Частни детски градини - София (8)

• 110 664
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • София
изтрито е от моя профил, бях оставила таблета и малкия го пипа, после видях, че го е изтрил, но беше късно  Embarassed . Бях написала общо взето същото, че са високомерни и меркантилни, че по тела повтаряха , че това че детето ми не ходело си било изцяло мой проблем и то на няколко пъти.
Веселото гардже- инфо от юли. такса 750лв, по спомен нямаше допълнителни доплащания, но не съм сигурна, нямаше места към момента и трябваше да чакаме септември и се отказахме. Базата беше много приятна, точно както трябва да бъде като истинска градина. Жената, с която говорихме също беше приятна. Транспорт нямат. Работното време е до 7 часа, което е голямо предимство за работещи родители

Последна редакция: чт, 25 сеп 2014, 08:40 от insane

# 556
  • София
Потвърждавам за Гарджето, че няма промяна в таксата и условията. Преди година бяхме свели избора си до тях и "вълшебен свят". По никакъв повод не съм съжалявала, че предпочетохме "Гарджето", а не е като да нямах хиляда притеснения, защото нашата флинтифлюша тръгна на година и два месеца. Няма транспорт. Допълнително се заплащат ски-училището май, но то си е по желание. Имат си редовни занятия за който не желае. Нямам спомен за нищо да са ни искали допълнително пари. Носим единствено мокри кърпи и памперси, които ползват.

# 557
  • София
Здравейте, искам да похваля детската градина на сина ми - намира се близо до операта и е страхотна! Децата са много щастливи там - самата къща е като от приказките, много просторна, слънчева и уютна. Те по цял ден играят, творят, забавляват се. Йоан се научи да пише и срича на 5, да смята до 100.
Никога не ми се е налагало да го завличам за косите там, както беше с миналата градина. Винаги ходи с удоволствие. Учителките са млади и либерални, по-скоро се съобразяват с интересите на децата, отколкото да ги вкарват насила в някакъв режим. Разхождат ги много, скоро ще си оправят и двора, и зимата ще има много игри в снега. Simple Smile Таксата също е съвсем човешка.

Ето страницата им:
https://m.facebook.com/profile.php?id=268761566643910

# 558
  • София
Здравейте,
моят юнак става на 3 г. през ноември и започнах да търся частна градина /като гледам направо съм лееекичко закъсняла и е трявало още през пролетта да почна, ама кой да знае Sad/ Ние сме от "западен квартал" Simple Smile и ми се иска да е нещо в района на Овча купел, Борово, Бъкстон, евентуално Бояна, Княжево. Засега съм ходила само в Лиди в Бояна, хареса ми базата, но ми се струва, че стигането до градината през зимата /аз съм с кола и въпреки това/, ще е някакво велико приключение /малка, тясна уличка, която едва ли някой чисти изобщо/, но ако има други достойства ще се борим със снега Simple Smile. И в тази връзка, има ли някой впечатления от тази нова детска градина Росица в Бояна, или от Цветен ден в Овча купел, или от Екомалчовци в Княжево? И също, ако има актуално мнение за 101 защо? Или да ми дадете някаква идея към коя друга да се насоча? Моето дете по някаква случайност е прието в ДГ, но поради ред обстоятелства не ми се иска да ходи в нея.

Искам също да похваля настоящата ни ясла /частна/ - Цветенце, в Борово. Прекрасни хора, много добро отношение към децата, моят син е много щастлив там /ако имаше и градина, нямаше и за миг да се колебая, веднага го оставях там/, материалната база не е нещо особено, но отношението, вниманието, и любовта към малките човечета, много надделя над всичко останало, освен това имат английски с един американец Simple Smile, имат час по музика, постоянно правят някакви картинки и апликации /е то учителките ги правят предимно Simple Smile, ама като питам после кой е направил картинката, синчето ми гордо казва - "аз" Simple Smile/. Така че препоръчвам я с две ръце, на който сега си търси ясла.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2014, 16:02 от Chain

# 559
  • София
На "Вълшебен свят" определено им куцаше организацията или поне организацията на транспорта. От 1 месец работят с нова транспортна фирма и нещата в голяма степен си дойдоха по местата.

За учителките не мога да изкажа компетентно мнение, защото по подписите разбирам, че недоволствата са основно от групите на по-малките деца и нямам преки наблюдения. За учителката на голямата група мога да кажа само хубави неща. Благодарение на добър подход от нейна страна детето ми се адаптира бързо /без стрес, драми и т.н./ и се чувства добре. Мога да кажа, че е и много добър педагог.

За пореден път ще кажа, че една градина/учителка може да е прекрасна за едно дете и ужасна за друго. Аз се водя основно по детето си и то не само по отношение на ДГ.

# 560
и моят син на 3 г. тръгва от първи декември във "вълшебен свят".дано да му хареса и да сме доволни
малко е капризен с яденето, да видим как ще се справи.
иначе базата много ми хареса, от учителките няма как да имам мнение, докато не почне реални посещения.
както каза майката в предходния пост,важното е детето как възприема градината си, а не ние:)

# 561
Здравейте! Искам да похваля градината на моя син - Лотос, намира се в кв. Захарна Фабрика, в голяма сграда с огромен двор - карат си колелетата и тротинетките децата до първия сняг Simple Smile Персоналът е страхотен, децата прекарват много време навън!
https://bg-bg.facebook.com/LotosDayCare?rf=111160352384759

# 562
Здравейте,
моят юнак става на 3 г. през ноември и започнах да търся частна градина /като гледам направо съм лееекичко закъсняла и е трявало още през пролетта да почна, ама кой да знае Sad/ Ние сме от "западен квартал" Simple Smile и ми се иска да е нещо в района на Овча купел, Борово, Бъкстон, евентуално Бояна, Княжево. Засега съм ходила само в Лиди в Бояна, хареса ми базата, но ми се струва, че стигането до градината през зимата /аз съм с кола и въпреки това/, ще е някакво велико приключение /малка, тясна уличка, която едва ли някой чисти изобщо/, но ако има други достойства ще се борим със снега Simple Smile. И в тази връзка, има ли някой впечатления от тази нова детска градина Росица в Бояна,

Здравей,
Моите деца посещават "Българанче"- ул. Прохлада 10. Децата са малко на брой, базата е чудесна, отношението към децата е много мило
 Препоръчвам  Peace Whistling

# 563
Haronega, дай линк към това Българанче:)

# 564
Здравейте! Искам да похваля градината на моя син - Лотос, намира се в кв. Захарна Фабрика, в голяма сграда с огромен двор - карат си колелетата и тротинетките децата до първия сняг Simple Smile Персоналът е страхотен, децата прекарват много време навън!

Стига ве баси, верно ли е хубава? точно срещу данъчното в Захарна фабрика, а каквото е останало от тази бивша захарна фабрика, представлява ужасни съборетини пълни с роми....но градината може и да е хубава наистина, де да знам. То и училище има там частно, "Лотос" пак се казва, само дето не може да го намери човек изобщо в класациите...

# 565
  • София
Здравейте има ли някой чиито дете/деца посещават Първа частна градина и по точно филиала на Уошбърн 5 в Хаджи Димитър ?

# 566

А то градина ли е? Гледам, че са го класифицирали като "Детски Център"? Иначе би било интересно предложение за преди няколко месеца - на 3 минути от работата ми е.
Стори ми се също, че се помещават в класни стаи? Да не би да са в сграда на училище?

# 567
Haronega, дай линк към това Българанче:)

https://m.facebook.com/balgaranche?_rdr
Това е страницата им във ФБ. Малко деца са, индивидуален подход, а и таксата не е за пренебрегване...

# 568
Здравете мами, имам въпрос- по договор с детската градина трябва да предупредя месец преди да се откажем, но ме притеснява да не си го изкарват на детето, вие предупреждавали ли сте? От два дена сме на ЧДГ и се хванах за главата- не сменят памперсите на детето и подозирам, че така са го извели навън мокър. Сега сме болни- с темп 37.7,която не е вирусна температура, хрипове и здрави зелени сополи. Такова нещо в ЧДГ не съм очаквала, знам, че в държавните е така и за това реших да си плащам. По договор ми се възстановяват само 5 дена боледуване на месец- какъв тогава им е интереса да не го разболяват?

# 569
  • София
Здравете мами, имам въпрос- по договор с детската градина трябва да предупредя месец преди да се откажем, но ме притеснява да не си го изкарват на детето, вие предупреждавали ли сте? От два дена сме на ЧДГ и се хванах за главата- не сменят памперсите на детето и подозирам, че така са го извели навън мокър. Сега сме болни- с темп 37.7,която не е вирусна температура, хрипове и здрави зелени сополи. Такова нещо в ЧДГ не съм очаквала, знам, че в държавните е така и за това реших да си плащам. По договор ми се възстановяват само 5 дена боледуване на месец- какъв тогава им е интереса да не го разболяват?

Гледай интереса на детето си, какво значи "да си го изкарат"?! Няма какво да му мислиш, ако е станало това, което описваш. Аз бих реагирала мълниеносно.

Общи условия

Активация на акаунт