Отговори
# 420
  • Пловдив
И другите масла ли включва? Дали мога да погледна някъде кои по -точно, за да не се разкарвам напразно. Трябва ми сусамово.

# 421
Заповядай - пише зехтини и специални олиа - сусамовото ако не е специално, не знам кое, ако не ти е спешно за днес - аз ще ходя, ще видя и надвечер ще докладвам - марка, цена и количество - така утре ще знаеш дали да се разходиш до там или не  Peace

# 422
  • Пловдив
Благодаря!

Не ми е спешно..ама ако е на половин цена си заслужава.  Wink

# 423
  • София
25% не са половин цена, но пак си заслужава, май Simple Smile Аз имам прекалено много зехтин, че и някакво такова олио, така че няма да се възползвам. М/у другото, дадоха ми някакви стикери от Пикадили, ако на някой му трябват... 2 пакета са.

# 424
ОО аз ползвам масло от гроздови семки! Дали е включено в оферата? Не знам дали ще имам път днес или утре до Била, но ако е включено ще отида специално да се заредя с по евтино.

# 425
М/у другото, дадоха ми някакви стикери от Пикадили, ако на някой му трябват... 2 пакета са.
Ние ги събираме, но много си ми далеч  Laughing

# 426
Такаааааа - за специалните олиа - успях да запиша следните оферти:

Има:
- сусамово - 250мл - намалено на 3,89лв от 5,19лв
- соево - 1л - намалено на 4,64лв от 6,19лв
- фъстъчено - 1л (марка Billa) - намалено на 4,72лв от 6,29лв

Имаше още следните, на които не можах да запомня цените, защото младежът, който ги нареждаше .... абе взех да ставам подозрителна  Laughing:
- ленено (250мл)
- тиквено (250мл)
- царевично (1л)

# 427
  • Пловдив
Супер! Благодаря ти много! Цената е добра...

# 428
  • Русе
   За лененото - 2.99 лв. за 250 мл.

# 429
  • София
Забелязахте ли цените на зехтините - екстра върджин?

# 430
  • София
Забелязахте ли цените на зехтините - екстра върджин?

Mного марки са и едва ли някой ги е запомнил. При предишната такава промоция бях взела 1л с марка Била и беше около 7-8 лева. Всъщност това беше най-приемливата цена за екстра върджин. Бар-кодът започва с 8.  Wink  Дъщеря ми го хареса. Само тя обича зехтин.  Grinning

# 431
  • София
Благодаря, Тaня67 Peace

# 432
  • Пловдив
Супер! Благодаря ти много! Цената е добра...
Скрит текст:
За мазане ли го ползваш?

# 433
  • София
Аз взех Монини 1 л. за 13 и нещо. Не съм го ползвала досега, ще го видя дали става.

# 434
от по-високия клас е
Аз харесвам и Рафаел Салгадо.

Намаленият в Кауфланд е сравним с горния. Поне според моя органо-лептичен анализ Wink

Общи условия

Активация на акаунт