Идеалното място за живеене във Варна?

• 142 518
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 545
Ох,Боже..сещам се. Peace
Ще отида,въпреки че отдавна се предлага явно не е много читав,те и парите му такива.

# 1 546
Един път ходих на оглед там, стигнах до входа и дадох заден, не се престраших да вляза Simple Smile

# 1 547
Къде е Диди да ми каже евентуален наем. Rolling Eyes

Един път ходих на оглед там, стигнах до входа и дадох заден, не се престраших да вляза Simple Smile
О,трябва да си смела.
Най страшното място където ме вкараха беше в Победа.Такава гадост не бях виждала.40 годишен блок,страшничко.

Това за виетнамските общежития отпада,защото сега видях, че пише 2-ри от 6 етажа.Значи е друга сграда. Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 08 май 2014, 21:57 от So Lucky*

# 1 548
Щом в Победа ти се е видяло страшно, от този ще избягаш с писъци.  Laughing Но все пак може и да не е той. Обади се и питай в прав текст.
Аз да се похваля. Днес така насметох и брокери и купувач, че сега не мога да се отърва от благосклонните им оферти. Обаче аз ги намразих и хич не бързам.  Mr. Green

# 1 549
Хубаво си направила,имат нужда,брокерската гилдия най вече.

Звъних аз вече, малко преди 9,с хиляди извинения, много ми е неудобно да безпокоя хората след работно време,знам че и те имат интерес, но като не е спешно, гледам да се съобразявам.Питах каквото се сетих на първо четене,статута, етажа, от колко време се предлага.А за местоположението те са инструктирани да не казват с точност,уж да не ги прескочат.Достатъчно ми е да знам че стара тухлена сграда,каза и че мази нямали, а нещо на етажа към всеки апартамент,което можело да се използва,това честно не го разбрах.Как са строили едно време не знам. Rolling Eyes
Другото го има в обявата сменени ВиК и ел,ремонт.Забравих да питам с какво изложение е.
За наем каза че не знае, не се занимавала с наеми.

# 1 550
На една от снимките се вижда част от външната стена и ми прилича точно на сините плочки, а и Погребите като цяло не е много атрактивен район, според мен, въпреки че е на 5 мин от Катедралата.

И според мен е там, точно от тази снимка на външната стена - http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b138356164020287; явно затова се продава от половин година

# 1 551
Защо тогава пишат 2-ри от 6 етажа.Тези сините плочки е по високо, нали Rolling Eyes
Ей за това на брокер вяра нямай.Явно и ремонта е по тази причина,там иначе човек не можеш да вкараш.

# 1 552
Защо тогава пишат 2-ри от 6 етажа.Тези сините плочки е по високо, нали Rolling Eyes
Ей за това на брокер вяра нямай.Явно и ремонта е по тази причина,там иначе човек не можеш да вкараш.

Ами, де факто плочките започват от 2-рия етаж - ето по-хубава снимка от Google maps:
https://www.google.com/maps/@43.204278,27.899355,3a,75y,42.19h,9 … zEWLdBssVumXg!2e0

# 1 553
Ако търсиш за отдаване по-добре гледай Левски и Цветен.

Точно 6 етажа е синия.

# 1 554
Това за виетнамските общежития отпада,защото сега видях, че пише 2-ри от 6 етажа.Значи е друга сграда. Rolling Eyes

Ами тя е точно 6-етажна. Виж снимката на предната страница.

Ако търсиш за отдаване по-добре гледай Левски и Цветен.

И този район е добър за под наем, но да е по-към Бизнес хотела.

Лъки, ако ще е за под наем, загледай се и около Колхозния пазар. Аз знам един чуден до Била точно, но няма акт 16 и собствениците са поставени в ситуация сами да си го вадят (инвеститорът избяга), което пък не е сигурно кога ще стане.

# 1 555
Много гадна тая сграда,бе. Shocked
Да само 6 са етажите, прави сте,аз мислех че са 8.Не съм минавала от там доста отдавна.
Взех да се отказвам от огледа. Dizzy Face

# 1 556
След високия блок, където е Макао, в посока Аспарухов мост има една сграда облицована със сини плочки. Беше виетнамско общежитие на времето. После разни хора се уредиха и купиха за без пари гарсониери и боксониери там.
Половината беше виетнамско общежитие, др половина живееха семейства на работници от КЗ. Предполагам след това са преустроени. Районът е тих и спокоен, а и е близо до всичко.
Наблизо има страхотна детска площадка, на времето съвсем наблизо ( в старите руски блокове) беше и 40-та детска градина.
На първи етаж на времето имаше сладкарница. Кварталът е спокоен, нищо, че според голяма част от хората наблизо е махалата ( далечко е всъщност).

# 1 557
След високия блок, където е Макао, в посока Аспарухов мост има една сграда облицована със сини плочки. Беше виетнамско общежитие на времето. После разни хора се уредиха и купиха за без пари гарсониери и боксониери там.
Половината беше виетнамско общежитие, др половина живееха семейства на работници от КЗ. Предполагам след това са преустроени. Районът е тих и спокоен, а и е близо до всичко.
Наблизо има страхотна детска площадка, на времето съвсем наблизо ( в старите руски блокове) беше и 40-та детска градина.
На първи етаж на времето имаше сладкарница. Кварталът е спокоен, нищо, че според голяма част от хората наблизо е махалата ( далечко е всъщност).

Да, вярно че работници от КЗ живееха. Спокойно, тихо и приятно беше преди години. Имах няколко съученички от Климент, които живееха там, ходехме им на гости и не помня нищо негативно. Сега обаче не е така, ела виж какво е. А сградата вече е ужас и половина. Руските блокове същата работа.

# 1 558
Виртуалната ми разходка,друго показва няма сладкарница,едно сиво усойно...стените изпонапръскани със спрей...първия етаж на тази сграда какво е било,нещо като фабрика или... Rolling Eyes е изоставено и запустяло ми се струва.
Титина,скоро идвала ли си си в БГ?Нещата през последните десетина години много са се променили.

# 1 559
Имам апартамент в района, наистина е мн спокойно место (последни впечатления от миналото лято).
Проблем поне при нас е паркирането.
Иначе открих и страхотна детска площадка ( и как само при тел позваняване дойде полиция и отведе бездомника спящ на една от пейките).

Общи условия

Активация на акаунт