Отговори
# 705
  • Пловдив
Киса, вероятно щеше да ми се наложи доста да поспоря... Simple Smile

# 706
  • Варна
Тука питам наред из темите, та да питам и за Пени: какви марки тампони продават?  Simple Smile

# 707
  • Русе
Тука питам наред из темите, та да питам и за Пени: какви марки тампони продават?  Simple Smile
Тяхна марка. Мисля, че "Лаура" бяха. И от тях съм доволна  Wink памучни са.

# 708
  • оттам, откъдето започва България
Аз пък съм доволна от превръзките Лаура.  Simple Smile

# 709
  • Варна
Имаше мин. седмица в Пени на промоция превръзки Либрес. Пратих ММ да пазарува, взел ми два различни пакета, едните са доста дебелички  Confused Много по-евтини превръзки съм купувала и са по-прилични на вид.  Rolling Eyes

# 710
  • Sofia
А от кой вид ти е взел? Ползвам само памучните превръзки на Либрез и съм много доволна, защото материята и пълнежът вътре не ми дразнят кожата. Всякакви копринени и изкуствени материи със свръх-концентрирани гелове ме запарват и ми причиняват обриви (естествено вероятно е заради чувствителната ми кожа). Иначе да, по плътни са.

# 711
Киса, ето в тази тема неотдавна събирах и аз мнения за превръзки, може коментарите вътре да са ти от полза и на теб  Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=742035.75;topicrefid=20

# 712
  • Варна
А от кой вид ти е взел?

Скрит текст:

И едни в розов пакет, те са по-тънички. Памучни са и двата вида.

Киса, ето в тази тема неотдавна събирах и аз мнения за превръзки, може коментарите вътре да са ти от полза и на теб  Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=742035.75;topicrefid=20

И на други места съм писала за превръзки, ама сега ме мързи да търся.  Crazy

# 713
  • оттам, откъдето започва България
Аз тези ги харесвам.

# 714
  • София
И аз ползвам точно тези които си показала и съм доволна.

# 715
  • Stuck in a moment
Здравейте, давам положителен отзив за сладолед Риос в кутия от Пени, вътре в кутията има ванилов, ягодов и шоколадов сладолед, много е хубав и може да си правиш комбинации.
Има и едно немско масло в златиста опаковка с крава и къщички, то също е хубаво.
Кафе Нова Бразилия също вече ще купувам от Пени, в Лидъл му вдигнаха цената.

# 716
Знаете ли дали в "Карфур" има промоция на захар?

# 717
Здравейте, давам положителен отзив за сладолед Риос в кутия от Пени, вътре в кутията има ванилов, ягодов и шоколадов сладолед, много е хубав и може да си правиш комбинации.
Има и едно немско масло в златиста опаковка с крава и къщички, то също е хубаво.
Кафе Нова Бразилия също вече ще купувам от Пени, в Лидъл му вдигнаха цената.
Миличка,аз от две години сладолед купувам само от Пени.И този Риос как е намален взимам по 10-ина кутии.Както си написала-страхотен е.
Днес минах и награбих 10. Heart Eyes Да има за няколко дни  Party
Купих и банани-хубави са,лук си взех,моркови....Пъпеша е много вкусен.Царевицата беше остатъчна,но взех 4-ри защото много ми се прияде изведнъж  Crazy Корнишоните не бяха хубави...Търсих намаления Ленор,но го нямаше.Видях че имат суха паста на тяхната марка и грабнах две за да видим дали са хубави.Както и Пени десерт карамел...Него също го виждам за първи път.Някакви плодови млека на Елите с маракуя...моя каза че е хубаво.Та утре ще отскочим за още.Както и за още сладолед  Mr. Green

Последна редакция: вт, 15 юли 2014, 22:51 от milenka333

# 718
  • София

Била не те ли устройва? В момента има за 1,11лв. Обаче промоцията свършва утре.

# 719
  • Стара Загора

Била не те ли устройва? В момента има за 1,11лв. Обаче промоцията свършва утре.

В Карфур в момента има захар на 1.09 - Захира.
Тази вечер ходих за куфар. Миналият път си взех малък за 10 лв., сега взех средния (56 см) за 14.
Идеален за влачене по влаковете от студентката.
Големите - 70 см. са по 20 лв.

Общи условия

Активация на акаунт