Идеалното място за живеене във Варна?

• 141 986
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 785

Аз по Княз Борис отдавна не съм минавала. Откакто пуснаха свободно да се движат коли, стана една лудница там.

Коли пуснаха само от ВИНС до Севастопол и добре, че го направиха. Там точно не е лудница, има си тротоари като слънце от двете страни, че и велоалея. Само че това стана много отдавна и не е част от пакета луди мерки на сегашните.

# 1 786
От Винс до Севастопол то си е супер.От Севастопол до Катедралата е гробница,ако можеше не бих минавала изобщо по главната,лошото е че и Мария Луиза има един работен участък вече няма къде да се върви и пеша...за хората с автомобили отдавна е мъчение,сега и за пешеходците е такова. Crossing Arms

# 1 787
  • Варна
Потрайте де, как ще стане хубаво иначе ! Laughing

# 1 788
Деска, ще траем, къде ще ходим. Само не виждам защо трябва да сме доволни от свръхмалоумието. А и не виждам да става по-хубаво. Готовите асфалтирани участъци са с дупки.  Shocked Шахтите са по-ниско, защото не къртиха стария асфалт и невероятно, но факт има и други дупки, които са ги направили със самото асфалтиране. На Цар Освободител, където правят ретранслатора за пречиствателната станция асфалтираха само върху изкопаното и сега има ивици стар асфалт с дупки и новия по средата.  ooooh!
Аз града като такава кочина никога не съм го виждала. За гениалното решение да затвориш целия град, да го разкопаеш и да наемеш фирми, които хабер си нямат какво правят да не говорим.
И морската е зарязана отвсякъде. Има места, където скоро ще станат на змиярници. Не е косена трева не знам от кога. Предишният кмет поне за морската добре се грижеше, не че го хваля. Помня и че я миеха с едни машини, сега няма нищо такова. Кошчетата из цялата морска и по центъра редовно преливат.

Последна редакция: вт, 13 май 2014, 11:56 от Анонимен

# 1 789
  • Варна
Разбира се, че  е така. Аз лично още не се възмущавам , чакам го да стане готово, че да му търся кусурите. Но поне смятам, че със сигурност ще е по-добре от преди. Няма такъв друг град, срамота е ! Close

# 1 790
  • Варна
Да, да, искам да се оплача и от Брегалница. Не стига, че я правиха доста по-дълго, заради уж лошите метеорологични условия (а беше мека зима), а и още преди да я отворят, асфалта се беше нацепил и имаше доста дупки Sad Да, все пак стана по-добре от преди, но ако предишния асфалт се е надупчил за 20 години, то този след 2 ще е в пъти по-зле...  Crossing Arms

# 1 791
От тази гледна точка, в крайните квартали са си най добре,нито водата им спират нито газят прахоляка. hahaha

# 1 792
За да били качествено кърпени дупките, трябвало да се реже асвалта поне 4 до 10 см. аз през живота си не съм виждала толкова много да го режат, а прибилизително 2 см. то ясно защо кърпят и все дупки , а някой си прави пари на гърба на данълоплатците.

# 1 793
  • Варна
Ама те сега не кърпят, уж изцяло ги правят улиците. И сменят тръбите отдолу. Т.е. на места копаят повече от метър.  Mr. Green

# 1 794
  • Варна
Е,хайде сега , щом като кърпят се налага почти да спра колата за не се раздусам, едва ли е само 2 см изреза. Е,не съм слизала да замервам, ама така на око и усещане си е повечко.

# 1 795
В Пловдив бях свидетел как се направи чисто нов асфалт на  улица, след няма и 2 месеца я къртиха да слагат тръби  ooooh! без думи .

# 1 796
Сега тук щели да ремонтират Владислав. Който ремонтираха миналата година предизборно.

"Процедурата за избор на изпълнител на високоскоростното трасе, което трябва да свързва квартал „Владислав Варненчик“ с „Почивка“, вече е стартирана, обяви още Портних. Той посочи, че при реализирането на проекта се предвижда цялостна реконструкция на булевардите „Константин Фружин“, „Ян Хунияди“, „Трети март“, „Владислав Варненчик“, „Мария Луиза“, „Осми приморски полк“ и „Васил Левски“, през които ще минава трасето. Обществената поръчка е за 30 млн. лева. Включва и изграждането на велоалеи."

http://www.moreto.net/novini.php?n=250837

Високоскоростно трасе (за автобуси) по Мария Луиза?  Flutter В момента ремонтират Осми приморски полк около червения площад, но вече тече нова обществена поръчка за друг ремонт. В такъв случай защо изобщо ремонтират сега и блокират града? Тъй де, ключовите фрази са "избор на изпълнител" и "радост за избирателите", че догодина пак има местни избори.  

# 1 797
В Пловдив миналата година , точно в седмицата на изборите , ремонтираха пред ВМРО ,и друга партия с които са на една улица. Улицата не беше за ремонт . Изборите бяха неделя, туткаха се цяла седмица, накрая точно посипаха с черната лепкава подложка и така седя цяла неделя баш на изборите нарочно ,когато и майсторите не работят .После за 1 ден довършиха набързо набързо и воала. А забравих че баш билборд на ГЕРБ седеше изтипосан  на същата улица.

# 1 798
  • Варна

И морската е зарязана отвсякъде. Има места, където скоро ще станат на змиярници. Не е косена трева не знам от кога.

Току-що върнах от разходка в Морската. Откъм страната на канала, който е до Зоопарка, на голямата поляна имаше пръснати към 15-ина човека /специално ги броих  Mr. Green/ с гребла. Обират сухата трева. Сигурно и други дейности се предвиждат. Аз почти всеки ден съм там, ще наблюдавам.  Sunglasses

От тази гледна точка, в крайните квартали са си най добре,нито водата им спират нито газят прахоляка. hahaha

Има нещо вярно.  Wink

# 1 799
Току-що върнах от разходка в Морската. Откъм страната на канала, който е до Зоопарка, на голямата поляна имаше пръснати към 15-ина човека /специално ги броих  Mr. Green/ с гребла. Обират сухата трева. Сигурно и други дейности се предвиждат. Аз почти всеки ден съм там, ще наблюдавам.  Sunglasses

Не ги знам какво предвиждат и какви човеци с гребла пращат, но на нищо не прилича и морската. Вчера видях и че алеята под Пантеона е като джунгла. Цветята и те пълен майтап, не се и чисти. Аз съм всеки ден в морската, откакто се помня. Толкова зле не е била никога. Преди градът беше зле, но поне с нея се успокоявах, сега и това го няма.

Общи условия

Активация на акаунт