70
  • ENGLAND
Благодаря за инфото, момичета.  bouquet

# 71
  • На острова
Tzvetak, точно Дядовата ръкавичка ни пратиха  Laughing И предпоследният куплет си го перифразирам по мой начин, щото то граничи със садизъм : и с тоягата ударил, и повторил и потретил, брррр. Много от приказките си ги измислям. Поне докато не може да чете, после е ясно..

# 72
О, явно не пеете английски песни, там какви неща има Sick. Да не говореим за някои детски книжки, да не споменавам онази за лайното, че и в училище се четепред целия клас и обсъжда поуката.
На мен текста за Сийка скумрийка много ми хареса, супер детски.

И слушаме, и пеем.
Дай нещо, което теб те е възмутило в английска песничка.

Много ми беше харесала книжката за гащите на кралицата.

# 73
  Леле, това с бургаската баба и загорелия дядо беше върха  Shocked Shocked Shocked Иначе скумрииката съм я чувала, не е чак толкова трагично.
  Аз книжки имам Български, но наистина има доста агресия, но те и по наше време си бяха такива, тогава не мие правило впечетление. Мишел много иска да ги чета и чета, какво да правя...Иначе се радвам поне, че любимите и детски са Дора и Диего, който за мен са много добри. И Пепа пиг разбира се...

# 74
На нас също ни бяха подарили български детски книжки и едно от стихчетата ми се стори малко расистко,като за тукашните разбирания.Иначе стихотворението е хубаво.На Леда Милева е...

На плажа

Златни, златни песъчинки,
ситни бели раковинки,
парите ми босите петички,
боцкате ми голите ръчички,
аз не искам и да зная!
Край морето ще играя,
ще се пръскам с морска пяна
цяло негърче ще стана!

и това също ми дойде леко в повече:

Сгушен в дрешката бодлива,
Ежко хитро се подсмихва: