Отговори
# 75
SINEICKA  http://www.iherb.com/Alba-Botanica-Natural-Hawaiian-Facial-Scrub … e-4-oz-113-g/4442 , заповядай, тук публикуват каталога на Триумф.  Hug

# 76
# 77
Днес от Кауфланд си взех много хубави пресни гъби, а маскарпоне видях и 250 и 500, в разфасовки.

# 78
В кауфа имаше плешка с кост на 5 лв, тулумбички на два и нещо, пилешки бутчета на 3,70 май, цедено кисело мляко. Месото за готвене беше много мазно от корема на прасето и не си заслужаваше.

# 79
  • Пловдив
SINEICKA  http://www.iherb.com/Alba-Botanica-Natural-Hawaiian-Facial-Scrub … e-4-oz-113-g/4442 , заповядай, тук публикуват каталога на Триумф.  Hug
май за веригата Триум пита Peace Hug
И аз не съм попадала онлайн на техни брошури, но пък редовно ми задръстват пощата #Crazy

# 80
  • Stuck in a moment
Аз съм доволна от покупките от Пени - взехме и Тийчърс, прах за пране 9 кг. за 8.99 лв. и Нутела, даже днес си я мазахме на филийки. Единствено се подразних, че нямаше нито една останала стойка за обувки, а служителите бяха толкова заети, че нямаше как да ги карам да проверят дали има др. налични.

# 81
Там са винаги заети, но питай смело, иначе няма шанс!
Не мога да си обясня, защо  Пени е предпочитан пред Лидл ?
Винаги има повече хора.

# 82
  • Stuck in a moment
На пръв поглед е доста по-евтино,  не че ходя често. Лидъл имат по-широка търговска площ и някак всичките им артикули са по-докарани и по-скъпи. Със сигурност давам много повече пари за реклама и по тв и брошурите им са гланцирани, плюс специалните каталогчета за дрехи, специалитети и др.
Цените са ръководещи в Пени.

# 83
И двата магазина са на един собственик,има прилики, но има и
разлика в асортимента.Попитах в Пени защо няма хляб на "Симид" - не работят с тази фирма ,
а магазина е пред нас и го ползвам, като бакалия.

# 84
Внимавайте с ''Пикадили '' на Ботев .
Мъжът ми има навика да ''обира'' всички специални оферти и вече втора седмица ги хващам че лъжат .На касовата бележка се отчита ( съответно си плащаш ) редовната цена !!
Мошеници !

# 85
Влизам със засилка и въпрос (не съм чела старите мнения) - чаршафите, които бяха на промоция в Била, още ли са на 1/2 цена? В два магазина влязох, нямат нормални етикети с редовна цена - все пише, че са на 1/2 със съответния брой стикери. Дали още важи, или просто ги мързи да сложат етикети?

# 86
  • София
Цитат
И двата магазина са на един собственик,
Малко уточнение...
Пени и Била са от REWE Group.
Лидъл и Кауфланд са от Scwarz Group.

# 87
Влизам със засилка и въпрос (не съм чела старите мнения) - чаршафите, които бяха на промоция в Била, още ли са на 1/2 цена? В два магазина влязох, нямат нормални етикети с редовна цена - все пише, че са на 1/2 със съответния брой стикери. Дали още важи, или просто ги мързи да сложат етикети?

Доколкото знам, точки се събираха до края на декември, а самите точки можеха да се използват до края на януари ... за най-сигурно, попитай в магазина, на място  Peace

# 88
  • Stuck in a moment
Днес в Пени ще има сирене Елена 8 лв. за кг. и Нова Бразилия 200 г. за 1.85 лв.
Някой ял ли е от шоколадите Едел Нус, хубави ли са, за да ги купя с другите неща?

# 89
  • Пловдив
Ако мернете маскарпоне на прИмоция,да свиркате  Laughing Peace в Пени,става дума...

Общи условия

Активация на акаунт