Отговори
# 675
Работила съм в магазин, който се намира на територията на Кауфланд и имам поглед над нещата. Така че мога да кажа, че служители от магазина минават около 19-20 ч да опишат от кои плодове и зеленчуци има некачествена стока в по-големи количества. След това минават и прибират от тези артикули всичко, което би могло да се продаде на следващия ден , а това, което не става за нищо се намалява на много ниска цена, за да се очисти. Така че не са виновни другите търговци , че около 20-21 часа понякога няма нищо свястно, което да си купиш  Wink

# 676
Някой пробвал ли е надувните дюшеци-матраци от Карфур, че се каним да вземем един такъв за пикници. Дали са качествени?

# 677
Да попитам пак ...шевната машина в Пени от 29.99 става ли за дребни подгъви и зашивания   bouquet И за неука в тази област като мен  Laughing

# 678
  • Варна
Вече поне 20тина години ползваме съдомиялна.Най ниска ценапри отличен резултат се получава с препарат на прах - 2,5 кг. за 19 лв. от КАРФУР , - марка СОМАТ + морска сол + блясък СОМАТ

# 679
Moringa, вчера да си била в Билата в края на кап.Райчо /циганската и викам аз/ ?

# 680
Moringa, вчера да си била в Билата в края на кап.Райчо /циганската и викам аз/ ?

Скоро не съм ходила в Била, вчера ходих само на пазара и то набързо ... защо, кой видя и го помисли за мен  Mr. Green Тази Била, за която говориш, май не е същата, в която аз ходя ... защото тази ("моята") е до пазара - Колхозен ...онази в циганската махала е друга като че ли ...

# 681
Вече поне 20тина години ползваме съдомиялна.Най ниска ценапри отличен резултат се получава с препарат на прах - 2,5 кг. за 19 лв. от КАРФУР , - марка СОМАТ + морска сол + блясък СОМАТ
Това е препарат 3 в 1,така ли?
Дай снимка да го видим,ако може.
Иначе аз от няколко години ползвам един препарат на прах за съдомиялна  от магазини DM,много време изкарвам с него,сигурно 1 година,а струва около 12-14 лв,извинявам се,че не съм точна,ще проверя като отида до такъв магазин и ще го снимам,че аз го прехвърлям в една кутия като го купя и не е в оригиналната си опаковка в момента.

# 682
  • Sofia
Влизам да похваля пъпешите на Била - днес взех от магазина на Черни връх, май на промоция, около 1.39лв/кг. От години не бях яла толкова сочен и сладък пъпеш. Харесвам по-сочно-зеления тип, а не месестите жълти, та този се оказа прекрасен. Не знам дали е от сорта или късмет с избора, взех само един, за което съжалих много. Омете се за нула време, та утре ще ходя за още.

Някой да е ползвал брашното с марка Била?

# 683
  • Пловдив
Аз пък искам да похваля дините в Пени. Изключително сладки и вкусни! Simple Smile

# 684
Супер, колко е килограма на дините в пени?

Много благодаря, ще купим за вкъщи   bouquet

Последна редакция: вт, 24 юни 2014, 12:15 от L0v3d

# 685
  • Пловдив
Петдесет и пет стотинки, ако не се лъжа.

# 686
Момичета, днес след малко трябва да накупя едно голямо количество кашкавал и различни видове нарязан салам, от къде на най-сносни цени?  newsm78 Help pls   bouquet

# 687
  • София
Момичета гледам в днешния каталог на Кауфланд сешоар , някой купувал ли си я някога на тяхната марка? Аз исках някакъв по-евтин рядко ползвам, но ми трябва понякога....но 12лв ми се вижда пък много малко, дали става за нещо. Иначе ясно е има гаранция 3г, но все пак.

# 688
Момичета, днес след малко трябва да накупя едно голямо количество кашкавал и различни видове нарязан салам, от къде на най-сносни цени?  newsm78 Help pls   bouquet

Ние нарязани мръвки купуваме само от Кауфланд и никога не са имали грешка, за цените ... не мисля, че са по-високи от другаде, даже може да е обратното ...

# 689
Аз влизама само да се похваля,че си купих страхотен суитчер Найк,намален на 12,49лв от Кауфланд,много съм доволна  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт