Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията и препоръките за приема на витамини и хранителни добавки по време на бременност?
Какво представлява ин витро оплождането и какви са стъпките в процеса?
Какво е магнезий и защо се препоръчва по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията и препоръките за приема на витамини и хранителни добавки по време на бременност?
Събрани текстове: - Форумът съдържа различни мнения относно приема на витамини по време на бременност. Някои жени приемат само фолиева киселина, докато други изпитват гадене от витамини. Има и такива, които споделят положителен опит с определени витамини, като Пренатал или Pregnacaре. Важно е да се консултирате с лекар, за да изберете подходящите витамини за вас и вашето бебе. - Приемът на витамини и хранителни добавки по време на бременност трябва да бъде консултиран с лекар. Важно е да се избягват витамини, които предизвикват неразположение, както и да се следва инструкциите за прием, предоставени от лекаря.
-
Какво представлява ин витро оплождането и какви са стъпките в процеса?
Ин витро оплождането (IVF) е асистирана репродуктивна техника, която включва комбиниране на сперматозоиди и яйцеклетки извън тялото на жената, последвано от трансплантация на получения ембрион в матката. Процесът включва хормонална стимулация на яйчниците, извличане на яйцеклетките, оплождане in vitro и ембриотрансфер.
-
Какво е магнезий и защо се препоръчва по време на бременност?
-
Как се приготвя домашен картофен чипс и какви подправки могат да се използват?
-
Как се извършва нухалната прозрачност и какви са нормалните стойности?

на новите момичета:)
Опитвах някоолко пъти да си запиша час при доц.Конова,на някое от посещенията й тук във Варна,но никога няма места:(На мейлите ми не отговаря,та трябва да търся друг вариант!

.....а де що ли не спя хахахах

, ама той взе че дойде
. Да минава по-бързо и той, че утре сме си запланували малка разходка из планината с мм. Не сме стъпвали там, откакто разбрах че съм бременна. Но утре отиваме!!!!. ММ стяга раничката, а аз - корема, и тръгваме
. Решихме да е еднодневен преход някъде на близо, без преспиване по хижите, че все още е бая студено и да не взема да пипна пак някой вирус
Направо нямам търпение 
. Днес ще купувам продукти в промишлени количества и започвам серийно производство
. По цяла нощ си чатехме и четяхме фентъзи романи онлайн, и обсъждахме супер разпалено какво ли ще се случи по-нататък в романа. Бяхме от един град, коаза се че живеем на 5мин разстояние един от друг, а също така сме били в една и съща детска градина и в едно и също училище
. Градът не е голям и дори се знаехме и по физиономия кои сме, но така и не намирахме смелост да се срещнем
, идеше ми да го изкормя. Направо умрях от яд. Разсърдих се и спрях да му говоря. Години по-късно каза, че го направил нарочно, за да ми видел реакцията
... толкова са глупави понякога... Та тази негова връзка не продължи повече от 2-3 дни, но аз не му говорих 2-3 месеца
Ами от тогава сме заедно, вече 10 години. Миналата година се оженихме и ето , че сега чакаме нашето детенце
. Аз също много обичах да спя на корем, но сега свикнах и нямам проблем, спя си настрани и не ми пречи. Вземи си възглавница за бременни, мисля че ще ти е полезна и ще ти върши работа.
. За хъркането много ти съчувствам, но просто не знам какъв съвет да ти дам... може би ако заспиваш преди него... 
Ама моя мъж така ме прецака тогава... С баща ми си пийнаха порядъчно и по едно време ММ изтърсва на баща ми. Ти знаеш ли защо съм дошъл тука? Баща ми: Не. Антон: Да искам дъщеря ти за жена!... На всички чането в пода.
Отделно, че не бяхме я оставили в най-приличен вид.
понеже съм за пръв път на ЖК при тази лекарка, между другото някой има ли някакви отзиви за д-р Наталия Мирчева от АГ - Варна ??
Ако се случи положението да е много критично, сме се разбрали без възражения да се мести да спи в другата стая.
И започнах да го бутам, не няма да ми спиш така, и той веднага, " Е как пък ме надуши че съм по гръб" е как не