Отговори
# 30
  • София
Тъкмо се връщам от пазар в Била, супер доволна съм от цените Simple Smile

От кои по- точно?

Извинявам се, че чак сега отговарям. Бях тръгнала на пазар вчера, чудех се в Била или Карфур да вляза, че до нас са един до друг и им разгледах брошурите. Оказа се, че в Била поне 80% от нещата в списъка ми са намалени, нищо специално. Взех мрежа червени ябълки за 1,19 кг, оказаха се много сладки, още грейпфрути, маруля, шоколади Своге и синия млечен, шоколадови бисквити...

# 31
  • Бургас
При нас има мартеници и по 0.19 ст/в Била/-тип бяло и червено пискюлче за закачане с безопасна игла.

# 32
записвам се да ви следя  bouquetот карфура предната година съм вземала дрехи на децата и се оказаха доста издръжливи, ще вземем да отскочим да видим какво има, а и цената беше супер.Последния път беше доста обрано като ходихме, но все пак...

# 33
  • София
Тези стреч дънки дали ги има в Карфур на Славейков - София?  newsm78

# 34
  • София

Taм  не съм виждала дрехи.

# 35
  • Бургас
Днес бях в Пикадили , купих си бяла халва, от намалената риба пангасиус  и  търсих също от намалените ортопедични възглавници , но били свършили. Знае ли някой дали ще има доставка или телефон на който да се обадя да питам.....Става дума за Бургас.

# 36
  • София

А къде?

# 37
  • София

А къде?

В моловете на Цариградско шосе и на бул. България. В новия мол на бул. Черни връх не съм ходила, но май и там супермаркетът е Карфур, т.е. ще има и дрехи.

# 38
  • София

Taм  не съм виждала дрехи.
А къде?

В моловете на Цариградско шосе и на бул. България. В новия мол на бул. Черни връх не съм ходила, но май и там супермаркетът е Карфур, т.е. ще има и дрехи.
  bouquet

# 39
  • София
Търся кафе на зърна на промоция някъде  Laughing Само да не е Якобс .
Изобщо пускали ли са на промоция, че ние от скоро ползваме и не съм обръщала внимание.
В Лидл имаше, но сега незнам дали е на промоция. В Метро също има много често.

# 40
  • Бургас
Къде сте виждали термометър за печене и специализирани кухненски ножове?

# 41
  • Sunshine state
Сдобих се и аз с дънки от карфур. Успях да се докопам до прекрасен чифт светлосини слим дънки М размер само за 12лв. Crazy За мъжа ми за съжаление нямаше останал размер-имаше или много големи,или много малки. Други не ми хвана окото,но отново ми наорави впечатление липсата на разнообразна стока и изгодни промоции. Взехме и един пакет пастет Макс и Мориц,чр бяха на далавера,а ги обичаме. Също и 5 пакетчета кафе Кабана и това беше.На касата ни дадоха някакъв ваучер от 2 лв ,който можеш да ползваш при следващо пазаруване и сметка над 20 лв. Peace

# 42
Аз да споделя, че за първи път реших да пробвам верото на Била Clever , взех едно малко за някакви 50ст и съм много доволна, по-гъсто е от Purr, както и от разните Медикс и Фея ... и мирише много хубаво (бялото веро), разлика в миенето не виждам, колкото другите мие, съжалявам, че не съм го пробвала по-рано ...

# 43
  • София
Супер, ще се пробва значи като изразходя оставащите ми 4 бутилки веро  Crazy
Аз пък нямам търпение пак да си взема ТЕСТ гел за чинии. Нито Пур, нито някое друго веро може да се мери с него.

# 44
  • София
Супер, ще се пробва значи като изразходя оставащите ми 4 бутилки веро  Crazy
Аз пък нямам търпение пак да си взема ТЕСТ гел за чинии. Нито Пур, нито някое друго веро може да се мери с него.
Вярно е, чисти чудесно, но ръцете скапва. Решението е - с ръкавици (ако си създаде човек навика)

Общи условия

Активация на акаунт