Идеалното място за живеене във Варна?

• 142 455
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 710
  • Варна
Сега вече като пишите за такива наеми мисля, че е нормално. Но до сега като четях 250 - 300 лв. ми се струваше доста... Не мога да си представя на такъв наем какъв имот се предлага. И за темата за Левски, ами Никога не бих си купила там. Наблъскано, пренаселено, без тротоари и наистина с неудобен транспорт. Живяла съм 3 години в 18 блок на Дубровник. Да не споменавам и колко е шумно и мръсно. За мен най - перфектния район е Електрон и Чайка както по рано бях писала.

# 1 711
На Електрон пък какво му е най-перфектното?

# 1 712
  • Варна
Инвестирайте в някое жилище в Обзор и ми го давайте под наем, за летния сезон Flutter

# 1 713
Инвестирайте в някое жилище в Обзор и ми го давайте под наем, за летния сезон Flutter

Ама не си казала, не сме ти дали.  Mr. Green Сериозно, обади се ако искаш, свързвам те веднага без финансови ангажименти.  Flutter Но в хубави апартаменти, на пясъка направо и скъпо, да знаеш.  Наемодателите датчани, т.е. чудни. Laughing

# 1 714

А зимата какво да го правим?Иначе Обзор е гот.

# 1 715
  • Варна
Чек, съвсем сериозно. Миналото лято, за две стаи от къща, самостоятелни, плащахме 600 лв. Тъй да се каже горна зона  Mr. Green, но все пак на 10 минути от работа. Ами мизерия, имахме една стая със спалня за нас с милото и в същата стая-още едно легло-за детето. Кухничка-колкото да имаме отделно помещение, че не е приятно някой ако иска да спи, другите да му висят на главата. Като за Обзор-добра квартира, с комарници, че там насекомите са в изобилие.

Тази година-същата квартира, с уговорка, когато детето е все още на училище и го няма, за нейното легло=половин цена е договорката. Пералня-нямам там. Crazy
За персонала имаме уговорка-в една къща, но за нас, ако излезе нещо изгодно, ще погледна.

# 1 716
Чек, съвсем сериозно. Миналото лято, за две стаи от къща, самостоятелни, плащахме 600 лв.

Аз имах предвид апартаменти в затворените комплекси на плажа. Далеч по-скъпо е. Но се сетих за нещо друго, не къща, пак апартамент, но ще питам тези дни и ще ти пиша на лични. Като нищо обаче пак да е в този диапазон наемът за сезона. Изгодно - едва ли. Макар че този сезон няма да е като предишните, така че не се знае.

Като за Обзор-добра квартира, с комарници, че там насекомите са в изобилие.

Ами там след къмпинг Луна имаше само блата. Блатата уж ги няма, защото построиха отгоре им разни неща, но комарите останаха.  Wink

Последна редакция: нд, 11 май 2014, 23:05 от Анонимен

# 1 717
  • Варна
Наистина насекомите са ужасни в Обзор-това го казвам по принцип, дори за почиващи-да не приемат квартири без комарници.

А за мен-работим на пъпа на центъра, евентуално за предложения за квартири разни. Laughing
Аз сериозно казвам за инвестиция в имот за под наем там-някакъв ужас е, ако търсиш, нямам предвид за туристи. Laughing
Обикновено се дават стаи, плаща се на легло и е мизерно, без удобства, най-вече пералня и кухня. Просто спиш и толкова. Laughing

Старата квартира, поне не е на директен припек, приземна е, и се издържа лятото без климатик. Crazy

# 1 718
В Обзор извън новопостроените неща си е мизерия. Ако сте с кола не сте ли мислили за варианта квартира в Бяла? Много повече неща има и е съвсем близо.

# 1 719
  • Варна
В Обзор извън новопостроените неща си е мизерия. Ако сте с кола не сте ли мислили за варианта квартира в Бяла? Много повече неща има и е съвсем близо.
Не ни устройва Бяла. Аз в момента не шофирам. А детето ще трябва да си стои самичко там по цял ден. Иначе идва само при нас, среща се с приятелката си, че и те в Обзор карат лятото.

# 1 720
  • Варна
Не разбрах само потребителката kami2004 какво толкова се изумява и възмущава от наеми по 250 - 300 лв. Къде е тръгнала да сравнява тристаен лукс в центъра с едностайна скромна квартира в някой краен квартал?  Shocked

# 1 721
Не разбрах само потребителката kami2004 какво толкова се изумява и възмущава от наеми по 250 - 300 лв. Къде е тръгнала да сравнява тристаен лукс в центъра с едностайна скромна квартира в някой краен квартал?  Shocked
Еми Дидка,ефтинджак си е 200-300 лева,пък и те на Чаталджа са наели, че и тристаен... Flutter
Според мен наемателите най търсят двустайни,евентуално гарсониери.Тристаен трудно се отдава и трудно се поддържа след всеки наемател,едно е да освежиш гарсониерка друго е  три стаи. Crazy
Не говорим за лукс имоти,там нещата са други. Peace

# 1 722
Лесно се дава тристаен .Гарсониерите държат цена . Примерно гарсониера 200 лв, двустаен 300 , тристаен 350 лв.  Я го сметни сега, аз съм сама искам квартира ама 200 лв. + 1 съквартирант 100 лв. В една стая 2-ма . 350 раздели на 6 и виж какво ще се получи  Wink

Също за купуване , едно е да изкараш 30 000 примерно , за + една стая още няма да е още 30 000 , но боксониера отделна ако вземаш е друго .

# 1 723
Съфорумката каза 700 левчета тристаен,ти 350... Rolling Eyes
А гарсониера за 200 лева ще е пълна дупка, щом Диди за 250 не може да намери нищо прилично.

# 1 724
Аз пък не разбирам наемателите, които дават по 700лв., като изключвам чужденците дошли на почивка. За 700лв. на месец по - добре, да си изплащат апартамент.

Общи условия

Активация на акаунт