Идеалното място за живеене във Варна?

• 145 722
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 345
  • 2860 км северно от Екватора

Малко по-голямо? Извинявай, 103 е почти два пъти по-голямо число от 64.
Добре не  е малко по-голямо а е с една стая по голямо.Разликата в цените е от 25 000 евро.

# 346
  • най-шареното място
С около 50% отгоре е, не със 100% Simple Smile Ако това са квадратурите.

Мнението ти е брокерско и за цифрите. Simple Smile
Не си разбрала, че обслужваш целта продажба на висока цена? Не интересът на купувачът.
Често не и на купувачът готов да продаде за по-малко. Или че обикновено не се случва едновременно  да пилееш време да си пазариш всеки ден/ и колко ти е далеч магазина да е важно/ и да печелиш и живееш добре?

Да, можеш да пазариш всеки 7-ми ден и да си похарчиш 10км бензин, а и 7 дни да живееш на хубаво място.  Ако си цениш времето и си организирана можеш. Не че се налага. Но забележи - живееш където искаш. А не плащаш за да живееш до хипермаркет -> мръсен паркинг, да търчиш всеки ден дотам и всеки ден да живееш не на твоято място, дето било чудесно и оправдавало цената. Ни е чудесно заради магазина, ни си струва да платиш за това.

# 347
So Lucky*, харесва ми и твоето предложение. Но имай предвид, че от тези 68 квадрата поне 10 - 15 са ти общи части. Така е при всяко НС.  Реално оставаш с 50 и нещо в най-добрия случай.

Двете обяви са коренно различни, не могат да се сравняват.
Специално тази сграда стаите са големи от 68 остават реално 60  Peace

# 348
  • Варна
С около 50% отгоре е, не със 100% Simple Smile Ако това са квадратурите.

Мнението ти е брокерско и за цифрите. Simple Smile
Не си разбрала, че обслужваш целта продажба на висока цена? Не интересът на купувачът.
Често не и на купувачът готов да продаде за по-малко. Или че обикновено не се случва едновременно  да пилееш време да си пазариш всеки ден/ и колко ти е далеч магазина да е важно/ и да печелиш и живееш добре?

Да, можеш да пазариш всеки 7-ми ден и да си похарчиш 10км бензин, а и 7 дни да живееш на хубаво място.  Ако си цениш времето и си организирана можеш. Не че се налага. Но забележи - живееш където искаш. А не плащаш за да живееш до хипермаркет -> мръсен паркинг, да търчиш всеки ден дотам и всеки ден да живееш не на твоято място, дето било чудесно и оправдавало цената. Ни е чудесно заради магазина, ни си струва да платиш за това.

Брокерът няма как да каже на един дядка, който иска да си продаде апартамента за 50 000 евро - Продай го за 60 000. Защото никой няма да го купи. Аз ако не искам да живея във Възраждане, а в Аспарухово, много ясно, че няма да отида да живея във Възраждане само заради Кауфланд. Но има хора, на които там си им харесва и там искат да живеят. И няма да им е излишно да имат евтин магазин на 20 метра от тях. За всеки чудесни са различни неща.

# 349
погледнато реално, ако купиш два апартамента от предложението на So Lucky* ще имаш повече квадратура чисто нови за същата цена (хипотетично строителя ще ми направи отстъпка, ако взема два  Mr. Green ) не бива да е така. Аз уж оглеждам стари за по-евтино.

# 350
  • Варна

Добре не  е малко по-голямо а е с една стая по голямо.Разликата в цените е от 25 000 евро.
И с една баня и с един килер отгоре.
Като се замислиш - една едностайна боксониера струва точно толкова  Mr. Green

# 351
  • Варна
погледнато реално, ако купиш два апартамента от предложението на So Lucky* ще имаш повече квадратура чисто нови за същата цена (хипотетично строителя ще ми направи отстъпка, ако взема два  Mr. Green ) не бива да е така. Аз уж оглеждам стари за по-евтино.

И това го има  Simple Smile Точно затова сега леля ми продава един четиристаен, за да си купи два отделни по-малки. Но пък има семейства с 2 - 3 деца, те няма как да се нагъчкат в един по-малък апартамент или да се разделят по равно на 2 места, нали?  Mr. Green

# 352
http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c139456544333227&f1=details

това май е в същия блок и съизмеримо - цена - квадратура с ЕПК-то

# 353

И с една баня и с един килер отгоре.
Като се замислиш - една едностайна боксониера струва точно толкова  Mr. Green
На теория.
Нали знаеш че в реалния свят нещата не са такива.
И аз съм слушала брокери да ми дават ценни съвети. Whistling

Диди е нешлифован диамант

# 354
 или да се разделят по равно на 2 места, нали?  Mr. Green

такъв вариант коментирахме скоро  Joy децата в единия - бомбоубежището, ние в другия - шумоизолиран  Joy

# 355

И мнооого по добре от ЕПК-то, и май Кауфланд- Лидъл пак са наблизо.

# 356
  • най-шареното място
А някои хора са го направили - на един етаж. Simple Smile

# 357
  • Варна

И мнооого по добре от ЕПК-то, и май Кауфланд- Лидъл пак са наблизо.

Мхм, като махнеш общите части на такъв голям апартамент (т.е. повечко) ще останат към 115. Даже остават леко повече. И сега идва моментът, че някои хора за нищо на света не биха си купили НС и си държат на ПК или панелките. Има си пътници за всеки влак. Пък и не съм казала, че оная оферта е най-изгодната на пазара.  Mr. Green

Диди е нешлифован диамант

Това как да го разбирам?  Joy

# 358
  • Варна
А някои хора са го направили - на един етаж. Simple Smile

Хитро  Sunglasses

# 359
ДИДИ , няма такива хора ,които да не биха предпочели тухла пред панелка и от 135 квадрата от новото е хол с бокс и 2 спални , за панелка се води двустаен.Реалните не вярвам да дойдат повече от 90 . Предимства на старото строителство са реалната квадратура, и като се направят , са си доста хубави отвътре . Ти си брокер ,който обучават, аз съм и работила и във Варна и в друг  голям бг. град , в такива фирми , макар и във Варна не като брокер. ЕПК много отдавна не се строи , често и асансьорите не работят . Новото строителство да се купи , хубава квадратура, етаж и без скосявания , трябва да се вземе на чертеж/поне преди беше така/, в крайна сметка може и да останете без жилище.

Аз да ви кажа какво съм гледала . Блок , зад църква Света Петка .Сградата много стара, сторена по като общежитие по-скоро , външни коридори с по една стая . След време са ги събрали по 2 по 3 стаи всички с преход , без баня и тоалетна , с една мивка в стаята. Нямаше асансьор , стълбите дървени и скърцат . Бабата и дядото си бяха направили импровизирана баня , приличаше по-скоро на ромска на терасата. На въпроса как се къпят, те казаха лятото , бойлер нямаше разбира се . Етажа беше от последните , искаха му 1 000 000 долара, годината беше 1996.

Общи условия

Активация на акаунт