Идеалното място за живеене във Варна?

• 141 872
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 905
  • по морето
Аз вече писах че няма да се хвърля да строя там, но никого не ангажирам с това мнение, всеки си решава дали да рискува или не.
Тока - проблема се оправя с един траф, инвестирате и го дарявате на Еон, вярно че са парички допълнително, но ток ще имате, няма да има спадове и т.н.
Водата - решението е собствен водоизточник, хидрофор, поне 2-3 тона да имате винаги и това е.
Черен път - гледайте да е близо до главния път, а съседите ако са разбрани и имат мая обикновено заедно инвестират в път, дали асфалт или бетон, за колкото стигат парите.
Биологична станция вместо септична яма, не е скъпо като инвестиция, много удобно решение, обикновено една малка шахта се прави на двора.
Къщата предполагам имате кой да я строи.

# 1 906
Благодаря за отговора. Ами ние сме в процес на закупуване на парцела, все още нямаме фирма тепърва ще търсим, така че можете да ми дадете съвети ако имате наблюдения:))))))Парцела е близо до главен пъта на около 150 метра, не е далеко. Много ме притеснява факта, че ще строим , но ....няма лесно:)

# 1 907
  • Варна
Ако е за лятна вила - сигурно ще е хубаво, на тишина и спокойствие. Но за постоянно живеене аз предпочитам града, колкото и да е мръсно и натоварено, си е удобно отвсякъде.

# 1 908
  • по морето
Ами мога само да ви пиша коя да не ползвате - Къща и половина.
Сглобяеми къщи също не препоръчвам (колкото и да ги хвалят фирмите) все пак това е една метална конструкция, има заварки, а сме на брега на морето, т.е. влага и последствията . За нашия местен климат монолитно строителство, добра изолация, хубава дограма.
Ако искате контакти на свестни фирми мога да ви пиша на лични.

# 1 909
о да супер, пишете ми за строителни фирми, добри и лоши поне да имам ориентация някаква:))))Ние имаме готов проект за масивно строителство, така че ни трябва сериозно строителство, не сглобяеми къщи. Пък да видим какво ще стане:))))

# 1 910
  • по морето
имате лично

# 1 911
благодаря много:)

# 1 912
о да супер, пишете ми за строителни фирми, добри и лоши поне да имам ориентация някаква:))))Ние имаме готов проект за масивно строителство, така че ни трябва сериозно строителство, не сглобяеми къщи. Пък да видим какво ще стане:))))
Всичко зависи от парите с които разполагате и от проекта

# 1 913
Исках да кажа , че за къща се изискват доста пари за да стане както трябва.

# 1 914
Pi6ete molq kakvo to4no se slu4va vav varna.jertvi v asparuhovo?
Blagodarq.

# 1 915
Blagodarq.
Какво по точно те интерисува за Аспарухово ?
Ти не живееше ли във варна ? Rolling Eyes newsm78

# 1 916
Лъки май е в чужбина в момента. Виж в петел.бг-има непрекъснат ъпдейт на последните новини. Толкова жалко за Аспарухово, беше толкова приятен квартал  Cry

# 1 917
Blagodarq.

Уикенда бях във Варна и момчетата ми казаха, че навяскъде е ок, само в Аспарухово е било тегаво. В смисъл никога не е имало подобно нещо.

# 1 918
В Аспарухово е зле положението. Confused

# 1 919
  • Варна
Blagodarq.
Какво по точно те интерисува за Аспарухово ?
Ти не живееше ли във варна ? Rolling Eyes newsm78

Аспарухово къде е? Квартал на Варна.

Общи условия

Активация на акаунт