Идеалното място за живеене във Варна?

• 141 996
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 770
Влизала съм в ателие в което живеят майка с 2 деца,нормален дневен тракт с кухненски кът, както при апартаментите,малка спалня, 2 тераси,баня и тоалет в едно.Няма паркомясто.Дори не е на тавана, на 4-ти етаж е от 6.
Разрешиха им да си правят каквото си искат, после хората се чудят как да си оправят статута,защото са купили малко по евтино имота, то им излиза солено.

И това също. Peace

# 1 771
И гаражи има продадени като апартаменти. Двойни гаражи, но все пак в нотариалния акт не пише апартамент. Някои са с импровизирани тераси над дупки за друг строеж.  Mr. Green

# 1 772
На тези ателиета, които са нотариален акт с право на строеж им откриват партиди - стопански, а тези които са със сделки след акт 14 и имат скици от кадастъра, където са нанесени схеми и пише жилище/за ателиетата/ се откриват партиди за битов ток.

# 1 773
Варна е като градът на неограничените възможности в дупките. Mr. Green
Днес минах по Княз Борис Crazy,един багер копаеше, друг пробива...
 страхотно лято се очертава. Mr. Green

# 1 774
На тези ателиета, които са нотариален акт с право на строеж им откриват партиди - стопански, а тези които са със сделки след акт 14 и имат скици от кадастъра, където са нанесени схеми и пише жилище/за ателиетата/ се откриват партиди за битов ток.
Да, ама не им пише.Ако пише жилище, няма проблем.Те обаче бързат да актуват сградите и остават ателиета и складове в които се живее, а на промишлен ток.Обясних какво ми казаха от енергото. Peace

На тези ателиета, които са нотариален акт с право на строеж им откриват партиди - стопански,
Не само ателиета, всичко в строежа е на промишлен ток,до въвеждане в екплоатация.

# 1 775
Аа, по Княз Борис е страшно напоследък. По-страшно ми беше обаче днес, когато реших с колата да отида от нас до ВИНС, т.е. по Цар Освободител от към Летния театър нагоре. Познай. Първата след ВИНС надясно затворена, защото дясното платно е затворено и от лявото не може да прескочиш оградата. На Червения площад на дясно кръстовището затворено. Завих наляво към общината, после надясно по Братя Миладинови и по Цар Асен мислех да отида към Чаталджа, че оттам към ВИНС.  Mr. Green Ядец и там. И Цар Асен към Чаталджа затворена и пак надясно надолу към нас си тръгнах и никъде не отидох.  Crazy Още се чудя от къде се предполага, че трябва да се мине в тази посока. По-късно следобед пък карах точно 20 минути от Димят до ФК, защото пак заради нещо затворено всички пъплят с мравешка скорост. Абе чудно стана напоследък.

Последна редакция: вт, 13 май 2014, 09:53 от Анонимен

# 1 776
  • Варна
Чудо и прахоляк по скалпа и в гъ*а. Като си с кола, поне можеш да си затвориш джама и да вдишаш и издишаш дълбоко. Аз като ходя в 1во корпус, обувките ми се пълнят с пясък, щото много е сложно за 2 месеца да наредиш плочки поне пред оградата...  Confused Иначе поне има там някакви работници да се подпират, гледам едното платно вече май е готово. Нищо, че шахтите са с една педя по-ниско от нивото на асфалта.  Crazy Във Враца от сигурно година са разкопали всичко, ама една едничка здрава улица не оставиха. И ни вест, ни кост. Ако така си остане, шИ сЪ гръмнЪ  #2gunfire

# 1 777
  • Варна
Чек, до ВИНС се стига лесно и бързо ако завиеш по магистрала Златни, свиеш вдясно под тунела към Спортна зала и оттам влизаш в уличките точно зад ВИНС. Ти егати обиколката си направила. Crazy

# 1 778
По Княз Борис пред пешеходната част как да минеш с кола?  Mr. Green Ходих до един магазин там, чак смешно ми стана. Руини като че ли сме във война, работници няма никакви, хората, включително и туристи ходят по една тясна пътечка, която също е разбита и трябва да си кубинки, че да не изкривиш глезен. Прахоляк страшен и не се диша. Като се и стопли сега, прекрасно ще стане.

Деска, мерси.  Simple Smile Това е наистина единствената пътека, обаче вчера не можех да се вредя там по никой начин, страшно задръстено беше, а и не знаех, че след ВИНС на практика до Пикадили Център всичко е затворено. Как може да затворят едновременно всичко?

# 1 779
И после- супер било да се живее в центъра Mr. Green Не, мерси!

# 1 780
Не е нужно да живееш на центъра за да имаш работа там или да се наложи да минеш през него.

# 1 781
Аз не живея в центъра но все едно Чек е описала моят ден.От Княз Борис лесно се измъкнах,пеша.Свърших си работата в банката, но исках да отида до НАП,колата я оставих зад Руското у-ще,и от там към Червения,затворено едни врътки едни чудеса,до Чаталджда те и там едната лента нещо боядисваха.Абе свищина целия град.Дано да го завършат,защото се излагаме ужасно.

# 1 782
Сега чета, че са уволнили работниците по Княз Борис заради некачествена работа и щели да пренареждат плочките.  ooooh! Четох и че изпълнител е някаква фирма Зебра, която нямала никакъв опит в такива дейности. Нищо ново.

# 1 783
Е, нали се усвояват средства, а пък как точно, те си знаят. Mr. Green

# 1 784
  • Варна
Хич да не им плащат на такива.  Tired

Аз по Княз Борис отдавна не съм минавала. Откакто пуснаха свободно да се движат коли, стана една лудница там.

Иначе, си е грозничко, особено в района на Дупката. Дано да стане хубаво, както го гледах на едни проекти.

Общи условия

Активация на акаунт