Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 21

• 49 557
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Да ,има!Взимат ти кръв 2 пъти ,но в имунологичният кабинет.През ден се прави манипулацията ,като вторият път на взимане на кръв е съчетан и с поставянето му.Някъде около 2 ч.след даването на кръв.Не боли ,самото поставяне на лекарството.Най-вероятно ще го правиш и преди трансфера.Имунолозите ще ти обяснят подробно и ти дават час точно в колко да отидеш !Това е и след 3 дни пак контролна биопсия!И другият цикъл може да стартирате!
Благодаря ти  ,macherie ! Hug

А на това лекарство ли му се вика "лепило"?
Да,това е лепило,както и лекарство за лоша биопсия  Peace

# 601
Момичета в този ред на мисли , за биопсията ... И на мен док ми каза че е добра , но при трансфер трябва да се постави лекарство ...
  маймунка33 - за това " лепило"  ли става въпрос ?  Mr. Green

# 602
Има няколко вида лекарство  Mr. Green
Твърде вероятно е да е това "лепило"   Hug

# 603
За ЗЕТ на кои ден се пускат TSH FT4 TAT MAT

# 604
Момичета,утре(22.03) в 18.00h съм в клиниката.Ако някоя има нужда от съдействие,обадете се-0887824304.
m.e.m стискам палци и желая - погледът ти да заблести от желаните две черти.
Hug

# 605
За ТСХ/аз пусках тсх само/ ,а предполагам и за другите , трябва задължително да е на гладно,жадно ,без кафе и да ти е спряло кървенето напълно.

# 606

Не, лепило е друто "лекарство". То е част от средата, в която се отглеждат ембрионите в лабораторията. Идеята му е те да се чувстват у дома си, когато ги прехвърлят в матката.

# 607
Здравейте, пиша и тук, освен в "дългото чакане след трансфера" с надежда да ми помогнете.
Сега си идвам от болницата...не мога да взема решение какво се случва. При реф. стойности 0-2,9, моята е 8,01 ( трансфер на 2 бластоциста, днес ми е 12ти ден). За мен това е отрицателен, но д-р Персенска, която видях в коридора първа, каза да не спирам лекарствата и да отида отново във вторник. Моля ви за Вашите коментари.....в главата ми се въртят както извънматочна, така и кухо яйце и какво ли не....

# 608
  • Sofia
G1983 , и аз последният път бях така. На 12 ден ми ЧХГ ми беше 10 след трансфер на 2 бластоциста, но не ми спряха лекарствата. Каза ми док след 2 дена нов тест и вече беше паднало ЧХГ на около 6 някъде. Честно казано вероятността да се развие бременност с тези стойности е малка, но изключения винаги има и затова лекарите не спират лекарствата, а изчакват още 2-4 дни.

# 609
Благодаря за отговора! До вторник в общи линии не ми остава много какво да направя!

# 610
Благодаря за отговора! До вторник в общи линии не ми остава много какво да направя!
Можеш да запазиш спокойствие - важно е за теб. Знам, че е трудно, но трябва.
Стискам палци!!!

# 611

Не, лепило е друто "лекарство". То е част от средата, в която се отглеждат ембрионите в лабораторията. Идеята му е те да се чувстват у дома си, когато ги прехвърлят в матката.
А на мен какво са ми слагали  newsm78 В същия ден след пункцията ми взеха кръв и след още един ден пак и 2 часа по-късно ми го сложиха..

# 612
  • София

А на мен какво са ми слагали  newsm78 В същия ден след пункцията ми взеха кръв и след още един ден пак и 2 часа по-късно ми го сложиха..
Маймунка,сложили са ти PBMC.Това е пак вид лекарство,слагат го след лоша биопсия и след трансфер за добра имплантация на ембрионите. Hug

# 613
На мен ми бяха казали че РВМС е лепило  Rolling Eyes

# 614
 Shocked Благодаря ви момичета   Hug   Hug Hug ... Каквото и да е това лекарство , ще питам док на следващия преглед . Thinking

Общи условия

Активация на акаунт