Идеалното място за живеене във Варна?

• 141 648
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 2 085
Щом по кварталите е 800-900 е/м2, колко да е в идеалния център. Вдигнаха цените, независимо харесва ли ни или не.

# 2 086
  • Варна
Стига бе, такава цена не съм виждала даже 2007 / 2008 като беше бумът на строителството и съответно пикът на цените.  И то цена на зелено??  Луксозното строителство много често е само повърхностно такова и в крайна сметка не се изпълняват нещата така, както са били обещани в началото. По кварталите цените на зелено стигат до 500 евро на квадрат, в Победа във Фамилията бяха на около 600 - 700. В центъра на най-атрактивните места не би следвало да има цени над 1000 - 1200 евро мааааксимум. А гръцката махала за мен лично не е синоним на център и не е кой знае колко привлекателен район.

# 2 087
Стига бе, такава цена не съм виждала даже 2007 / 2008 като беше бумът на строителството и съответно пикът на цените.  И то цена на зелено??  Луксозното строителство много често е само повърхностно такова и в крайна сметка не се изпълняват нещата така, както са били обещани в началото. По кварталите цените на зелено стигат до 500 евро на квадрат, в Победа във Фамилията бяха на около 600 - 700. В центъра на най-атрактивните места не би следвало да има цени над 1000 - 1200 евро мааааксимум. А гръцката махала за мен лично не е синоним на център и не е кой знае колко привлекателен район.
Peace

# 2 088
  • Варна
За тебе може и да не е, но купувачи ще има, не бой се.

# 2 089
  • Варна
За какво да се боя? Въпросът беше дали това е реална цена или е прекалено, а не дали ще се намери купувач. Хората и пръдня в буркан купуват.

# 2 090
Виждам, че има много информирани. За това искам да попитам имате ли представа как вървят реално цените на кв.м. за парцел в местност Прибой. И какво ви е мнението за живеене там?

# 2 091
Доста от близо следя цените в момента, и честно да ви кажа по кварталите на зелено, цените започват от 700. В момента гледам сграда младост под Гео Милев ще се пада, още няма разрешително за строеж и се депозира на цени от 750-800 според зависи схемата на плащане. Ако някой ми намери за 500евро на кв метър, с две спални без Владиславово кайсиева или Аспарухово, взимам го.
Гръцката и да не ви харесва, цените там са си височки, ако имах пари за там, бих си купила, така както е сгъчкано. Синята зона ще олекоти натоварените с бракми тесни улички. Близостта до морето и административни сгради си е фактор и няма как гроздето да не е кисело. Sunglasses

# 2 092
  • Най-красивата страна
Хич не се учудвам ,че в Гръцката махала цените са такива.
Това е точно идеален център и е чудесно място .Независимо дали на нас ни харесва или не.
Влизала съм в апартаменти ново строителство там.Ами разкошни са,но са много скъпи.
Имат по  две или три спални ,всяка с дрешник и баня.
Отделна голяма кухня с трапезария и голяма дневна.
Имаше подземен паркинг.

Гарсониери нямаше.

# 2 093
Хич не се учудвам ,че в Гръцката махала цените са такива.
Това е точно идеален център и е чудесно място .Независимо дали на нас ни харесва или не.
Влизала съм в апартаменти ново строителство там.Ами разкошни са,но са много скъпи.
Имат по  две или три спални ,всяка с дрешник и баня.
Отделна голяма кухня с трапезария и голяма дневна.
Имаше подземен паркинг.

Гарсониери нямаше.

Може ли линк да разгледам или поне  на коя улица са тези разкошни апартаменти в Гръцката ?Мерси за инфото предварително .

# 2 094
  • Най-красивата страна
Сградата е на ул.Цар Иван Шишман- срещу плувен комплекс Приморски.
Мои близки ме водиха там преди месец.
Подобна сграда има и на центъра.На ул Цар Симеон 1.
Не знам дали се продават чрез агенции .

# 2 095
Markrit,
Мисля, че става въпрос за ул. "Петър Парчевич" 20
http://stroymax.blogspot.bg/

# 2 096
Markrit,
Мисля, че става въпрос за ул. "Петър Парчевич" 20
http://stroymax.blogspot.bg/
Покрай сградата съм минавала и не мисля , че в нея има нещо кой знае колко луксозно.Нито като архитектура , нито като материали.Затова казах , че в България луксозно е сбъркано понятие.За много хора критерия им , е единствено местонахождението на една сграда.Според мен това не е единственото условие за "луксозност ".

Сега ще разгледам и другите два адреса , които дадохте малко по напред.На първо четене не се сещам кои са сградите на въпросните адреси.

# 2 097
Сградата е на ул.Цар Иван Шишман- срещу плувен комплекс Приморски.
Мои близки ме водиха там преди месец.
Подобна сграда има и на центъра.На ул Цар Симеон 1.
Не знам дали се продават чрез агенции .

Коя сграда по точно ?

# 2 098
Щом по кварталите е 800-900 е/м2, колко да е в идеалния център. Вдигнаха цените, независимо харесва ли ни или не.

А колко евро на квадрат вървят продажбите в район Зимно кино Тракия?
Интересно ми е и гаражите на партер на какви нива са.

# 2 099

А колко евро на квадрат вървят продажбите в район Зимно кино Тракия?
Интересно ми е и гаражите на партер на какви нива са.
В коя част на зимно Тракия. Ако е близо до пазара и циганите, се намира и по евтино, иначе в близост до бул Владислав си е скъпо.

Общи условия

Активация на акаунт