Отговори
# 540
  • София
...
На мен ми е много по-лесно да следя тази тема и да научавам интересните промоции в различни магазини, отколкото да ставам разногледа и да чета 100 теми за различни магазини Whistling

+1
Това е причината, и аз да следя тази тема-лесно, удобно и обхваща много магазини, цени и мнения!

# 541
И аз съм съгласна, че е хубаво темата да е обща. Ето, в лидълската тема не ме отразиха за мексиканската седмица, но надеждата умира последна.., накрая сигурно ще играя с риск печели коя храна не е люта  Grinning

# 542
  • София
И аз съм съгласна, че е хубаво темата да е обща. Ето, в лидълската тема не ме отразиха за мексиканската седмица, но надеждата умира последна.., накрая сигурно ще играя с риск печели коя храна не е люта  Grinning

Чети си старателно съдържанието-да няма чили или "хот" пипер! Wink
Нали си пише, няма да имаш проблеми!
Аз също не ям люто и много внимавам за подправките в съдържанието!  Mr. Green

# 543
Благодаря ти, ще пробвам нещо  Hug

# 544
В "Пени" бананите са на 1.99 и сладоледена торта "Тирамису" - 5 лв.
Минах през "Кауфланд" - джапанките са ужасни от 3 лв., а от "Била"
взех луканков салам на промо - става, но "Била" си остава скъп магазин.

# 545
  • Sofia
Аз пък вчера пазарувах в Кауфланд и ми се стори много скъпо  newsm78 Това не беше ли най-евтиния магазин доскоро? Намалени са само продукти от най-лошото качество, ако искаш да си купиш прилично сирене, кашкавал, пиле цените са много високи и няма промоции. Конкретно вчера търсих сирене, пилешко филе Дюк и памперси и никак не останах доволна от цените. Confused Последно купувах кашкавал от пита на Маджаров на промоция в Била - 12.90лв/кг, не можах да намеря нищо подобно в Кауфланд.

Откъде купувате кайма? Не мога да попадна на хубава, само на Жарава се харесва вкъщи, но рядко я намирам.

# 546
Дюк си е по-скъпо по принцип. В Кауфланд е рядко срещано, аз за него ходя в Била.
Относно кашкавала - аз гоня само Мероне и 2 последователни седмици е намален - първо на витрина пита и после вакуум опаковка.
За пелените - едно време само от там взимах - те правеха намаления на кашоните на Памперс. После установих че и Клевърските ни вършат добра работа по време на отказването...

В Кауфланд ходя със списък с промоциите, за точно определени неща. Само там хващам най-добри цени на препарати в мега опаковки, мокри кърпички и хартии за дома ...
В Била пак така... вече основно за Дюк и покрай него ако нещо закача. Била е по-скъпа като цяло. Поне на мен така ми се струва.

# 547
Кайма купувам редовно от Била, не ми е направила лошо впечатление - а миналата седмица колко кисело мляко изядохме с намалението на Домляна по 0,75лв.  Heart Eyes

Иначе във Варна тази седмица купувах от намалените яйца от My Market 10бр. , размер "М" по 1,65лв и кренвирши Леки, също намалени на 5,09 ... еднодневки от Елитис 20бр. от новите черни кутийки по 1,10лв ... поспестих някоя стотинка/лев  Mr. Green

# 548
  • Sofia
А, то и аз в Била пазарувам почти изцяло от списък с промоции, но просто по-често намаляват моите марки, въпрос на предпочитания явно. Аз точно заради памперсите отидох в Кауфланд, преди постоянно намаляваха големите кутии, напоследък не мога да попадна на промоция, не стига че толкова поскъпнаха  Confused

Забравих да кажа, че на мен темата много ми харесва в този вид, научавам за промоции в други магазини, които са ми полезни. Даже ще се радвам по-често да споделяте какво сте пазарували изгодно (с цени).

Този Мероне какъв е на вкус и колко струва?

# 549
Ми с вкус на мляко е... Simple Smile на филийки се препича, ако го хванеш навреме само да се разтопи, можеш да си го размажеш. Не е солен, не горчи. Реже се, рендосва се ....
Около 13лв кг с промоцията.

От Лидл купувам половин кило на 7 и нещо... - стандартна цена.

# 550
Май и масло се коментираше веднъж на Мероне, че било хубаво ...  Rolling Eyes Иначе кашкавал бях взела един в Била от пита нарязан и завит във фолио , голяма гадост суров като го пробвах, а разтопен върху спагети беше чуден ... странна работа ...

# 551
  • Sunshine state
NBM,памперсите на КК са супер и са на много добра цена,а сега малкият пакет е намалем поне в нашия филиал-идва по-евтино от големия,а са и повече бройки. Peace

# 552
Очаква ли се намаление на цените за първи юни в Хиполенд?  newsm78

# 553
  • Пловдив
има промо каталог, за друго намаление не съм чула Peace

# 554
В Кауфланд има едни джапанки по 3 лв,но са ужасни като качество,обаче в Т маркет пак по 3 лв има доста по-добри,не съм ползвала,но снощи случайно ги видях,та те по-си заслужават,ако на някой му трябват.

Общи условия

Активация на акаунт