Баба Марта мартениците закичи,какво ли ще е септемврийското мъниче!

• 30 970
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
У благодаря Юле  bouquet, утре е втора смяна и така ще направя, че ми се струва много време че я имам,  а като споменахте че и до пневмония води по добре да не рискувам  bouquet

# 451
  • ГО
Ето ме и мен.  Mr. Green

Няколко дни нямах комп, влизах да ви чета от телефона, ама не ми е удобно да пиша.
Изписали сте много.

При мен нещата са все така. Другата седмица ще си видя бебето  Heart Eyes
Моите болки си продължават, днес доста ме боли много ниско долу, абе направо там, където е окосмението, ама отвътре.  Crazy
Писна ми.  #Cussing out

# 452
Ето ме и мен.  Mr. Green

Няколко дни нямах комп, влизах да ви чета от телефона, ама не ми е удобно да пиша.
Изписали сте много.

При мен нещата са все така. Другата седмица ще си видя бебето  Heart Eyes
Моите болки си продължават, днес доста ме боли много ниско долу, абе направо там, където е окосмението, ама отвътре.  Crazy
Писна ми.  #Cussing out

А информирала ли се доктора си за тези болки? Ако не си, му се обади по най-бързия начин Simple Smile Дано да не е нещо сериозно  Praynig  Hug

# 453
Аз за болките в гърба се мажа с магнезиев гел и много ми помага

# 454
  • ГО
Цвети, не съм му звъняла, че нали пия лекарства, пък и болките не ги оприличавам на аборт или друго. Не знам, не мога да преценя какви са тия болки.

# 455
 christina1980 , вярно това мазило го бях забравила...само че аз ползвах често магнезиево олио, когато на работа се преуморявах и ме боляха адски много краката...наистина помага  newsm10
 Ех, момичета аз ви изоставям за днес, колкото и да ми е интересно. Отивам да поспя, че довечера съм нощна смяна.......за съжаление неусетно хвръкна едноседмичната ми отпусчица  smile3507

# 456
Цвети, не съм му звъняла, че нали пия лекарства, пък и болките не ги оприличавам на аборт или друго. Не знам, не мога да преценя какви са тия болки.

Аз имам от време на време срязващи болки или в дясно или в ляво и казах миналата седмица на докторката  и тя каза че яйчниците все още не са се възстановили от пункцията, тъй като аз съм ин витро и също така каза, че и матката сега правила нещо, което аз не запомних  Embarassed много съм зле, един вид, аз поне така си го обяснявам де, че може би тя се уголемява и прави място за дребосъчето Simple Smile И болките не винаги са на аборт, далеч съм от тази мисъл, ама за твое успокоение, мисля че е добре да се чуеш с докито си Simple Smile Ама ти си знаеш най-добре Simple Smile

# 457
Виви, такава възглавница си взех, само че от Хиполенд.

Аз вече изкарах 90% от вирусите тази зима, благодарение на болните колеги, които не са чували за болничен. Тъкмо си мислех, че грипната вълна е отминала и днес двама колеги ходиха на лекар (понеже кашлят като слонове от 3 седмици) и на двамата им казали, че имат пневмония, защото не са си обърнали внимание на време. Единият даже искали в болница да го вкарат, но той отказал. Е, познайте сега дали тези с пневмонията ще си пуснат болничен? Разбира се, че не, защото те ,видиш ли, не се чувствали чак толкова зле...само дето кашляли  #Cussing out 
Wickedly, поради тази причина спрях да ходя на работа...

# 458
Bossa Nova, защото не им пука за околните. Много се ядосвам, защото аз по принцип съм изключително съобразителна и винаги мисля и за другите хора, освен за себе си. Като съм болна поне не кашлям в лицата на хората. Цял живот се съобразявам с всички и защо, като никой не се съобразява с мен. Правя забележка на колегите и ги моля поне да седят по-далеч от мен, а в отговор получавам коментари , че от бременността съм изперкала и съм се държала истерично... smile3514

flapper, при лл отиди и успех  Wink

Иначе и мен колегите все ме питат как съм, как е минал прегледа при аг, раздават го много загрижени и всеки е много компетентен, относно бременността (в това число и мъжете), но кашлянето в лицето ми явно го приемат като подсилване и каляване на имунитета ми  #2gunfire

eli_t, удобна ли е възглавницата, аз се чудя дали и аз да не се обзаведа с една такава  Thinking

# 459
Аз не можах да разбера, къде се слага тая възглавница  Crazy

# 460
Ей, мами здравейте Simple Smile Бях се позагубила малко и докато успея да пиша вече има трета тема. Страхотни сте. Малко инфо от мен: на ранната фетална морфология всичко беше ок, само дето 2ра седмица чакам Чавеева от Щерев да се обади с инфо за резултати от БХС. Пия витамини, че съм много изморена и биозин мама. Да походя 15мин ми е достатъчно да се изморя доста...Иднатa седмица съм на преглед и се надявам да кажат и пол тогава Simple Smileвсе още не ми личи, но трупкам сланинки на дупе и ханш...Каквото и да хапна ми се подува стомаха, да не говорим за течности. Гърдите ми вече се нацепиха и имам стрии, въпреки че се мажа от 1 вия месец Sad Сега се залавям да ви изчета подробно.

# 461
Wickedly, още не съм я пробвала - ще изчакам хубаво време, за да я изпера, а и мама междувременно да ми ушие калъфка, че няма Simple Smile
Виви, за начало смятам да я гушкам както на първата снимка от опаковката - мисля, че ще ми помага да не се завъртам по корем, че онази нощ 2 пъти се събудих в тази поза.
lucky14, предполагам, че кръвта е изпратена в НГЛ. Ако е така, можеш на сайта им да си видиш резултатите - по три имена, дата на раждане и дата на вземане на пробата Simple Smile

# 462
Момичета, толкова много сте изписали, че забравих по кои въпроси щях да се изказвам  Crazy
Matsutka, благородно ти завиждам за яслата. Много ми се иска да приемат и моето слънчице от септември. Другият месец става на две годинки и предполагам ме разбираш. Няма на кого да о остаям, все сме си като скачени съдове с него и ще е доста трудно и с бебето.
Добре дошли на новите попълнения в нашия отбор  welcome Жялая ви леко бременеене и успешен финал през сепрември!

# 463
Ей, мами здравейте Simple Smile Бях се позагубила малко и докато успея да пиша вече има трета тема. Страхотни сте. Малко инфо от мен: на ранната фетална морфология всичко беше ок, само дето 2ра седмица чакам Чавеева от Щерев да се обади с инфо за резултати от БХС. Пия витамини, че съм много изморена и биозин мама. Да походя 15мин ми е достатъчно да се изморя доста...Иднатa седмица съм на преглед и се надявам да кажат и пол тогава Simple Smileвсе още не ми личи, но трупкам сланинки на дупе и ханш...Каквото и да хапна ми се подува стомаха, да не говорим за течности. Гърдите ми вече се нацепиха и имам стрии, въпреки че се мажа от 1 вия месец Sad Сега се залавям да ви изчета подробно.

lucky14   Аз също се следя в Щерев, и бях при д-р Чавеева. Минала сряда ми беше ранната ФМ и БХС , всичко по бебо беше ОК. Надявам се тези дни да се чуем за резултата от БХС... Ти защо не звъннеш в Щерев и не оставиш тел да ти звънне д-р Чавеева ?  Не ми каза за пола окончателно, но наблегна на момче. Попринцип се следя при Д-р Андреева. Ти при кой си ?  bouquet

# 464
Понеже видях още мами които се следят в Щерев, имам питане към тях Simple Smile Вие само БХС ли правихте или и феталната? На мен моя доктор ми каза да направя само БХС, защото не било нужно сега феталната, по добре да се направи късната. И да питам колко парички ви излезе изследването?

Общи условия

Активация на акаунт