Идеалното място за живеене във Варна?

• 145 697
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 255
Ракитника и Зеленика са ми в топ 3 към този момент, но и аз като "жена на мъжа си" ще се съобразя с неговото нежелание да живеем там, поне засега. Инак това за престъпността не го бях чувала, дори съм останала с впечатление, че е сравнително спокоен квартал от към битова престъпност.

# 256
.

Последна редакция: пт, 21 мар 2014, 21:48 от Markrit

# 257
  • Варна
/ се свличаха надолу към местния парк, където гвоздеят на програмата беше М. Хранова. Имаше и българи, разбира се, но цялото мероприятие приличаше на селски мегдан.
Само подминахме мястото, не бих издържала да стоя там. Не защото съм доцент или професор, но определено това на беше мястото, където щях да прекарам добре.

Не искам да те тревожа, но тогава участваха и други изпълнители, между които и В. Найденов, но гвоздеят на програмата беше Джон Лоутън от Юрая Хийп.
http://vnews.bg/news/55552

Говоря за миналата 2013, а не 2012!!!

# 258
  • Варна
Няма идеално място.
Живея от септември до юни в Кайсиева, останалото време на вилата/Боровец Юг/. Лятото, когато се наложи да се придвижа в града ми става лошо. За това и не се. Власилавово-кайсиевският разговор и размяната на епитети ми е изключително забавен. Joy И двата квартала са хубави, с много пространство и удобна социална и транспортна инфраструктура. Докато децата са ученици ще живеем тук/единият е в местното училище, другият- в Руското/. За мен на вилата е идеално- гледам си морето и спокойствието, местността влезе в Натура и няма да я застрояват, влезе и в регулация, та ще има и пътища този век, стига се до центъра за десет минути, но не е подходящо място да се гледат деца в учебно време. Живяла съм в Чайка, Възраждане и зад Пощата- всеки квартал си има плюсове и минуси. Кайсиева и Владиславово- също си имат. За сега, за мен плюсовете са повече, а минусите ги избягвам както мога.

# 259

Пяха Мария Илиева, Белослава, Любо и други, но М. Хранова не е пяла. И освен това миналата година концерт на входа на морската нямаше, а в Летния театър и по-късно под пантеона спектакъл на La Migra. М. Хранова пя 2012 когато пък гвоздей на програмата беше Джон Лоутън.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1129550

Та не знам какво си видяла в "местния парк", нито пък за какво са ти три удивителни.

# 260
...Ама е безумно да се обиждате на квартали.
Безумно е, да. Но е по-безумно (и много грозно), когато някой с високо мнение за себе си, започне да обобщава "щом живее еди къде си, значи е беден и необразован".
Според мен живеещите в централната част на града са... ами, много неща и все неприятни, но те си живеят там и там си им харесва. Парадоксалното е, че много от тях нито са образовани, нито са богати - просто са наследили някое имотче от баба си, която вероятно се е преместила тук преди амнайсет години от близкото село. Но понеже живеят на центрото носът им е до небесата. За мен, за да се сипят такива обиди по адрес на живеещите тук или там, някой избива страшни комплекси.
В крайна сметка, всеки живее където му харесва и това по никакъв начин не е обвързано със социалният статус или образованието.

# 261
  • Варна

Пяха Мария Илиева, Белослава, Любо и други, но М. Хранова не е пяла. И освен това миналата година концерт на входа на морската нямаше, а в Летния театър и по-късно под пантеона спектакъл на La Migra.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1129550

Та не знам какво си видяла в "местния парк", нито пък за какво са ти три удивителни.

Аз много добре знам каква беше програмата, винаги се информирам предварително за мястото, което смятам да посетя. Видях и М.Хранова да пее, при все че не останах на събитието повече от 10-ина минути. Беше с 3/4 бял панталон.  Mr. Green

# 262

Кой е "местният парк"? Че ми събудихте любопитството с тез 3/4 бели гащи Simple Smile))

# 263

Аз много добре знам каква беше програмата, винаги се информирам предварително за мястото, което смятам да посетя. Видях и М.Хранова да пее, при все че не останах на събитието повече от 10-ина минути. Беше с 3/4 бял панталон.  Mr. Green

Нищо такова не си видяла, защото не е пяла, поне не на 15.08.2013. Програмата до ден днешен я има на много места в нета. Но може да продължаваш да си измисляш колоритни разкази за центъра, не ми пречиш.

Кой е "местният парк"? Че ми събудихте любопитството с тез 3/4 бели гащи Simple Smile))

Морската градина.  Laughing

# 264
  • Варна

Под Пощата има парк.

Ало, има ли някой от Владиславово да каже пя ли М.Хранова мин. година или съм сънувала?  Laughing

# 265

Под Пощата има парк.

Градинката до часовника е парк? И към него се стичали тълпи цигани за да гледат М. Хранова?

Joy Joy

# 266
  • Варна
Киса май говори за парк във Владиславово! Rolling Eyes

# 267
  • Варна
Киса май говори за парк във Владиславово! Rolling Eyes

Ами да, то си беше съвсем ясно. Но някой обича да чете по диагонал.  Laughing

# 268
...Ама е безумно да се обиждате на квартали.
Безумно е, да. Но е по-безумно (и много грозно), когато някой с високо мнение за себе си, започне да обобщава "щом живее еди къде си, значи е беден и необразован".
Според мен живеещите в централната част на града са... ами, много неща и все неприятни, но те си живеят там и там си им харесва. Парадоксалното е, че много от тях нито са образовани, нито са богати - просто са наследили някое имотче от баба си, която вероятно се е преместила тук преди амнайсет години от близкото село. Но понеже живеят на центрото носът им е до небесата. За мен, за да се сипят такива обиди по адрес на живеещите тук или там, някой избива страшни комплекси.
В крайна сметка, всеки живее където му харесва и това по никакъв начин не е обвързано със социалният статус или образованието.
+1

# 269

В крайна сметка, всеки живее където му харесва

Едва ли

Общи условия

Активация на акаунт