Баба Марта се задава, здрави бебета през АВГУСТ обещава!

• 34 452
  • 722
  •   1
Отговори
# 705
Шехина , защото стойностите при бременност са други, не е нормата до 6,1 . СЗО има нови норми, за които много малко от АГ знаят, ендокринолозите , добрите, разбира се са запознати . При стойност > или = на 5,1 се прави обременяване с глюкоза. Моята на на втория месец беше 5,1 , последно преди 4 седмици 4,5, което е добре, но все пак с диета е толкова. Но ако мине 5,1 ще правя обрем. по-рано, иначе задължително след 24г.с.

Ясно, да, и аз бях чувала за това разминаване между стойностите при бременни/небременни Wink При теб сигурно няма да има проблем, щом има тенденция да намалява - то това е нормално с напредването на бременността Peace и може да се дължи и на самата бременност, не само на диетата ти. Времето ще покаже - стискам палци да няма проблем!

# 706
 Шехина , Благодаря! Надявам се , или поне само с диета да мога да се размина. Че освен всичко друго само инсулин ми липсва Sad Аз си имам проблем , при първия аборт ми беше 5,9 кр. зах. Ето сега и с околопл. води проблем, който пак води към същата диагноза Confused
 Аз обаче си признавам, че цял живот си хапвах сладко на воля, та дойде време да се огранича Mr. Green

# 707
Момичета здравейте!
ИЗвинявам се но се налага да ми смените щъркелчето - днес се показа нашата принцеса  stork-girl stork-girl stork-girl
Толкова е активна, постоянно се движеше, и е голяма кокетка - пипаше си главичката с маниери на истинска дама, много голямо щастие ме е обзело.
В момента не мога да ви изчета, но ви желая прекрасен ден и само хубави новини!!!

# 708
Тези възглавници за кърмене имат ли някаква сваляща се калъфка и ако не, има ли такива като за тях, които да се продават отделно?

Лаленце, аз си взех тази, за която Ели ни каза (както и дневника - благодаря още веднъж, Ели) - нямат калъфка. Аз ще нося моята на мама да й шие - иначе самата възглавница пише, че може да се пере на 30 градуса без центрофуга, но на мен не ми се занимава непрекъснато да я пера и душс, а и предполагам, че срокът й на годност съществено ще намалее Simple Smile

# 709
За тези, които се вълнувате от бъзглавниците за бременни ето това е възглавницата, която аз ползвах предната си бременност.
http://www.spelta.biz/mothers_hose.php  Има си и сменящи се калъфки.
Аз обаче така и не свикнах с нея и по скоро мъжът ми спеше с нея, той беше много доволен  Laughing
Бях я заела от снаха ми и след това я върнах, така че сега съм без нея, но мисля да ползвам обикновена възглавница, когато ми се наложи.

# 710
  • Варна
Днес чакаме новини от Чоколина   bouquet

Няма да са днес, преди малко се обадих, още не са готови резултатите; казаха ми да звънна след 2-3 дни. Peace

PoCuHka, много еуфорично звучиш, радвам се за добрите новини! Party

# 711
Привет и от мен!
Чоколина, чакаме с теб за хубавите резултати!
За възглавниците за бременни и кърмене- моята нямаше калъфка,което отчитам като минус, защото все пак се цапа и трябва да се изпере. Иначе от този сайт www.spelta.biz  си бях поръчала възглавничка против колики , много полезна ми беше, топли се в микровълновата или в обикновена фурна и мирише много хубаво на спелта Simple Smile Успокоява коремчето на бебето, аз и досега я ползвам за дъщеря ми,ако я заболи корема.

Pelteshka, не се филмирай, нормално е по време на бременност да имаме най-различни болежки  Hug Не си единствената, споко!
ymemansi , предишната бременност имах невероятни контракции от 4 месец, целия ми корем ставаше по-твърд от камък , никой лекар не ми е казал,че е проблем за бебето , макар че и никой няма как да знае какво точно усеща то вътре. А и твоята шийка е достатчъно дълга, то е опасно реално контракциите да не изгладят шийката. Но моята се беше изгладила напълно в 25 г.с , но с лежане и магнезий в конски дози не стигнах до разкритие преди 36г.с , а реално в 37 г.с родих. Сигурно щях да докарам до термин,ако не ме тресяха толкова нервите и бях по-спокойна .
Мен ме е яд,че показателите и нормите при кръвните изследвания не се съобразяват с това, че сме бременни. Тоест за мен е нормално да са поразбутани резултатите и да не влизат в стандартните референтни стойности.

# 712
Shaktigirl благодаря за успокоението, ама бременна му работа Rolling Eyes

# 713
  • София
desimira къде ще намериш полиестер в магазините на платове ще е само наплат дали няма да стане на бабунки.
Имам няколко възглавници, които не ползвам, така че материал за пълнеж - колкото щеш...  Sunglasses

ymemansi, тази възглавница със спелта не шумка ли при движение?

# 714
desimirа,  не помня да е шумкала.

# 715
Момичета, не искам да ви плаша, но тези контракции не са шега работа. Аз в сряда вечерта прокървих от тях и ме приеха в болница, а магнезий пия от няколко седмици. Моят призив е, която от вас не се е консултирала със специалист, относно този проблем, да го направи!

# 716
Ети,
Сега как си? Още ли си в болица?

# 717
Eti*, така е . Сега добре ли си?
 Аз когато бях за вливките имаше 2 момичета в стаята приети през нощта по спешност. На едната на втората ФМ и казали, че шийката и е скъсена и трябва да лежи. Същия ден отишла 3 пъти до другия блок/имало аптека/ и вечерта каза , че започнала да усеща втвърдяване на корема по-често, неболезнено. На прегледа шийката и била 1см. И чак като взе да разпитва от другото момиче разбра, че болките ,които е усещала в кръста са били от контракциите.

# 718
Да, то затова се мери шийата на матката. Което е и плюс и минус. С предишното раждане много бавно получавах разкритие и доктара сега на прегледа ми казва ами с тези впечатляващи размери на шийката на матката не ме учудва. Но по-малка шийка по лесно се изглажда и става проблемация ако е рано за раждане.

# 719
Еti*  как си мила? Какво казват докторите....пиши при възможност...дано всичко е наред  Praynig Hug

ПП
за любителите на котки
http://359.bg/za-tezi-kotki-nqma-prekaleno-tesni-prostranstva/

Последна редакция: пн, 10 мар 2014, 15:35 от Pelteshka

Общи условия

Активация на акаунт