Отговори
# 465
  • София
Още от началото на промоцията е обявено докога ще бъде - ето тук.
Да, знам, че го пише в общите условия, просто не съм се сетила да го погледна, защото не ми е толкова важно. Peace

Тази седмица в Била има доста сирена намалени.

# 466
  • Варна
Благодаря за отговорите за Always, за съжаление ние си нямаме Фантастико, а Пени ми е страшно неудобно и далеч  Tired

Тази седмица в Била е намалено киселото мляко Домлян 3.6%, има доста сирена и кашкавали намалени.
За първи път виждам прясно мляко Бор Чвор в плик 3%, цената му е 1.39. Ще чакам отзиви за него, че напоследък мляко под 2 лв. не улучваме ooooh!

# 467
За Домляна много се зарадвах и аз като го видях на промоция, а иначе за какво използваш млякото и откъде ти е удобно да пазаруваш - защото аз за сосове и кремчета и др. използвам мляко от плик, а за кафе си взимам половинка Домлян по 0,80лв в кофичка - изкарвам няколко дена с него, не се разваля и пак си взимам ...

# 468
  • Варна
Прясно мляко използвам предимно за кафето, понякога в чаша слагам малко мед, иначе не правя десерти. Това се случва 2-3 пъти в годината. Долу-горе за около 5 дена ми отива една кутия, но съм пробвала в плик и много бързо ми се разваля.

# 469
В плик наистина много бързо се разваля   Tired На Била млеката са под 2лв и са хубави и двата процента, а това 0,5л на Домлян го взимам от прословутото магазинче на Колхозен за млечни продукти (отгоре пише "Млечна Мания"), но и в някои търговски вериги го продават ...

# 470
  • Варна
Moringa зариби ме и мен с "това" магазинче  Mr. GreenНе,че и преди не съм купувала от него,но сега ме подсети.Имам лека алергия към Пазара в общи линии-мнооого са нахални повечето ooooh!Взех масло,но пък на сиренето много се чудих.Купих някакво,но вече забравих какво беше(в смисъл,не ме впечатли).Ние от доста време взимаме "Мъдрево" от ЦВА и много ни харесва.ММ купи същата марка някъде от пазара(Колхозен),но не беше същото Naughty
Извинявам се за отклонението си относно сирИнето Laughing

# 471
  • Mediterraneo
Страницата е супер, тествах я с доста неща. Добавяй я на началната страница, ще е полезна, сигурна съм!

Млякото в плик го преварявам веднага като го купя и после изкарва доста по- дълго време.

# 472
  • Sofia
И на мен много ми харесва страницата.  Peace Моля да се добави в първи пост   bouquet
Установих, защо не виждам Била - след като си избрал вече се появява отдолу зачертано и трябва да кликнеш на него, за да се анулира.
Всичко си излиза сега.

Някой пробвал ли е този кашкавал Витоша на Маджаров, който е намален в текущата промоция на Била?

# 473
При мен Била изобщо не фигурира в падащато меню!

# 474
  • София
Промоцията с чашите в Била е удължена до 21 Май за мой късмет. Grinning

# 475
Колко вида са чашите? Че имам 4 вида и ако са 6, да ходя да си взема другите 2 по 1.50 , че си получаваме ваучерите след 21-ви...  ooooh!

# 476
  • София
6 са  Peace

# 477
  • In transit
Промоцията с чашите в Била е удължена до 21 Май за мой късмет. Grinning
на мен ми казаха в Била Вива, че докато свършат чашите, а имали 2 палета.  Grinning

# 478
Записвам се при вас и се оглеждам за ел. кантар на промоция.

# 479
Записвам се при вас и се оглеждам за ел. кантар на промоция.

Уточни кантар за кухнята за продукти или ти да се теглиш на него  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт