ПЛЕВЕН - 155

• 67 398
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
Миленче, да ти кажа от моя опит - аз се записах в една школа, която пуска промоции в Грабо и там изкарах курса. Даже вече шофирам, колкото и невероятно да ми звучеше това Simple Smile Инструктурът не вика, но и не мога да кажа, че той ме е научил да карам, повечето се учи след курса, но затова пък спестих към 150 лв. Иначе една приятелка ми препоръча тази Катя, мисля че само тя е жена инструктор и съм склонна да й вярвам. Каза ми, че много добре обяснява. Но аз вече се бях записала и нямаше как да се местя  Peace Успех ти желая Simple Smile

# 586
Аз съм карала курса при Катя , но беше преди 100 години. Аз съм доволна, исках при жена и тя беше единствената тогава. Нямам забележки, върши си добре работата жената.

# 587
Аз малко извън темата.
Моля, някой да даде отзиви за лечение на целулит.
Интересуват ме лични мнения на вид процедури, кои са най-ефикасни и къде бихте ми препоръчали да ги направя в Плевен?
Поста не е с цел реклама, така, че моля да се въздържат някои хора от излишни коментари!
Може да ми пишете и на лични.
Много ви благодаря!   bouquet

# 588
Здравейте плевенчанки- дъъълги години живеех в Плевен, но пристанах в друг град.
Искам да питам какво ви е мнението за д-р Гайдарова /кардиолог/.Майка ми е с високо кръвно,което не се влияе от лекарства. Направо  в чудо сме се видели- това 200 и е като добър ден, а се събужда със 170. Водихме я при друг кардиолог в Плевен/ забравих фамилията, че беше по увъртяна/, но той  изписва само лекарства на определена  бг фирма каквото и да ти е, помолих да смени,да изпише най-доброто- тц- не - пак на тази фирма #Cussing out. Чух, че Гайдарова няма такива договори като повечето лекари /сключен между нея и фирмата, срещу който се задължава да изписва само лекарства от въпросната фирма/ Направо много се дразня. Сега майка ми е с камара бг лекарства и не и действат и това е.Забравих да спомена, че всичките и изследвания са 6, както и бъбреци и щитовидна жлеза Shocked
Благодаря Ви предварително от сърце!  bouquet  

# 589
Джина, Бисерка - мерси. Ами знам ли, може и да съм за жена, щото съм леко изнервяща като ученичка, понеже задавам доста въпроси и принципно на команди не се подчинявам от първи път, което е мой проблем разбира се, но пък Бойко категорично няма да има желание да ме учи щото още помни как се е пробвал. Twisted Evil Малко ме е страх честно казано.

Нямам идеи за лечение на целулит освен крайно популярните.

Мнението ни за д-р Гайдарова е положително, добър специалист и внимателна с пациентите.

# 590
Номадка,  аз не бих ти препоръчала жена. Сега ще ти пиша телефона на моя инструктор. 

# 591
Nil desperandum!, какъв е проблемът с българските лекарства, че са български, че са евтини, че са скъпи или че не повлияват на кръвното. Не стана ясно. Практика да изписват само лекарства на Чайкафарма имат лекарите от специализираната кардиология, която е в ІІ база. Повечето лекарства са с еднакви активни съставки, но с различни търговски наименования. Защо тази мнителност към българските лекарства? Стана ми интересно и за договорите на въпросната фирма само за кардиолозите ли се отнася или за всички лекари.

# 592
Майка също е с високо кръвно. Поне веднъж месечно влиза в болница. Какво ли не е пила като лекарства и няма оправяне. И при Гайдарова е ходила. Не казвам , че жената не е добър специалист, на свекъра ми помогна, но явно си е до организъм.

# 593
Причините за високо кръвно може да не се крият само в заболявания на сърцето.
Но при нас лекарите масово обръщат внимание само на това, което е в компетенциите им, а не правят цялостно обследване на пациента.
Аз лично бих препоръчала да се направи консултация и с нефролог и изследвания на бъбреците. Причината за високо кръвно може да се дължи и на бъбречни, а не само на сърдечни заболявания.
Ако е така, то лекарствата за кръвно не лекуват пациента, и дори не го поддържат. Защото причината е друга.

# 594
  • Плевен
Масово българинът соли супата или мандбата още преди да я е опитал.Обърмене внимание на солта която консумирате,почти навсякъде има скрита сол и не е необходимо да солим ястията си.Проблемите с кръвното се дължат и на начина на хранене или количествата сол която приемаме ежедневно.Не случайно на бебета и деца сол и захар не се препоръчват до годинката а и след това.

# 595
Nil desperandum!, какъв е проблемът с българските лекарства, че са български, че са евтини, че са скъпи или че не повлияват на кръвното. Не стана ясно. Практика да изписват само лекарства на Чайкафарма имат лекарите от специализираната кардиология, която е в ІІ база. Повечето лекарства са с еднакви активни съставки, но с различни търговски наименования. Защо тази мнителност към българските лекарства? Стана ми интересно и за договорите на въпросната фирма само за кардиолозите ли се отнася или за всички лекари.
По принцип баща  ми започна да пие вносни и е добре. На лекарството и пише - лека до средна хипертония, а тя  има кръвно до 250!
Мисля, че става въпрос за Актавис. Не се изписва нищо друго, освен на актавис. Дори да има по-добро. Ето за договорите https://www.kaldata.com/forums/topic/178362-%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D … %B7%D0%B0-%D0%BC/

# 596
Масово българинът соли супата или мандбата още преди да я е опитал.Обърмене внимание на солта която консумирате,почти навсякъде има скрита сол и не е необходимо да солим ястията си.Проблемите с кръвното се дължат и на начина на хранене или количествата сол която приемаме ежедневно.Не случайно на бебета и деца сол и захар не се препоръчват до годинката а и след това.
Не- не е от тези,които соли допълнително, но и не яде напълно безсолно.

# 597
Причините за високо кръвно може да не се крият само в заболявания на сърцето.
Но при нас лекарите масово обръщат внимание само на това, което е в компетенциите им, а не правят цялостно обследване на пациента.
Аз лично бих препоръчала да се направи консултация и с нефролог и изследвания на бъбреците. Причината за високо кръвно може да се дължи и на бъбречни, а не само на сърдечни заболявания.
Ако е така, то лекарствата за кръвно не лекуват пациента, и дори не го поддържат. Защото причината е друга.
Въпросът е, че бъбреците и са перфектни. И всички изследвания- пълни изследвания-перфектни. Shocked Shocked Ако и сега не се повлияе от лечението, вече ще мисля за психиатър или невролог- понеже няма какво друго да е освен нерви. Тя като се притесни или ядоса и вдига.Направо се  отчайвам вече. Няма смъкване и това е.Упорита работа.Извинявам се за трите поста един след друг. Надявам се, че при вашите плевенски доктори ще е по-добре,понеже тук в Търново е пълна скръб.

# 598
Мира, вкара всички лекари с лека ръка в калъпа. В УМБАЛ има няколко големи зали. Можеш да наемеш една от тях и проведеш няколко разяснителни лекции на лекарите как да лекуват пациентите си  newsm10

Nil desperandum!, твърдението, че от българските хапчета не е добре, но от вносните е добре е точно толкова сериозно, колкото че лилавите свалят кръвното, а зелените причиняват разстройство. Щом за кръвно 250 са и изписали лечение за лека и средна хипертония които не и помагат, значи за смяна ти е кардиолога. Няма идеално лекарство. Почва се с лечение, в последствие се коригира докато се стигне до оптималното.
Д-р Гайдарова е добър кардиолог, Д-р Узунангелов също е добър кардиолог. Неврологът лекува неврологични проблеми като изтръпване, сецване, разните дискови хернии, мозъчни смущения, нарушения на проводимостта на нервите, а не психиатрични. Високо кръвно не стои високо заради едното самовнушение, вероятно си има причина.

# 599
Мира, вкара всички лекари с лека ръка в калъпа. В УМБАЛ има няколко големи зали. Можеш да наемеш една от тях и проведеш няколко разяснителни лекции на лекарите как да лекуват пациентите си  newsm10

Nil desperandum!, твърдението, че от българските хапчета не е добре, но от вносните е добре е точно толкова сериозно, колкото че лилавите свалят кръвното, а зелените причиняват разстройство. Щом за кръвно 250 са и изписали лечение за лека и средна хипертония които не и помагат, значи за смяна ти е кардиолога. Няма идеално лекарство. Почва се с лечение, в последствие се коригира докато се стигне до оптималното.
Д-р Гайдарова е добър кардиолог, Д-р Узунангелов също е добър кардиолог. Неврологът лекува неврологични проблеми като изтръпване, сецване, разните дискови хернии, мозъчни смущения, нарушения на проводимостта на нервите, а не психиатрични. Високо кръвно не стои високо заради едното самовнушение, вероятно си има причина.
Ами нали именно кардиолога сменяме и питам за това.Факт е,ч е познавам хора,които се влияят много добре от вносни и никак от бг лекарства, но да не спорим. Нямам нищо против бг лекарствата, а против изписването им на всяка цена и то на определена марка, при всички случаи.
Колкото до неврологът- може би ще и кажа за невролог, за да не се стряска от думата психиатър и да мисли, че я изкарвам луда- както си мислят,за съжаление, повечето хора в Бг.

Общи условия

Активация на акаунт