Баба Марта мартениците закичи,какво ли ще е септемврийското мъниче!

• 30 966
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте,

Не ви бях чела от няколко дни, а вие вече сте изписали темата Simple Smile

Да се похваля днес бях на преглед в Токуда при д-р Колева. Много мила, търпелива и обяснява много добре. Направи ФМ и ми взеха изследвания за БХС. Каза, че всичко с бебчето е наред, сега в петък чакаме само изследванията от БХС. Питах я кога ще може да определи пола и тя ми каза, че според нея е момче, но все още е много рано да се определи и не може да каже със сигурност. Иначе, си имам акробат в коремчето. През цялото време не спря да подскача и да се движи и и беше доста трудно с измерванията Simple Smile

Каая и с моят мъж преди седмица ходихме в спешното на Пирогов, защото имаше дископатия и съм потресена от тази болница. И се надявам никога да не ни се наложи да ходим там. На мен гледката не ми издържа и го чаках в колата.
  Wickedly аз съм решила да ходя на йога. Преди време практикувах, но работата така ме завъртя, че нямам много оставащо време. А сестра ми е инструктор по йога и когато беше бременна не спираше да тренира. Даже водите и изтекоха на една от тренировките и помеждругото, каза, че йогата много и е помогнала освен за самото раждане и за възвръщането на килограмите си.
   Espа, радвам се, че при теб всичко се развива нормално.

# 481
Еспа,благодаря ти  HugРадвам се ,че всичко е наред при теб,дано и занапред да е така Praynig

# 482
Марчела, радвам се, че вече сте си вкъщи Simple Smile
Еспа, браво за хубавите новини от прегледа Simple Smile
MuciM, на третия ден ще можеш да си видиш резултатите - само с трите имена, дата на раждане и дата на взимане на кръв. Ако след 3 дни още ги няма, може да им се обадиш по телефона - на мен ми бяха объркали от клиниката датата на раждане (може и да съм ги подвелА, че първоначално си казах термина Simple Smile ) и я коригирахме по телефона.

# 483
Еспа, много се радвам за хубавите новини при теб  Hug
Да ти кажа и на мен Ноа ми звучи мъжко и аз като Ели, веднага, като чуя това име и се сещам за Спешно отделение  Laughing
А за библейско име за момиче най-красивото за мен е  Мария, и е всеизвестно в цял свят Simple Smile Има и още хубави, като: Ребека, Сара, Лия, Ева, също е доста хубаво име Simple Smile Надявам се да съм ти била в помощ Simple Smile

# 484
еспа, аз имам приятелка, чиито син се казва Ноа. еврейка е, но никога и през уме не ми е минавало, че това може да е женско име. този колега нещо се е объркал Simple Smile а тм чужденец ли е?
а сами е бил тоооолкова мил. това е предимството на по-големите дечица, по-осъзнато се случват нещата.

агнес, да кажеш за йогата като тръгнеш, че и аз мнооооого се замислям.

аз вчера нещо пак имах като предменструални болки и много се бях вкиселявила. мислех, че вече трябва да са свършили Sad и сега пак започвам да ги усещам, много гадна работа! но-шпа-то не помага грам!

# 485
Дори и прегледите ли не си плащаш?  newsm78 А за този пакет какво си платила? Аз съм при Юнакова, ти при кой лекар си? И аз съм се записала при Чавеева, но като си записвах час, ме питаха момичетата, при кой лекар искам да е, аз им казах че не знам кой са лекарите и те ми казаха Чавеева и аз казах добре, при нея Simple Smile Дори не изчаках да чуя името на другия лекар Simple Smile

Цвети, още в началото платихме някакъв пакет, но не помня какво беше, защото ММ го урежда.  Сега погледнах пакетите в болницата, предполагам е  "Проследяване на бременност - оптимален", защото аз досега не съм плащала нищо повече. Убедена съм обаче, че този пакет вървеше с някаква програма или отстъпка... Thinking
Аз когато си записвах часа държах да бъде след работно време, и изобщо не са питали при кой лекар искам: дадоха ми картончето и даже имах малко проблеми докато разчета името на докторката Simple Smile.
За проследяването ходя при д-р Александров. Ти кога си на ФМ?

# 486
Дразнят ли ви още миризмите?
Аз тъкмо си мислех, че днес сутринта ми е малко по- добре и като дойдох на работа, отвратителния парфюм на колежката, пак ми надигна всичко. Не мога да си взема дъх до края.

# 487
  • София
Мен не ме дразнят миризми, обаче тъкмо си бях помислила, че киселините отшумяват и снощи беше просто брутално, направо хранопроводът ми гореше.  Sick

# 488
ВВ, миризмите ще си ги усещаме още доста време. не ми се гади от тях, но съм като куче-следотърсач Simple Smile))

# 489
Привет и от мен, момичета   bouquet

Вчера цяла вечер нямахме вода  #Cussing out . Много неприятно  #2gunfire Сутринта специално си бях нагласила алармата за 5:30, та ако има вода да мога да си хвърля един душ преди работа. Но... вода отново нямаше. Дано до вечерта да го оправят  Praynig Не знам, но като няма вода, направо полудявам  smile3511

За миризмите: дразнят ме, особено тази на запържен лук направо ме побърква  Sick . А да, и тази на отработените газове от колите  Sick . Но иначе гадене при мен почти нямаше, повръщане също. Мен ме мъчат болките в кръста, ниското кръвно и бързото изморяване. Преди се качвах до 6 етаж без дори да се задъхам, а елате ме вижте сега  ooooh! . Спирам се на всеки етаж, за да си почивам. Дори онзи ден една пенсионерка ме задмина по стълбите  Cry

Mar4ela79, радвам се, че отново си тук и че вече си вкъщи. Почивай си и ти пожелавам вече само хубави емоции да ти се случват, без такива неприятни изненади  Naughty

Съчувствам на всички, които страдат от гадните киселини.  Hug Дано отминат скоро  Praynig , или поне да не се засилват

# 490
Wickedly  много рано се предаваш, тепърва ще дебелеем, дето се казва......  bouquet

И при мен миризмите не ми пречат, но са доста по засилени от преди #Crazy

А за киселините и при мен взеха от време на време да се обаждат, не много, и не толкова като при вас, но реших няколко дни да не вечерям нищо друго освен плодове и чай(а принципно си вечерям стабилно, без хляб, но салатка, готвено..т.н. както си трябва). И вчера ми беше първия ден, много добре и някак леко ми беше вечерта, а на сутринта още по добре се чувствах, при положение, че сутрин съм като парцал, докато не пия кафе, заради кръвното. Така че за момента ще продължа няколко дни, да видим до къде ще я докарам... че от както разбрах че съм бременна не спирам да се тъпча и ям, а това определено натоварва стомаха, особено като не е свикнал на това темпо

Лек и спорен ден от мен  bouquet

# 491
  • София
Ох, на мен ми е трудно с леката вечеря, че ММ като се прибере от работа и си слагаме да хапваме заеднно. Той не е бременен и си хапва нормално на вечеря, ама аз не мога, а като си насложи някакви работи и леле мале и на мен ми се дояжда и не мога да остана така. Онзи ден си направихме печени люти чушки в сос с чесън и смятайте снощи какво си сътворих. То и за това явно бяха бруталните киселини. Трябва да внимавам, ама като сме двамата не ставааааа........

# 492
Ами да ти кажа явно всичко е до воля, защото и при мен мм и детето ме чакат да се прибера за да вечеряме, на тях им слагам а аз си белих плодове вчера, покрай мен и детето пи един чай Rolling Eyes  Не мисля много да го правя, евентуално до края на седмицата, поне малко да ми се разтовари стомаха Naughty Че то моето си беше невидяла работа, сладко всеки ден, а принципно най много един път в седмицата да ми се прияде нещо подобно, с хляба по същия начин. Свинска работа както казва милото Joy Joy Joy

# 493
  • София
 Joy Joy Joy Joy Joy Ще започна да вечерям сама, докато не се е прибрал. той и без това се прибира към 20ч, до тогава мога да съм хапнала. И после ще карам на плодове, ако пък примря толкова за храна  Mr. Green
Абе аз планове си правя, ама дали ще стане.......... hahaha

# 494
  • ГО
Оооо, за ядене говорите, веднага надуших  Joy Joy Joy

На моменти умирам от глад, но не знам какво ми се яде, друг път нямам грам апетит.
2 дена карам на спаначена супа, добре, че направих в голямата тенджера, че да има и за другите вкъщи. За закуска, обяд, вечеря - супа.  Crazy
На моменти ми се яде само сладки, на моменти киселко ми иде идеално.

Еспа, Ноа за мен е мъжко име.

Общи условия

Активация на акаунт