Идеалното място за живеене във Варна?

• 143 056
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 90
Варненци на всички казват провинциалисти , само да не са от София . Няма друго такова его за град или кой къде живее /по в центъра ако може/ .

Пак си в грешка, чак се чудя дали си от Варна.  Mr. Green Егото наистина е голямо, но варненци казват на всички, които не са от София и Пловдив "селяни", а не провинциалисти. Последното е софийска запазена марка.

# 91
  • Варна
Варненци на всички казват провинциалисти , само да не са от София . Няма друго такова его за град или кой къде живее /по в центъра ако може/ .

Това не го вярвам  Crossing Arms поне хората, които са завършили или поне били в университет, би трябвало да са се запознали със сънародници от всички краища на България и да са разбрали, че месторождението няма кой знае каква връзка с интелекта на един човек. Би трябвало да са си разширили мирогледа, поне те...

# 92
А не е вярно. Тези от София са по-лошо от провинциалисти  Laughing Аз съм родом от Варна, но наскоро ме обидиха на "шоп". И то хора, покрай които съм израстнала, т.е. знаят, къде съм родена. В София е обратното. Ограничени и невъзпитани хора има навсякъде. Защо им обръщате внимание?
Което ме навежда не мисълта, че наред с локацията е добре да проучите и съседите.

# 93
Би трябвало да са си разширили мирогледа, поне те...

Не, в тази посока не са. Това е много дълбоко и силно, но е трудно за обясняване. Няма кореняк варненец, който да не изпитва ненавист към хора, които живеят тук, но не са поне (вече) три поколения тукашни. Всъщност повече. В началото на миналия век трябва баба ти и дядо ти най-късно да са дошли тук за да си варненец.  Mr. Green Комично звучи, но е факт. И много отношение не могат да се изградят или се развалят на тази основа.

# 94
Поне в моите среди , когато си бях във Варна, на пръсти се брояха хората, които не са от града и да са ни приятели. Студенти, които познавам ,които не са от града също , на пръсти се броят приятелите им варненци.

# 95

Не, в тази посока не са. Това е много дълбоко и силно, но е трудно за обясняване. Няма кореняк варненец, който да не изпитва ненавист към хора, които живеят тук, но не са поне (вече) три поколения тукашни. Всъщност повече. В началото на миналия век трябва баба ти и дядо ти най-късно да са дошли тук за да си варненец.  Mr. Green Комично звучи, но е факт. И много отношение не могат да се изградят или се развалят на тази основа.

Аз пак твърдя , че такива на пръсти се броят и егото им е огромно , да им се чудиш на какво отгоре. Това са варненския комплекси ако някой не ги знае, айде проснахте си на мегдано мръсните гащи  hahaha Joy

Вярно е тези които живеят в центъра се имат на светлинни години , над тези които пак са от Варна но не съседи на Узунови. За пришълците вече да не говорим, чак пък ненавист, чек плиз , говори за себе си .

# 96
Аз пак твърдя , че такива на пръсти се броят и егото им е огромно , да им се чудиш на какво отгоре. Това са варненския комплекси ако някой не ги знае, айде проснахте си на мегдано мръсните гащи  hahaha Joy

На пръсти, но на твоите пръсти. Моите всички роднини и приятели са такива, че даже и един мъж от форума такъв намерих.  Mr. Green Това с гащите го пропускам и го отдавам на комплекси, може би.  Sunglasses

# 97
  • Варна

Не, в тази посока не са. Това е много дълбоко и силно, но е трудно за обясняване. Няма кореняк варненец, който да не изпитва ненавист към хора, които живеят тук, но не са поне (вече) три поколения тукашни. Всъщност повече. В началото на миналия век трябва баба ти и дядо ти най-късно да са дошли тук за да си варненец.  Mr. Green Комично звучи, но е факт. И много отношение не могат да се изградят или се развалят на тази основа.

Офф добре, аз като съм МИНИМУМ 4то поколение варненка (може и повече, но за толкова знам със сигурност) защо не изпитвам такава ненавист? Сбъркана ли съм, или?

Човек не си избира сам къде да се роди. С какво някой, роден в по-малък град или село, е по-малко човек от мен? Ми може и повече от мен да е, какво от това?

# 98
един регионален град, чиито жители според лични мои убеждения са най-големите селяни на света.

това някаква титла ли е или обида?

# 99
  • Варна
Това са лични мои убеждения, както съм написала, защо не четеш? Града не съм го споменала и никога не бих във форум, защото не искам да има обидени.  Peace

# 100
Сбъркана ли съм, или?

Не знам дали си сбъркана, може да си още неорентирана.  Mr. Green
Това си е факт. Варненци са хомофоби по отношение на хората от малките населени места, които идват да живеят тук. Имат много против факта, че живеят тук, не против самите хора. Не ги понасят, в прав текст.

# 101
Всъщност нямам кой знае колко против  провинциалистите , а ме дразни това , че тук и 20 години да живеят си остават със същия манталитет и си живеят като на село .Без да спазват каквито и да е правила , ред и закони .Все са големи тарикати и все гледат да минат метър в много отношения .
Ок. ела в по големия град , работи , плащай си данъците и спазвай някакъв ред в битието си .. няма проблем.
Неможете да отречете , че варна се осра тотално откак се напълни с подобни индивиди.
Сега не ми излизайте с номера , че е пълна разруха щото някой общинари са крали.
Оаква се ситуацията и когато всеки гледа да мине метър, когато не си подържа нищо извън неговата кочина.

# 102
Аз пак твърдя , че такива на пръсти се броят и егото им е огромно , да им се чудиш на какво отгоре. Това са варненския комплекси ако някой не ги знае, айде проснахте си на мегдано мръсните гащи  hahaha Joy

На пръсти, но на твоите пръсти. Моите всички роднини и приятели са такива, че даже и един мъж от форума такъв намерих.  Mr. Green Това с гащите го пропускам и го отдавам на комплекси, може би.  Sunglasses

Твоето е комплекси , какво его изкара на фона на това къде живееш , може би няма с какво друго да се гордееш , но какво да се прави  Grinning ГащитИ ти ги опъна , сеир другите ще гледат. Mr. Green

# 103
  • Варна
Сбъркана ли съм, или?

Не знам дали си сбъркана, може да си още неорентирана.  Mr. Green
Това си е факт. Варненци са хомофоби по отношение на хората от малките населени места, които идват да живеят тук. Имат много против факта, че живеят тук, не против самите хора. Не ги понасят, в прав текст.

В такъв случай дано тези "варненци" умрат (не сега де, след време  hahaha) и да останат само нормални и либерални хора по нашите земи  hahaha

# 104
Аз пак твърдя , че такива на пръсти се броят и егото им е огромно , да им се чудиш на какво отгоре. Това са варненския комплекси ако някой не ги знае, айде проснахте си на мегдано мръсните гащи  hahaha Joy

На пръсти, но на твоите пръсти. Моите всички роднини и приятели са такива, че даже и един мъж от форума такъв намерих.  Mr. Green Това с гащите го пропускам и го отдавам на комплекси, може би.  Sunglasses

Твоето е комплекси , какво его изкара на фона на това къде живееш , може би няма с какво друго да се гордееш , но какво да се прави  Grinning ГащитИ ти ги опъна , сеир другите ще гледат. Mr. Green

Опа, сега и комплекси имам и съм си опнала гащите пред ФК.  hahaha Joy

Скрит текст:
Има ли смисъл да обяснявам на другите защо варненци не обичат пришълците в най-общия случай?  Mr. Green Ето и дидито се изцепи.

Общи условия

Активация на акаунт