Отговори
# 495
Охх идеята ми беше ,че тези с В.Търново са много отдавна  Stop Stop

# 496
  • Mediterraneo
но и двамата с МП не можахме да разберем кое му толкова доброто на 2лв за кило  smile3506

При положение че бананите напоследък стигнаха 3 лв, на места дори бях видяла по 3,20, нормално е на 1,99 да се радват хората и да купуват. Аз също заредих хладилника.

# 497
'Начи много мразя като похваля нещо и ... отивам днес да взема така вкусния кашкавал и ... взех, обаче въобще не беше същия - много по-солен, много по-гумен и въобще - няма как да е една и съща фирма и пита, а си беше нареден, където и предния път и на касовата бележка пак си пишеше същото име Crossing Arms #2gunfire - много съм разочарована  Crossing Arms

# 498
  • София
Какво се има в предвид под "МП"? newsm78
"ММ" е Моя Мъж,нали?

# 499
Какво се има в предвид под "МП"? newsm78
"ММ" е Моя Мъж,нали?

Моят приятел, явно Simple Smile

# 500
МП - моят приятел, моята половинка... не мога да го наричам ММ, след като нито сме женени, нито ме е поискал  Whistling

Моринга, това си е позната случка с кашкавалите  Rolling Eyes

За бананите- аз винаги съм ги виждала на 2.79 и за това не ме трогна мн мн тази цена...особено при положение, че си намерих от любимите череши на 2.50 кг... вкус  Flutter

# 501
Никъде не мога да открия телефон на Пени маркет.Тези смотаняци са се покрили от клиентите си не,че съм им клиентка.Значи човек ако няма ел.поща трябва да си причини неудобството да ходи на място да им нашока канчетата.

# 502
Никъде не мога да открия телефон на Пени маркет.Тези смотаняци са се покрили от клиентите си не,че съм им клиентка.Значи човек ако няма ел.поща трябва да си причини неудобството да ходи на място да им нашока канчетата.

Тел.: 0725 68 441

http://www.penny.bg/Homepage/Homepage_Monday_19_05_2014/pe_Home.aspx
в дясно имаш една кльомба, върху която като поставиш мишката се появява номера...

# 503
  • Варна

Какво се е случило?

# 504
Прясно мляко използвам предимно за кафето, понякога в чаша слагам малко мед, иначе не правя десерти. Това се случва 2-3 пъти в годината. Долу-горе за около 5 дена ми отива една кутия, но съм пробвала в плик и много бързо ми се разваля.
Защо не пробваш с форми за лед  да сложиш млякото гледах го някъде в хитринки

# 505
  • Пловдив
Прясно мляко използвам предимно за кафето, понякога в чаша слагам малко мед, иначе не правя десерти. Това се случва 2-3 пъти в годината. Долу-горе за около 5 дена ми отива една кутия, но съм пробвала в плик и много бързо ми се разваля.
Много е хитро ще пробвам !
Благодаря   bouquet

# 506
  • София
Благодаря   bouquet
Замразеното прясно мляко се пресича. По-добре си вземи малките течни сметанки за кафе - не се развалят, издържат много и то на топло. Grinning

# 507
В Лидл има течна сметана /от мляко/ в каничка/200мл/ за 0,99лв. Страхотна е.

# 508
  • София
Благодаря   bouquet
Замразеното прясно мляко се пресича. По-добре си вземи малките течни сметанки за кафе - не се развалят, издържат много и то на топло. Grinning

Не е вярно. Скоро не съм замразявала, но до преди няколко години задължително имах плик със замразено мляко във фризера. След това го сварявах и то го слагах полу- замръзнало в тенджерата (половината мляко - на буца). Не се пресича. В първия момент се виждат "парцали", но всъщност това е замразената мазнина, която на по-късен етап се разтваря. Но признавам, че никога не съм слагала дозичка замразено мляко в горещо кафе. Възможно е в този злучай да се пресича.  newsm78

# 509
  • Varna
Запис Simple Smile ще ви следя с интерес ,иначе съм от Варна

Общи условия

Активация на акаунт