Тест за овулация - въпроси /тема 2 /

• 130 268
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
Хей, здравейте  отново. Исках само да споделя, че наистина съм била във овулация и успях да хвана момента. Вчера си направих ранен тест за бременност, Clear blue, който уж засичал хормона до 4 дни по-рано и какво да видя, беше  EFP   newsm44  За всеки случай, понеже все пак мслех, че е възможно да има грешка, а не исках да се радвам напразно, направих втори по-обикновен тест на който също получих 2ра, но по-бледа чертичка. Много благодаря на всички, който ми помогнаха и скоро ще се включвам и във други теми за мами  baby_neutral Сега с нетърпение чакам да дойде време да посещение при лекар и оттам да чуя, че всичко е наред.
ЧЕСТИТО,желая ти лека и безпроблемна бременност и дано всичко е ок и при лекаря когато го посетиш!

# 691
Хей, здравейте  отново. Исках само да споделя, че наистина съм била във овулация и успях да хвана момента. Вчера си направих ранен тест за бременност, Clear blue, който уж засичал хормона до 4 дни по-рано и какво да видя, беше  EFP   newsm44  За всеки случай, понеже все пак мслех, че е възможно да има грешка, а не исках да се радвам напразно, направих втори по-обикновен тест на който също получих 2ра, но по-бледа чертичка. Много благодаря на всички, който ми помогнаха и скоро ще се включвам и във други теми за мами  baby_neutral Сега с нетърпение чакам да дойде време да посещение при лекар и оттам да чуя, че всичко е наред.
Честито и от мен Simple Smile Дано всичко е наред.  Heart Eyes Днес е деня в който трябва да ми дойде цикъла,дано пропусне Simple Smile Стискайте палци  Heart Eyes

# 692
  • София
Стискамеее!  fingerscrossed Дано има  EFP Praynig

# 693
И аз ви стискам палци момичета, дано скоро и вие се похвалите!  EFP  preggo

# 694
 За съжаление и този месец не е станало.Днес ми дойде.Чуствам се адски разочарована....

# 695
  • София
Здравейте пак,

първия тест направих на 08.05. и после на 09.05. ето резултатите.
http://prikachi.com/images/665/8103665I.jpg
От тогава насам..са все по бледи от тези на снимката. Дали е имало Ову? Thinking

# 696
  • София
Здравейте пак,

първия тест направих на 08.05. и после на 09.05. ето резултатите.
http://prikachi.com/images/665/8103665I.jpg
От тогава насам..са все по бледи от тези на снимката. Дали е имало Ову? Thinking
Не - отрицателни са
Добре е да мериш и БТ, защото тестовете за О. само показват кога може да настъпи О., но не гарантират че ще има такава

# 697
  • София
Благодаря много, denis.!

По приложението на телефона ми дава, че днес ще съм в Ову, но снощи теста отново беше отрицателен. Ще видим тази вечер. Praynig

# 698
За съжаление и този месец не е станало.Днес ми дойде.Чуствам се адски разочарована....

Не се отказвай, ще се получи! Успех!

# 699
Благодаря много, denis.!

По приложението на телефона ми дава, че днес ще съм в Ову, но снощи теста отново беше отрицателен. Ще видим тази вечер. Praynig

Те не са много верни. На мен ми даваше, че ще бъде на 30ти, а всъщност беше на 26ти. Понеже при мен цикъла е нередовен и запо1нах да се тествам от 7ми ден за всеки случай, дори бях изгубила надежда, мислех че сме го пропуснали, но хоп един ден се появи.

# 700
  • София
Отново - тест за Ову, вече съм почти убедена, че Ову-то ми е било на 9-10 май, а не както показва онлайн календара....14 май. на 9-ти вечера ме боля единия яйчник, имах ц. слуз, като белтък на яйце и т.н. Rolling Eyes

# 701
Здравейте,момичета  Stop
Може ли да ми кажете,според Вас, кой тест е положителен,че тотално се обърках
http://prikachi.com/images.php?images/877/8127877O.jpg

# 702
Линет, според мене този от 20.05 е положителен. Чувала съм формулата че се бебеправи в деня на положителния тест и следващия, после един ден почивка и след това пак. Успех  newsm10

# 703
Линет, според мене този от 20.05 е положителен. Чувала съм формулата че се бебеправи в деня на положителния тест и следващия, после един ден почивка и след това пак. Успех  newsm10

И аз така мисля,но и тези от 19.05 и 21.05 ми се струват положителни та се притесних  Grinning

# 704
Този от 21.05 не ми се струва положителен, с малко, но е по-бледа контролната, пък и се вижда че и от предишните е по-бледа. На 19.05 може да се разтълкува също като положителен, но след това е продължила да се насища чертичката, така че аз лично бих се ориентирала спрямо теста от 20.05. Иначе е нормално два положителни да има. Стискам палци!

Общи условия

Активация на акаунт