Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията и препоръките за приема на витамини и хранителни добавки по време на бременност?
Какво представлява ин витро оплождането и какви са стъпките в процеса?
Какво е магнезий и защо се препоръчва по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията и препоръките за приема на витамини и хранителни добавки по време на бременност?
Събрани текстове: - Форумът съдържа различни мнения относно приема на витамини по време на бременност. Някои жени приемат само фолиева киселина, докато други изпитват гадене от витамини. Има и такива, които споделят положителен опит с определени витамини, като Пренатал или Pregnacaре. Важно е да се консултирате с лекар, за да изберете подходящите витамини за вас и вашето бебе. - Приемът на витамини и хранителни добавки по време на бременност трябва да бъде консултиран с лекар. Важно е да се избягват витамини, които предизвикват неразположение, както и да се следва инструкциите за прием, предоставени от лекаря.
-
Какво представлява ин витро оплождането и какви са стъпките в процеса?
Ин витро оплождането (IVF) е асистирана репродуктивна техника, която включва комбиниране на сперматозоиди и яйцеклетки извън тялото на жената, последвано от трансплантация на получения ембрион в матката. Процесът включва хормонална стимулация на яйчниците, извличане на яйцеклетките, оплождане in vitro и ембриотрансфер.
-
Какво е магнезий и защо се препоръчва по време на бременност?
-
Как се приготвя домашен картофен чипс и какви подправки могат да се използват?
-
Как се извършва нухалната прозрачност и какви са нормалните стойности?

аз лично от няколко дни имам чувството, че ще е момче, но ми е все едно по принцип, все пак не можем да ги сменим 

Сега не е така+се обзаведох с мазна коса и затова си мисля, че ще е момче...
И то точно Медела суинг, която Еспа препоръча. Късметлийка съм, к'во да се прави. 
Би ли ми казала за магнезия, аз имам някакви спазми от време на време ниско долу. Посъветваха ме да пия магнезий, но не съм говорила с лекаря все още. Ти на таблетки ли го взимаш? Само магнезий ли?