Топлина сърцето сгрява и любовта ни нов живот създава - 155

• 29 172
  • 756
  •   1
Отговори
# 735
  • В сърцето на любимия човек
Браво Шоко  Hug

# 736
  • Германия
Шоко: кога ще си прибираш фъстъчето и снежинката на топличко.  Hug Ех, че хубава новина. Много се радвам за теб.
П.П. Спамърките нещо ги е духнал тукашния силен вятър.

# 737
Шокии, поздравления за добрите новини  Hug Hug Hug

# 738
  • гр. София
Утре съм на лекарство - РВМС. Във вторник ще рамразят Снежинка и ще ми се обадят да ми кажат дали ще чакаме до 5-ти ден или още във вторник ще правим трансфера.

Феичке, и аз мисля да ги обгръщам с шоколадче до термин.  Mr. Green

# 739
Честити сърчица на Кашмирката и Принцеска Hug Все така да тупкат до мамините до термин Praynig
Шоко, дано всичко върви по план Praynig

# 740
Пате - как си  Hug До къде стигнахте? Не си споделяла много напоследък или поне аз не съм видяла (ако е така - извинявам се  Blush )

# 741
Пънче, благодаря че питаш Hug Грешката не е в твоя телевизор. На мен не ми се споделя, няма да се сърдите. Дай Боже някой ден да се похваля и аз с добра новина Praynig Минавам отвреме на време да ви нагледам Hug

# 742
Здравейте, милички  Hug

Шоко, стиснала съм палчета за две прекрасни дечица  Hug Hug  Praynig

Буги, съжалявам, че няма чертичка  hug

Принцеска, от все сърце ти пожелавам всичко да е наред до края  Hug Момченце или момиченце, сигурна съм, че ще си гушкаш едно чудо съвсем скоро  Heart Eyes Обичаме те!

Феичка, Вили е направо един разкош. Да му нацелуваш бузките от мен Hug

Зузи, как е Ради?

Прахи, как е Ивейн?

Аз понеже нямам достъп до албумчето се радвам на всяка промоция на нашите дечица тук, така че не се срамувайте  и ги показвайте тези прелестни създания.  Hug

Кашмирче, ти как се чувстваш?  

Пате, ще ни се похвалиш, миличка не се и съмнявам!

Скрит текст:
Аз искам да ви помоля да ми стискате палци в следващите дни Blush

# 743
  • гр. София
Агарче, ще стискам.  Praynig Praynig Praynig

# 744
Агарче, и аз ще стискам, и за теб, и за Шоко - браво, Шоки  Hug

# 745
Принцеске  Praynig Hug
Шоко браво, хайде поскоро да си ги прибереш и пазиш на топло  Heart Eyes
Агарче много стиснати палчета и за теб  Hug

# 746
Агарче - стискам, стискам  Praynig  Praynig  Praynig

Много сте тихи в спама  newsm78

Скрит текст:
Мъж и жена се карат:
- Ама ти си била голяма идиотка ма!
- Ами идиотка ще съм, как няма да съм идиотка. Ако се бях омъжила за генерал щях да съм генералша.

мъж пише писмо на майка си:
"Мамо, жената роди момченце. За съжаление веднага след раждането нямаше кърма и го даде на една негърка да го кърми и то стана черно"
Отговорът:
"Сине, когато ти беше бебе, аз също нямах кърма и ти давах да пиеш млякото на кравата. За съжаление рогата ти пораснаха чак на 30 години."

# 747
Пънче  hahaha Joy

# 748
Тайфунче, листериоза се прави в ХЕИ. Може в някои лаборатории да вземат кръв, но ги изпращат пак там. Изследваш се само ти. Бактерията се хваща от недообработено месо, несварено прясно мляко, прясно сушени суджуци..изобщо всичко, което не е минало сериозна термична обработка. Заразяването прилича на настинка, грип или ангина, затова няма как да се разбере, докато не се изследва. Има значение дали ти я носиш, а не половинката ти, понеже имунитета я приспива, но при бременност той рязко спада и тогава бацила се вихри и изяжда плода или причинява увреждания ooooh! Цената на изследването е 20 лв, а резултатите излизат за 2 дни.

много ми е раничко за бременеене, все пак преди 2 месеца родих Joy

Шоко, юпиииии Mr. Green Praynig

# 749
  • Германия
Пънче:  rotfImbo rotfImao

Общи условия

Активация на акаунт