Отговори
# 405
  • Варна
Бананите от Пени са супер.
Но са по-малки, трябваше доста да избирам, защото бяха мокри, повечето имаха черничко по кората.
Взех и от кетчупа Хайнц, ама все едно не е Хайнц...  Rolling Eyes

В Пикадили има някакви си охладени кюфтета по 0.19 лв - дали ги мяза на нещо?  Че се очертава един пикник... newsm78

Последна редакция: пт, 02 май 2014, 21:32 от Киса

# 406
  • Пловдив
Не е на промоция,но да похваля сока от ябълки 3 литра в картонена опаковка с чучурка /като виното/. Peace Страхотен е и много удобен за наливане и съхранение.Особено ако има малки деца в къщи,които през 15 мин. искат сок  Laughing Пише,че е без оцветители,подсладители,консерванти,100% органичен. Цената е 6,50 за 3 литра,излиза колкото обикновените сокове.

# 407
Кюфтенцата за 0,19ст. не ми харесаха на външен вид,ама то за тази цена освен соя друго няма какво да е !
Сокът от ябълка го видях,зачудих се и го подминах,но щом казвате,че е ок,ще се пробва.

# 408
  • София
Не е на промоция,но да похваля сока от ябълки 3 литра в картонена опаковка с чучурка /като виното/. Peace Страхотен е и много удобен за наливане и съхранение.Особено ако има малки деца в къщи,които през 15 мин. искат сок  Laughing Пише,че е без оцветители,подсладители,консерванти,100% органичен. Цената е 6,50 за 3 литра,излиза колкото обикновените сокове.

A някаква идея как се съхранява тази огромнa кутия в топлото време? Аз не успях да измисля начин да я пъхна в хладилник. Обикновено държа соковете изправени на вратата, но тази хем е голяма, хем чучура пречи. Накрая източих сока в бутилки.  Laughing Иначе и на мен ми хареса много, но мъжът ми заяви, че мирише на прогнили ябълки.  Laughing И в момента е на промоция - 4,50 лв. в Пикадили. Май от магазините, които посещавам само там съм го виждала.

Последна редакция: сб, 03 май 2014, 15:41 от Тaня67

# 409
  • Sofia
За Албенския сок ли говорите, от български ябълки, мътен? Обожавам го, до кога е промоцията?
Този нали:
http://bgapple.com/

# 410
  • София
За Албенския сок ли говорите, от български ябълки, мътен? Обожавам го, до кога е промоцията?
Този нали:
http://bgapple.com/

Да. До сряда е, но сигурно ще свърши по-рано. Позволяват покупка на две кутии. Кажете в кои други вериги се намира освен в Пикадили?

# 411
  • Варна
Сокът си го държа в хладилника,без проблем ми се събира.
Миналия път като беше пак на промоция,свърши доста по-рано,особено в по-малките Пикадилита.

Последна редакция: сб, 03 май 2014, 16:42 от gali&presi

# 412
Ако трябва да сме точни е Шабленски /там се намират градините/, със собственик от Каварна...спомням си човека като почна да го произвежда ,го продаваше само в магазина за хран.стоки,който притежава...и бяхме там,та си взехме и супеп много ни хареса и ето,че успя да се наложи...браво! Simple Smile

# 413
  • Sofia
Доколкото сме го обсъждали в друга тема някой беше споменал, че се продава и в Метро. Иначе аз само от Пикадили съм купувала.

# 414
  • варна
Такъв сок  продават и  в цветния на ул .синчец  в един плод и зеленчук  до my best   и магазинчето за месо .( изобщо не мога да обяснявам  Simple Smile )Има и от червена ябълка .

# 415
Такъв сок съм виждала в кауфланд, ябълка и ябълка и синя слива

# 416
  • Пловдив
Аз не го държа в хладилник-трябва да е със стайна температура заради децата.Нали е с такава опаковка,че вътре не прониква въздух.Но пък и за 2 дена свърши кутията... Laughing

# 417
Скоро говорихме за зехтините - днес и утре са -25% всички такива в Била (с Била карта), ако на някой му грябва ...  Peace

# 418
абе не ми трябва ама се изкушавам да метна един в шкафа Simple Smile

# 419
Днеска в рекламата им по Тв-то уточниха, че освен зехтини, в промоцията ще са включени и други специални олиа - сигурно става дума за разните там от сусам или от царевица, почти съм сигурна, че загледах веднъж такива в Била - така че ако някой използва подобни ...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт