Отговори
# 45
 Crossing Arms Много съм разочарована от Пикадили!  Нищо от намалените неща на 50 % не е налично! Нито тази седмица - салата Снежанка, нито миналата седмица имаше портокали. Проверила съм в 2 различни магазина.
2 лв. за билети - напразно. И мирише ужасно в магазините им - все едно си в тоалетна.  #2gunfire

# 46
А аз днес се ядосах точно поради обратната причина на Била - пускат намалени нехранителни стоки, които ги няма никъде из брошурите им и аз дори не знам за съществуването им (т.е. за намалението) , не е за всичките им магазини, не знам откога е и до кога е  #Cussing out

# 47
И аз влизам в темата

# 48
Хайде и аз при вас,на Карфур се записахме с дрехи,за малката обрах всичко,което беше останало с Хелоу Кити,за анцуга съм много доволна,за 12лв,2 купих,2 рокли и те по 12лв,клин с принцеси за 5лв и пижама за вкъщи плюш за 9лв,повече от страхотни цени!

# 49
  • Пловдив
Благодаря за инфото за намалението в Карфур.
От минали техни промоции съм взимала дрехи за децата, пижами, бельо. качеството им е много добро, а и цените, когато са в разпродажба. Simple Smile

# 50
За по мънички деца,до 2-3г имаше памучни пижами на Дисни по 5лв,за тях много ме е яд,че сме изпуснали по-големите,ако е имало де,ботушите на Капчица са по 12лв,ама нещо цветово не ми хванаха окото!

# 51
А аз днес се ядосах точно поради обратната причина на Била - пускат намалени нехранителни стоки, които ги няма никъде из брошурите им и аз дори не знам за съществуването им (т.е. за намалението) , не е за всичките им магазини, не знам откога е и до кога е  #Cussing out
какво са пуснали..

# 52
Да споделя за прясното мляко с марката на Билла - може и да се го коментирали, но аз по принцип купувам много рядко. Та, миналата седмица беше на промоция - май 1.59 лв. за 3% - оказа се много добро, напомни ми истинския вкус на прясното мляко.

# 53
какво са пуснали..

Еднодневките, които ползвам (Дискрийт), в никоя брошура ги нямаше и въобще не знаех, че са намалени, а преди дни си бях взела от другаде с близо 60-70 ст. разлика в цената Crossing Arms

# 54
Била имат отделна брошура за Billa Card Акция, която е валидна за 1 месец - от 1-во до последно число на месеца. Там отстъпките са минимални според мен.

Отделно имат и седмична брошура с промоции.

# 55
Била имат отделна брошура за Billa Card Акция, която е валидна за 1 месец - от 1-во до последно число на месеца. Там отстъпките са минимални според мен.

Отделно имат и седмична брошура с промоции.

Наясно сме с брошурите им  Peace даже вече по пренарежданията в магазина в сряда, става ясно какво ще е на промоция в четвъртък ...

# 56
Пикадили се купува от българска фирма, сделката ще се финализира през второто тримесечие на тази година. Дали ще бъде за хубаво?

# 57
  • Варна
Пикадили се купува от българска фирма, сделката ще се финализира през второто тримесечие на тази година. Дали ще бъде за хубаво?

Поживем - увидим!  Laughing

# 58
Някой купувал ли е скоро течен сапун Clever от Била , бях сигурна, че имат в Била, а ми казаха, че не продавали от 4-5 години  Thinking - нали останах доволна от верото, та реших да пробвам и течен сапун техен, но ударих явно на камък ...

# 59
Здравейте!
Някой има ли впечатления от тенджерата под налягане, която е на промоция в Карфур?

Общи условия

Активация на акаунт