Идеалното място за живеене във Варна?

• 143 066
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Всъщност нямам кой знае колко против  провинциалистите , а ме дразни това , че тук и 20 години да живеят си остават със същия манталитет и си живеят като на село .Без да спазват каквито и да е правила , ред и закони .Все са големи тарикати и все гледат да минат метър в много отношения .
Ок. ела в по големия град , работи , плащай си данъците и спазвай някакъв ред в битието си .. няма проблем.
Неможете да отречете , че варна се осра тотално откак се напълни с подобни индивиди.
Сега не ми излизайте с номера , че е пълна разруха щото някой общинари са крали.
Оаква се ситуацията и когато всеки гледа да мине метър, когато не си подържа нищо извън неговата кочина.

По принцип си права, но само по принцип. Има граждани, дето са тук от много поколения и се държат по същия мангалски начин.

# 106

По принцип си права, но само по принцип. Има граждани, дето са тук от много поколения и се държат по същия мангалски начин.
[/quote]

+1 ма живеят в центъра , ти па сега.  Mr. Green

# 107
Това са лични мои убеждения, както съм написала, защо не четеш? Града не съм го споменала и никога не бих във форум, защото не искам да има обидени.  Peace
чета, как да не чета. Прочетох, че си имаш лична класация за най-големи селяни на света. Не ми стана ясно какво ти е отношението към този приз - селянин на света, че и най-голям. Не се тревожи и да кажеш града, не вярвам някой да ти се обиди.  Wink

# 108
  • Варна
Вие както задълбахте! Crazy

Богатият, млад варненец, държащ на спокойствието си,се изнесе от центъра в Звездица Mr. Green! Sunglasses

# 109
  • Варна
Ми да живеят където си искат.

# 110
  • Варна

Богатият, млад варненец, държащ на спокойствието си,се изнесе от центъра в Звездица Mr. Green! Sunglasses

Хохо, даде ми нова тема  Mr. Green Веднъж ходих там, не е зле, има готини къщи, но за мен е доста далеч. Половин час с кола... А и ако имаш деца, трябва да сменят 2 автобуса, за да ходят на училище и да мръзнат по ветровитите спирки. Много е неудобно според мен.

# 111
Не се тревожи и да кажеш града, не вярвам някой да ти се обиди.  Wink

Предполагам някъде, където говорят на "ма" и "па".

# 112
  • Варна

Хохо, даде ми нова тема  Mr. Green Веднъж ходих там, не е зле, има готини къщи, но за мен е доста далеч. Половин час с кола... А и ако имаш деца, трябва да сменят 2 автобуса, за да ходят на училище и да мръзнат по ветровитите спирки. Много е неудобно според мен.
Само за богати, уточних! Звездицата просто го споменах. Sunglasses

# 113
  • Варна

Не е ли в Константиново?

# 114
Много богаташи отидоха във вилните зони да живеят. То в центъра, ама в хубав апартамент или къща , не в порутени миризливи сгради и къщи , които сме ги видели не една , ама в центъра .

Аз съм от пришълците ,но както каза един мой познат целия хайлайф познавам , такива съм ги слушала и никой не ме е мразел , дори обратното . Това на първо четене чек плиз , както вече казах , във Варна по това посрещат, по акъла изпращат и не е старомодно.

# 115
Много мои приятели са ми споделяли, че смятат варненци за навъсени и високомерни. Аз не съм го забелязала. Може би сме си такива наистина, малко по-сдържани и дистанцирани. Аз се чувствам комфортно така, но това не означава, че не харесвам околните.
Всъщност смятам, че варненци сме доста отворени към хората. В града ни трайно сме приели хора от различни националности. И в момента се наблюдава разрастване на руската общност. Просто не трябва да ни пречат да живеем както сме свикнали.

# 116
Много мои приятели са ми споделяли, че смятат варненци за навъсени и високомерни. Аз не съм го забелязала. Може би сме си такива наистина, малко по-сдържани и дистанцирани. Аз се чувствам комфортно така, но това не означава, че не харесвам околните.
Всъщност смятам, че варненци сме доста отворени към хората. В града ни трайно сме приели хора от различни националности. И в момента се наблюдава разрастване на руската общност. Просто не трябва да ни пречат да живеем както сме свикнали.
Peace

# 117

Аз съм от пришълците ,но както каза един мой познат целия хайлайф познавам , такива съм ги слушала и никой не ме е мразел , дори обратното . Това на първо четене чек плиз , както вече казах , във Варна по това посрещат, по акъла изпращат и не е старомодно.

Нямаше нужда да уточняваш, че си пришълец, показа го с всички екстри. С това отношение наистина точно по акъла ще те изпратят.

# 118

Не е ли в Константиново?

Там коли и беси Крис Виоларис, никакви варненци.  Mr. Green

# 119
  • Варна
Това са лични мои убеждения, както съм написала, защо не четеш? Града не съм го споменала и никога не бих във форум, защото не искам да има обидени.  Peace
чета, как да не чета. Прочетох, че си имаш лична класация за най-големи селяни на света. Не ми стана ясно какво ти е отношението към този приз - селянин на света, че и най-голям. Не се тревожи и да кажеш града, не вярвам някой да ти се обиди.  Wink

Абе прости са ми всички хора, които познавам от там, а те за жалост не са малко. Ниско интелектуални, нагли, грозни, глупави, тъпи, несъобразяващи се, лабилни, лицемерни, интриганти, какво повече да напиша, за да ме разбереш, не знам  Laughing И това, че са от регионален град не ги спасява. Не искам никой да се съгласява с мен в никакъв случай. Града казах, че няма да го кажа. точка.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт