Баба Марта мартениците закичи,какво ли ще е септемврийското мъниче!

• 30 922
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
flapper, мерси, че си мислила за мен! Hug
за съжаление не се вяснах, защото цял ден плаках Sad
резултатите не са ок. нухалната гънка ми е 2,6 мм. пуснах бхс, но в майчин дон дори се чудеха дали изобщо да ми взимат кръв, така и така щял да излезе лош резултат. в крайна сметка ми взеха, ама представи си с какво нетърпение го чакам Sad

еспа, много готина история!
а тм още ли е с дълга коса и мотор? Simple Smile

лъки, когато забременях за първи пътникога през 29-годишния си тогава живот не бях заспивала по друг начин освен по корем. опитах да спя настрани, но будувах по цели нощи. с разрешение от аг-то спях по корем или поне по полукоремдокъм 7-ми месец. после така или иначе не спях, но се понаучих да спя настрани. сега ми е по-лесно.

цвети, моят бивш много хъркаше. спях с тапи за уши Laughing ужасно неудобно, ама се свиква, иначе не можеш да мигнеш. сега мм не хърка, голям кеф Simple Smile

# 616
Елч, стискам палци нещата да се подредят по-най добрия начин за теб, наистина! Hug
Еспа и Цвети, много хубави истории  Grinning
Добре дошли на новите мамчета!
Хубав и слънчев ден на всички!

# 617
  • гр.Варна
Хелооооу!
 welcome на новите момичета:) Hug
Цвети,компромиси винаги са необходими,но наистина не е добре ако са едностранни!
Еспа,много готина история:)
Аз все пак успях да запиша час за доц.Томова за 03.04. от 12:15:0Много съм щастлива,защото чувам невероятни неща за тази жена:)Амниоцентезата възнамерявам да я пусна пълна,срещу доплащане:)Така и така ще ме бодат,поне да се види всичко,което може:)
Към момичетата на фракси,имам нужда сякаш и от консулт с имунолог.Аз си го слагам профилактично и уж в 12 г.с. трябваше да го спра(според доц.Конова),но тук според д-р Емин трябва да продължа засега.Притеснява ме факта,че само в неговата клиника се правят тромбоцитно-левкоцитни агрегати,които са 50 лв и ме кара от време на време да ги правя пак и пак.Дали не е с комерсиална цел се чудя?? newsm78 Опитвах някоолко пъти да си запиша час при доц.Конова,на някое от посещенията й тук във Варна,но никога няма места:(На мейлите ми не отговаря,та трябва да търся друг вариант!
За запознанството с момчето ми,Намери ме в ICQ (някои от по-малките бъдещи мами,може и да не помнят тази програмка).Решил да търси момиче,между 20-22г от Варна на линия:)Писа ми.Аз имах приятел тогава, с който не се разбирах.Много скоро се разделихме с него.След това излизахме с мъж ми няколко пъти и все аз говорех...той, мълчалив, притеснен.Но..на 3-тата ни среща знаех,че е ТОЙ! Направихме си план. Изчаках го да влезе в казармата след унивеситета.Влизала съм в казармата при него....Simple SmileВоенните са ме хващали.Искат ми личната карта и тъй като фамилията ми е специфична,веднага ме питаха:А имате ли нещо общо с капитан Караиванов?Казвам:Да:)Баща ми е:) И...за назидание ме извеждаха през парадният вход в 11 часа вечерта.Влизам през оградата, излизам през входа. Страхотни времена бяха Heart Eyes Hug Joy
Луда работа.След това записахме магистратура и 2 години по ред ходихме в Аляска.Успяхме да си спестим парички и купим жилище на добро място във Варна:)Оженихме се 4г. и половина след като се "гаджосахме" и така..вече 12г. и половина сме щастливи:)
Само д ами е жив и здрав!Той днес има и РД Heart Eyes Heart EyesИв е най-голямото ми приятелче,което винаги е до мен и ми помага във всичко и то много:)Гордеем се с него:) Hug Hug Heart Eyes
Обичам го безкрайно и се радвам,че именно той е баща на децата ни:)
Ох...пак пиша в повечко!

Последна редакция: пт, 14 мар 2014, 10:34 от alaskan summer

# 618
  • София
Момичета, много хубави истории имате!!!
Елч, стискам палци напук на всичко резултатите от БХС да са добре. Не знам как да те успокоя наистина. Дано нещата се наредят.  Hug
ММ хонякога много хърка. Има моменти не хърка, обаче някои нощи са просто брутални. Постоянно го бутам да спира, даже го и будя. Ми то не се трае. Но в повечето случаи са добре нещата.
ММ също е моторист още от малък. Всъщност ние се запознахме в училище, той ми е ученическата любов. Понеже съм музикант по образование и дълги години практика, преди да вляза в Музикалната академия, исках да уча някъде другаде и след като приключих 8 клас, реших да избутам някъде 2 години, до 11 клас, когато трябваше да кандидатствам в музиканото училище с оперно пеене. Там се влиза с пеене след 10 клас. Та отидох да уча временно в "Месото", както му казват. там се запознахме с ММ. Той на 17, аз на 15. Той кара мотор, всички в училище го знаеха. Харесахме се и се взехме. Естествено няма да разказвам подробности, но общо взето е това. Возене на мотори, той ме измъкваше от час на класа, молеше класната да ме взима да ме вози хахахахаах  Mr. Green Абе хубави години бяха. После ме приеха в музикалното училище, той отиде в казарма за 9м, изчаках го. След това ме приеха и в музикалната академия, той започна работа и всъщност заживяфхме заедно на 10-тата година. Вече 4 години живеем заедно и имаме 2 годишен син. Той все още е моторист, членува в мото клуб. Научи ме да карам мотор още като ученичка, и сега карам, само дето книжка нямам  Joy Та това е накратко
alaskan, супер история. Да ти е жив и здрав и да те обича много и дълги години.

# 619
  • София
alaskan summer, Еспа- прекрасни, романтични истории. Simple Smile Със съпруга ми също се запознахме в интернет в "далечната" 2003г., покрай общи музикални интереси. Обаче сега нямам време за подробности.  Crazy
alaskan, ще останеш доволна от доц. Томова. Simple Smile Мн.слънчев, усмихнат човек, и обръща много внимание на пациентките си. Аз също мисля да направя феталната морфология в 20-а седмица при нея, въпреки, че останах доволна и от Стратиева.

Аз да се върна на темата за количките: в момента в "Хиполенд" има намаление 20% и, ако сте почитатели на триколките, препоръчвам тази количка на Hauk, която е и много бюджетна:

http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/bebeshki-kolichki/hau … per-trioset-36840

Съседска мама я има- изключително лека и маневрена, даже вчера повозих Лу в нея- страхотно се кара!  Peace

# 620
Елч ооо миличка, горе главата момиче, всичко ще е наред, представям си колко си притеснена, но помисли, бебчето е още много малко, постоянно се върти...аз незная как измерват специалистита тази гънка...но голяма е вероятността и да не са измерили нещо както трябва. Според мен отиди и при някой друг лекар, все пак две мнения като има си е друго. А и тези за БХС, как може така да реагират...дали да вземели кръв , че и без това щели да бъдат лоши резултатите... не спира да ме изумява понякога коравосърдечността у някои хора...още повече лекари. Стискам палци мила...всичко ще е наред, не плачи сега  newsm17 newsm51
Espa , и аз така съм чувала за парацетамола, ама пустия му страх...ето и снощи ММ, ме преследва с хапчето пий та пий, ама аз пак заспах с адското главоболие.. smile3511
А за хърканетоооооо леле мале, по цяла нощ го сръчквам моичкия, ама спира за малко и айде пак захваща симфонията. Онази вечер го бутам и той...какво бе мила...аз- ами хъркаш, а той- абе ти защо не спиш ами само се ослушваш дали хъркам  smile3515.....а де що ли не спя хахахах
 Аз днес също съм на ФМ, вчера бях дневна смяна уж не беше много натоварена, а вечерта бях като пребито куче и тази сутрин ставам и имам зацапване...ще откача и то точно преди ФМ, незная сега какво да правя.... Ей не се става лесно майка момичета, хич не ни е лесно  smile3506

# 621
Елч, и аз съм на мнение, отново да отидеш на преглед при друг специалист. Сигурна съм, че дори и 2,6 мм гънка, всичко му е наред на детето.

И моя много хърка. Чувам го, защото нощем ставам до тоалетна.

Да ви питам, понякога ме боли срамната кост. Като си вдигам крака да си обуя клин. По- леко когато съм седнала, в легнало положение- не.

# 622
  • София
Юле, тази количка е за максимално тегло на детето 13кг  Shocked Ми синът ми на 1г и 6м беше 13кг, а на 1г и 9м беше 15кг. (засега е стопирал на 15  Mr. Green ) Но искам да кажа, че, да, чудесно е, че е самата количка е лека (9кг) и удобна, ама не с езнае детето ти какви килограми ще е на една определена възраст. Не че препоръчителните кг ще те спрат да го возиш, ама все пак 13кг въобще не ми се струва удачно като за максимум.
Тигърче, успех на прегледа и дано зацапването да не е нещо притеснително. Те ще кажат какво е като им споделиш. Дано всичко е наред.

# 623
Добро утро, дами   bouquet

Най-накрая петък  Crazy . Нещо тази седмица много бавно ми мина и вече не вярвах, че петък някога ще дойде  Thinking , ама той взе че дойде  newsm44 . Да минава по-бързо и той, че утре сме си запланували малка разходка из планината с мм. Не сме стъпвали там, откакто разбрах че съм бременна. Но утре отиваме!!!!. ММ стяга раничката, а аз - корема, и тръгваме  newsm68 . Решихме да е еднодневен преход някъде на близо, без преспиване по хижите, че все още е бая студено и да не взема да пипна пак някой вирус  Crossing Arms Направо нямам търпение  Crazy Вие, момичета, обичате ли планината? Къде предпочитате да почивате - море или планина? Къде се чувствате по-добре?

R.Velikova, добре дошла в отбора и лека и безпроблемна бременност Hug . Щом док ти е казал, че всичко е наред , защо се вкарваш в излишни филми? Не се притеснявай, знам че е често срещано явление.

quqkli4ka, оздравявай бързо, аз все си мислех, че грипната вълна отмина, но явно някои тепърва се разболяват. Стискам палци това неразположение да мине бързо  Hug

kristina_nk, добре дошла отново  Hug . С вагинален се гледа в началото, защото с коремен не могат да видят нищо. Мен започнаха да ме гледат с коремен от 10-та седмица. Докторката обясни, че ако си по-слабичка и нямаш някакви проблеми от рода на обърната матка, няма проблем да се вижда ясно с коремния накрайник. При по-пълни момичета малко по-късно започвало да се вижда добре и затова малко до по-късно се използва вагиналният накрайник при тях. Това е цялата философия. Не е вредно  Naughty

Каая, аз съм на ЖК по ЗК и абсолютно всеки път ме гледа на ехограф и ми дава и снимка. До момента нищо не съм доплащала и нищо не са ми искали. То иначе какъв е смисъла да ходиш на преглед, ако няма да те гледа на ехограф   newsm78 , само да си говорим празни приказки ли?

Lusbet, добре дошла и лека бременност  Hug От къде си? Стана ми интересно, защото написаното от теб изглеждаше като буквален превод от английски.

Espa, горещият ти шоколад заслужава оскар  Hug . Снощи с мм направо щехме да се сбием кой да изпие последната чаша  bash . Днес ще купувам продукти в промишлени количества и започвам серийно производство  Crazy .
Ние с мм се запознахме в интернет, във форум на наша любима хеви метъл група. Обърнахме го двамата на чат във форума и модераторите ни баннаха   Joy , след това се преместихме в mIRC. Аз бях на 15, а той, малкия, на 14  baby_neutral . По цяла нощ си чатехме и четяхме фентъзи романи онлайн, и обсъждахме супер разпалено какво ли ще се случи по-нататък в романа. Бяхме от един град, коаза се че живеем на 5мин разстояние един от друг, а също така сме били в една и съща  детска градина и в едно и също училище  #Crazy . Градът не е голям и дори се знаехме и по физиономия кои сме, но така и не намирахме смелост да се срещнем  Embarassed. Това продължи повече от година  Shocked. Аз нали съм година по-голяма, та ме бяха приели след 7 клас в една гимназия и вече учех там, след това той кандидатства и също го приеха там  Crazy . Бяхме толкова развълнувани. На първия учебен ден аз реших да действам и отидох при него и го пляснах по задника  newsm78 . Беше неловко  Embarassed Разменихме 2-3 думи и това беше. След това се поздравявахме по коридорите, но нищо не си говорехме и като се приберяхме вкъщи , засядахме пред компютрите и продължавахме да седим по цяла нощ и да си пишем. Минаха още няколко месеца и един ден го гледам нашия, върви по коридорите и прегърнал някакво момиче  newsm61 , идеше ми да го изкормя. Направо умрях от яд. Разсърдих се и спрях да му говоря. Години по-късно каза, че го направил нарочно, за да ми видел реакцията  smile3555 ... толкова са глупави понякога... Та тази негова връзка не продължи повече от 2-3 дни, но аз не му говорих 2-3 месеца  Crossing Arms . След това бяхме в някаква грипна ваканция, ако не се лъжа и един ден не издържах и реших да му отговоря пак в нета. Говорихме си около 15 часа, без прекъсване този ден  Shocked . На другия ден той каза "Искаш ли да се видим"  Crazy Щях да получа удар тогава. На другия ден се срещнахме и без много, много приказки, направо се награбихме. То не бяха целувки, то не бе чудо   loveuuu Ами от тогава сме заедно, вече 10 години. Миналата година се оженихме и ето , че сега чакаме нашето детенце   Heart Eyes . ПС: и моичкият е с едни буйни коси и на китара свири, как да му устоиш  Rolling Eyes

lucky14, няма да сбъркаш със спанака  smile3503 . Аз също много обичах да спя на корем, но сега свикнах и нямам проблем, спя си настрани и не ми пречи. Вземи си възглавница за бременни, мисля че ще ти е полезна и ще ти върши работа.

Цвети, не им се връзвай много на любовните филми, защото не случайно съществува израза "като на филм"  Whistling . За хъркането много ти съчувствам, но просто не знам какъв съвет да ти дам... може би ако заспиваш преди него...  newsm78 . ММ много рядко хърка, само като пийне. Но неговото е по-скоро мъркане. Все пак е дразнещо, но аз го събуждам и го карам да се обърне и да легне настрани и тогава спира.

Елч,  Hug  Hug  Hug , бъди силна, мила. Защо не си направиш амниоцентеза? То май тия глупави изследвания бхс и ранна фм са абсолютна глупост, измислена само да прибират пари. И дават някаква прогноза само и карат хората да психясват. Аз също минах на бхс и в същият ден осъзнах, че е абсолютно безмислена цялата тая работа. Така, че, горе главата! Не се оставяй на някакви теории на вероятностите да те сломяват. Моля те, успокой се, заради малкото разбойниче. Излез, разходи се, срещни се с някой приятел. С денонощен рев можеш само повече да си навредиш  Hug Убедена съм, че всичко ще е наред. Ще си направиш допълнителни изследвания и те ще покажат кой пил кой пял  Naughty Хайде, по-ведро   bouquet

alaskan, matsutka, страхотни истории   Crazy

tigar4e, вземи си болничен или отпуск и си почини няколко дни. Оправяй се бързо  Hug

Успешен ден, момичета   bouquet

Последна редакция: пт, 14 мар 2014, 11:16 от Wickedly

# 624
Wickedly, радвам се, че и моята рецепта ти е харесала Simple Smile аз другата седмица пак ще си направя за няколко обяда Simple Smile
Еспа, вашата история определена е пълна с романтика - на мен на първа среща ме покани да се пренеса у тях, предложи ми брак на 3 тата среща и да му родя дете на края на първият месец от връзката ни  наистина ми звучи романтични Simple Smile
Лъки, аз си купих възглавница, ама чаках да се оправи времето, за да я изпера. Аз също обожавам да спя по корем, ама в началото не можех заради гърдите, сега ме е страх..а на страни като легна и пак се извъртам леко по корем..
Елч, надежда, и то не малка, има и трябва да вярваш. Ти реши ли да правиш някакви други изследвания - амнио или нещо друго?
Аляска, да ти е жив и здрав рожденика и все така да сте щастливи Simple Smile
Тигърче, успех на прегледа! Зацапването няма да пречи на прегледа..

Ние с ММ работихме заедно малко повече от 2 години, бяхме страхотен екип, аз по това време си имах приятел, с който се и сгодихме..и уж плнанувахме сватба, ама в рамките на един месец толкова неща се случиха, които ме замисляха това ли е човекът...и така до Коледното парти (не съм изневерявала)..На него получих просветление, че всъщност това не е човекът и се разделихме..  започнахме да излизаме с "колегата" и ето ни сега 3 години по-късно Simple Smile

# 625
  • София
matsutka, не обръщай толкова внимание на килограмите- то на другите колички пише "до 15кг.", но честно- с колко килограма стока от магазина пълним багажника на количката, а?  Flutter
Както и да е, исках да споделя един много добър вариант на бюджетна количка.  Peace

Елч, спокойно. Някак си съм сигурна, че всичко ще е наред. Стискаме палци!  Hug

# 626
  • ул. "Мечтание"
Привеет!  Hug
Вчера цял ден бях по задачи и не съм поглеждала тук.

Елч, много, много прегръдки! Вярвай в мъничето си!  Hug

Готини истории разказвате.  Mr. Green
Със съпруга ми се запознахме през 2005. Интернет запознанство в една блог-платформа. Тогава той беше в Германия по Еразмус ли там как се казваха тия програми за обмен на студенти. През октомври същата година си организирахме обща блогерска среща и така се видяхме на живо за първи път. На мене веднага ми хвана окото.  Joy Joy Joy Не помня някога мъж така да ме е привличал!  Crazy
Аз само за него си мислех, той неще да чуе за мене.... В същото време си имах трима охажори в същата компания.... Абе голям майтап беше, няма да изпадам в подробности, защото ще стане много дълго.... Накрая ММ сдаде багажа и се предаде пред моята настоятелност. Изведнъж довода "не ти трябва такъв като мен" престана да е актуален.... Това в началото на май 2006 г. и от тогава сме си двойка. Много бързо решихме, че ще се женим и за деца даже мислехме... Simple Smile

Много забавно беше, когато за първи път ми дойде на гости (това беше този същия месец май през 2006). Моя план беше само да го запозная с нашите. И чак след някой друг месец да им кажем, че искаме да се женим.  hahaha Ама моя мъж така ме прецака тогава... С баща ми си пийнаха порядъчно и по едно време ММ изтърсва на баща ми. Ти знаеш ли защо съм дошъл тука? Баща ми: Не. Антон: Да искам дъщеря ти за жена!... На всички чането в пода.  hahaha Joy Нашите решиха, че аз не знам, защото направих ега ти физиономията...  Joy hahaha Joy hahaha Абе купон ви казвам!... На другия ден ги слушам ММ си говори с баба ми. Тя го пита какво ще направи, ако не ме дадът. И той ѝ вика: Ми ще я крада! И кокошките ще ти взема, както е по традиция) И баба ми ококорена: Ааааа, съкан, недей ми пипа кокошките. Взимай я!  Joy Joy Joy
И те така. Взехме се септември 2007 г. Тогава забременях и с първото ни дете...
Голяма любов, голямо нещо! Като се сетя през какво сме минали във взаимоотношенията си на моменти ми се струва невероятно, че сме все още заедно. Ама какво да правиш, съдба сме си двамата! Само смърта може да ни раздели.

Wickedly, приятна разходка утре! Да покажеш после снимки.
Нас ни чака утре якото чистене. Четири месеца не сме живели в къщата и можете да си представите какво е.  ooooh! Отделно, че не бяхме я оставили в най-приличен вид.  Embarassed

Хайде, чао от мен!
Автобуса ми е в 14 часа та към 13 е хубаво да се понесем към спирката с Искрен, че съм баба костенурка - докато се завлечем до центъра на селото и ще стане утре.  Joy

# 627
  • Варна
Благодаря ви за топлото посрещане Simple Smile,

Wickedly, знам че е така, но в притеснението си не питах от какво се е получило така, док. ми обясни   само, че е нещо като изсипване и проблеми може да ми създаде след като родя, но не може да навреди на бебето..а аз имам малко проблеми с доверието  Wink понеже съм за пръв път на ЖК при тази лекарка, между другото някой има ли някакви отзиви за д-р Наталия Мирчева от АГ - Варна ??

А да се отбележа и аз с мм се запознахме 2008 г. , отне му 6 месеца, а аз се дърпах  Mr. Green , в крайна сметка успя да ме спечели като приятел, който имах нужда да виждам постоянно,  влюбих се в него като човек, а след това като мъж. Живот и здраве след 2 месеца ще се женим ( трябваше да е септември, но ... по - хубавото събитие изпревари Simple Smile ) ! 

# 628
Здравейте момичета!

Мен нещо ме емнаха на работа, та почти не ми остава време за нищо Sad.

Добре дошли на всички нови мами - няма да ви изброявам, да не пропусна някой.

Елч, и аз определено съм за второ лекарско мнение и то по-скоро. Те докато те мотаят, може да те побъркат от притеснение... Hug

Цвети, и ММ мъж хърка, особено ако е пил повечко. Тьй като аз спя много леко а той има много здрав сън, това хъркане направо ме изкарва извън контрол и се започва една война: аз го бутам, мърдам, въртя, налагам с възглавници, само и само да спре...а той милият, когато се събуди съвсем невинно казва: Ама аз не съм хъркал... Innocent Ако се случи положението да е много критично, сме се разбрали без възражения да се мести да спи в другата стая.

Нашата история е класическа ученическа любов - бяхме големи приятели, прекарвахме много време заедно, ходехме по хижи в Стара планина и в един момент си зарязахме гаджетата и се събрахме. Трябва да призная, че той беше много настоятелен и още тогава (11 клас) ми говореше как иска да се оженим и да имаме деца. Всичко прекрасно, само дето неговата мечта беше да стане моряк, а пък аз това категорично отказах да го приема. Завършихме, той отиде да учи в морското във Варна, но съдбата прати и мен да уча там...И така, както казвах: НЕ, вече 13 години сме заедно, а от 4 години си имам мъж моряк. Никак не е лесно, особено сега, защото го няма, а трябва да се справям с всичко сама, но пък когато се връща пада голяма любов. smile3521

Пожелавам хубав, слънчев ден на всички, а на тези които могат да излязат да се разходят, благородно им завиждам!

# 629
Момичета, много хубави истории имате!!!
Елч, стискам палци напук на всичко резултатите от БХС да са добре. Не знам как да те успокоя наистина. Дано нещата се наредят.  Hug
ММ хонякога много хърка. Има моменти не хърка, обаче някои нощи са просто брутални. Постоянно го бутам да спира, даже го и будя. Ми то не се трае. Но в повечето случаи са добре нещата.
ММ също е моторист още от малък. Всъщност ние се запознахме в училище, той ми е ученическата любов. Понеже съм музикант по образование и дълги години практика, преди да вляза в Музикалната академия, исках да уча някъде другаде и след като приключих 8 клас, реших да избутам някъде 2 години, до 11 клас, когато трябваше да кандидатствам в музиканото училище с оперно пеене. Там се влиза с пеене след 10 клас. Та отидох да уча временно в "Месото", както му казват. там се запознахме с ММ. Той на 17, аз на 15. Той кара мотор, всички в училище го знаеха. Харесахме се и се взехме. Естествено няма да разказвам подробности, но общо взето е това. Возене на мотори, той ме измъкваше от час на класа, молеше класната да ме взима да ме вози хахахахаах  Mr. Green Абе хубави години бяха. После ме приеха в музикалното училище, той отиде в казарма за 9м, изчаках го. След това ме приеха и в музикалната академия, той започна работа и всъщност заживяфхме заедно на 10-тата година. Вече 4 години живеем заедно и имаме 2 годишен син. Той все още е моторист, членува в мото клуб. Научи ме да карам мотор още като ученичка, и сега карам, само дето книжка нямам  Joy Та това е накратко
alaskan, супер история. Да ти е жив и здрав и да те обича много и дълги години.

Ай, ай, какво съвпадение и аз съм учила в Месото  Laughing Ти по кое време си учила там? И каква специалност? Посмях се с теб Simple Smile А това хъркане, олееее, ти ме разбираш, направо ми писва понякога. Ето вчера сутринта към 4 часа, аз нали ставам да пишкам и като се връщам, той легнал в хъркащата поза, по гръб  #Cussing out И започнах да го бутам, не няма да ми спиш така, и той веднага, " Е как пък ме надуши че съм по гръб" е как не  #Cussing out Направо е ужасно, когато е по слаб пак хърка, но не така, както сега. Сега е с малко излишни килца и хърка доста, даже понякога звучи като вълкодаф  #Cussing out

Последна редакция: пт, 14 мар 2014, 14:32 от Цветелина Костадинова

Общи условия

Активация на акаунт