Баба Марта мартениците закичи,какво ли ще е септемврийското мъниче!

• 31 100
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
  • ГО
Добро утро от мен!

Аз снощи имах доста силни болки и започнах да си пия магнезия. Изписаха ми Magne B6, сякаш ми е по-добре, ще видим.

Да си призная, честичко чета при августинките, изненадана съм колко много от тях знаят вече пола на бебетата си. Все си мисля, че е рано, не знам.  Thinking

# 76
kama4e, лежи повече и си почивай.

Аз пия магнезий откак съм разбрала, че съм бременна. Д-р Атанас Михайлов (на когото съм голям фен) казва: "За периода на цялата бременност, откак разберете, че сте бременна да се взема магнезий. Магнезият предпазва от спонтанни аборти, предпазва плода от мозъчни увреждания, има противостресово действие, взема активно участие в калциевата обмяна, предпазва от спазми. "  Peace

Аз днес съм нещо много притеснена ... във вторник съм на ранна ФМ и БХС и ще ходя до Пловдив, но мисля преди това да мина днес през гинеколога да видя всичко ли е ок с плода, че да не бия излишно път до Пловдив...направо съм в паника. Няма причина за това, ама ми е много притеснено  ooooh!

Усмихнат ден на всички и само хубави новини   bouquet

# 77
kama4e много си се умислила в пола май Joy аз лично от няколко дни имам чувството, че ще е момче, но ми е все едно по принцип, все пак не можем да ги сменим Joy Няма да бързам с това, и мисля чак на 18-19г.с. да ида на 4д за да видим евентуално. Но този уикенд ще ходя да купувам на каката дънкени къси панталонки, и ако ми хареса ще взема някаква синя/зелена шапчица, че някой писа че било на хубаво това да е първата дрешка....

Ади няма място за притеснения, всичко ще е наред. Само положителни мисли си създавайте, няма нужда да си внушавате каквото и да е, при положение че се чувствате добре  bouquet

# 78
момичетата с пъпките, бабите казват, че излизали, когато си бременна с момиче Wink

matsutka (как се чете този ник?), защо без фолиева киселина?

цвете, това е то! мъжка къща ще сте! Simple Smile

цвети, аз откакто разбрах, че съм бременна все на картофи ме избива, а никога не съм била фенка. С Дара ядях само ориз, сега пък картофи Laughing
а за лука, за да няма рев си вземи един чопър и си решаваш проблема, аз така се оправих, иначе голям рев падаше и готвех предимно със сушен Mr. Green

камъче, ранното разбиране на пола идва от това, че масово ходим на ранната фетална морфология.

ади, я да се стягаш! каква е тази тревога!

# 79
Добро утро и от мен Simple Smile

Цвети, mar4ela79, аз също ходя в клиника Щерев и съм много доволна, както от условията, така и от доктора.

Честито на мамите, които вече са разбрали пола! Засега май само момчета, или бъркам? newsm78

За пъпките - и на мен от време на време ми излизат, коя от коя по гадни. Освен това аз се "обзавеждам" и с нови бенки.  Rolling Eyes

# 80
  • ГО
Ххихиих, така е, много ми се ще да знам какво ще е, наистина.
И аз ходих на ранна ФМ, ама докторът гледаше другите неща, за пола и дума не стана.
Ще ми се да знам, че ако си харесам нещо - да си купя. Simple Smile))
Моят мъж само ми подмята, че имал чувството, че ще е момче  Mr. Green
Пък мойте пъпки за женско говорят, хихихи
Ще чакам, друг избор нямам. Simple Smile

# 81
Когато бях бременна с дъщеря ми, лицетото ми беше много хубаво, чисто и сияйно.

# 82
Добро утро и от мен Simple Smile
За пола на детето и на мен ми се струва рано , на една приятелка така миналата година рано рано и казаха , че е момче и после - изненада след два месеца се оказа момиче и наистина накрая излезе прекрасно момиченце. Та затова аз съм малко скептична и не искам май още да ми казват.
За тези картофки май станаха известни  Simple Smile толкова ги похвалихте , че ще взема и аз да си направя  Simple Smile
А за лукът, аз след като го обеля и го намокрям и регулярно си мокря и ножа докато режа и нямам проблем с плачене. Опитайте, наистина помага водата.
За дамите които нещо не се чувстват добре - стискам палци да ви мине бързо, мен лично втори ден ме мъчи глава , но не смея да си изпия хапчетата , които обикновено пия за глава , защото са с 400мг. ибупрофен , а знам че не трябва го приемам в никакъв случай , а май всички лекарства за глава го съдържат  Sad

# 83
Аз пък при първата(с момиче) не съм имала такива пъпки. Около времето за цикъл си ми излизаха по няколко, но нито болезнени, нито нещо по странно, от тези които си ми излизат и без да съм бременна. И като цяло си ми беше чисто лицето.

# 84
  • София
Ооо, искам да кажа, че схващането, че погрозняваш, ако си бременна с момиче е абсолютно невярно. Напротив! С предната бременност лицето ми така се изчисти, заглади, стана едно по- миловидно... само с розова вода се обтривах, нямаше нужда от нищо друго!  Grinning  Сега не е така+се обзаведох с мазна коса и затова си мисля, че ще е момче...  newsm78

И аз ходих на ранна фетална в 11г.с., ама нищо не ми казаха...в интерес на истината, и не попитахме.  Embarassed Мислех си, че ако се вижда нещо, докторката сама ще си каже...

Вчера една приятелка, без да я питам, ми каза, че е посъбрала доста бебешки неща за раздаване... така ще се сдобия със стерилизатор (едва ли ще го ползвам особено, но щом го предлага), розова кошница за кола /тежко му, ако е момче  Mr. Green/, и, внимание- ел.помпа за кърма.  Flutter И то точно Медела суинг, която Еспа препоръча. Късметлийка съм, к'во да се прави.  Laughing Whistling

Витамини не пия, освен един месец Огестан и Селен, но вече приключих. Обаче ще попия пробиотици, че тея черва.... все си мисля, абе това да не е бебето, а то не е.  Tired

# 85
Здравейте!
Да ви задам един въпрос, който може да ви се стори малко глупав, но... ФМ с влагалищен накрайник може ли да се направи? Понеже с коремния онзи ден дори не се видя, че имам нещо в корема. Не знам как с такъв ще огледат бебето и ще направят измервания. Аз съм на ФМ на 5-ти март при Стратиева.

# 86
  • ГО
Вие убихте всички надежди в мен  Mr. Green
Шегувам се. Просто ми е много любопитно.
Предните бременности не съм забелязвала подобни неща, пъпки, коса, и т.н.
Имам си момче и момиче, не ме бърка какво ще е, да е живо и здраво само, но пак казвам, любопитно ми е.

Меги, на мен ФМ ми я правиха с коремен.

# 87
  • гр.Варна
megi_zdr,аз мисля,че може да се направи,да!А следващите ФМ са с коремен.Аз съм доста закръгленка и онзи ден на БХС-то без проблем видя бебока:)Точно влязах в 13 г.с.Виждаше се перфектно:)
На мен ми звучи доста добре чипсчето,за което говорите,ама нещо не ми се яде.....Напоследък налитам адски много на ориз със спанак(каквото и да значи това). Joy Joy
Вчера бях на конуслт при док,който ми води ЖК.Не гледа дребното.Качила съм 0.5кг,което за мен пак си е много.Според него обаче трябва 100% да си направя амниоцентеза.И аз си го мисля,честно казано newsm78 newsm78.До раждането на беб ще се чудя кой от двата БХС е бил верен!Една позната ме "успокои",че имало някакви мозаечни форми на Даун,които се откривали само с амнио #Crazy #Crazy Та сигурно все пак ще се идва в София!
Бену,какво стана с теб момиче?Все за теб мисля!

# 88
Добро утро.Май и аз ще пробвам този чипс,доста добре ми звучи Simple Smile а за пола на бебето и аз искам да знам,защото тези дни бях харесала една дрешка,но не я взех защото беше синя. Grinning В 13 г.с. съм на БХС,чрез него може ли да се разпознае?

# 89
Добро утро и от мен!

kama4e,  темичката е със страхотно заглавие!

flapper
, май аз говорих за шапчицата. Първо се купувала бяла шапчица  Laughing. Аз ще взема да попитам защо, спомням си, че имаше нещо. Но покрай мен много суеверни, а аз не толкова. Затова някои неща гледам да пропускам.

На мамите разбрали пола на бебоците, честито!!!

Аз също се надявам като отида при Даскалов да успеем да видим пола на бебчо, ще съм почти в 13 г.с седмица!

За пъпките - в началото на бременността лицето ми цялото беше в пъпки, а допреди това никога съм нямала. Сега се изчисти, остана само тук таме някоя Simple Smile!

Ади, ще ти скискам палци всичко да е наред на 4 март! Всичко ще е наред сигурна съм!!  Hug Би ли ми казала за магнезия, аз имам някакви спазми от време на време ниско долу. Посъветваха ме да пия магнезий, но не съм говорила с лекаря все още. Ти на таблетки ли го взимаш? Само магнезий ли?

Хубав и слънчев ден!!!

Общи условия

Активация на акаунт