ПЛЕВЕН - 155

• 67 336
  • 726
  •   1
Отговори
# 60
Но пък кафенето,първото в градската ще отваря врати,масите сложиха днес и веднага се настани компания Simple Smile

Това беше шефа на кафето с приятели  Laughing

# 61
 Дикси ,ходих до тази жена-Венера и ми каза,че сега е толкова заета,че не приема поръчки,да я потърся пак след 2 седмици Tired
 tani80s,днес бях при др. Велева.Започнахме редица от неприятни за мен дейности Confused Приятняа жена,наистина.Дано и работата да е ок.

# 62
Принципно мъжете като изперкат и вадят картечница или най-малко ловна пушка. При жените това си е ежемесечно състояние, което заради дълготрайното си проявление владеят по инерция.
Това по въпроса с мъжете учители и липсващата им бройка.

# 63
Момичета, да Ви питам, някой от вас пребоядисвал ли е бели обувки в черни? Правят ли го това някъде в Плевен и ще стане ли номера?

# 64
Привет, дами! Как сте?

Не знам дали си ме спомняте Laughing, но живот и здраве планирам Юни да се прибера за малко и имам въпроси за детските домове. Може ли да се посещават? Да се играе с децата? Дарения под каква форма е най-добре да се правят? Въобще по темата ме интересува всякаква информация. Мерси предварително.

И друго щях да питам, но докато четох - забравих. Crazy Laughing

Чета ви за училищата и ние сме на това дередже. И аз си мечтая за мъж учител за моето. Simple Smile Имам първокласник с много домашно и в повече мързел и ми се изпива соса. Нямам търпение да идва лятото.
Иначе периодично ви чета, но сега покрай плануването на гостито ще се опитам да съм по-редовна.

# 65
Има ли цирк в Плевен?Не намирам никаква информация ,дори афиши не видях из града.

# 66
Нели Б, той цирка си тръгна преди няколко дни. Simple Smile Беше тук 7-10дена някъде, имаше и кола дето обикаляше града да съобщава.

# 67
Момичета, влизам с една молба- трябва ми дантелено чадърче,  по възможност бяло или червено. Обикалях по сватбените магазини, но цените са им колкото на евтина булчинска рокля. А ми трябва за един концерт на Натали за 5 минути. Някоя от вас да продава, дава под наем или заема такова нещо.

# 68
Здравейте,
За зъболекар аз да си похваля моята Галя Петкова се казва, кабинета и е блока над стоматологията. Много леко пипа и мъжа ми също е доволен, той тия седмици е редовен при нея, но сега тя излезе отпуск за малко.

А иначе да питам има ли желаещи за поръчка от mandmdirect.com Ще правя, та ако иска някой нещо да свирка, мисля утре следобед да я пусна. Дано се съберем до 150 паунда, че ще е безплатна доставката Simple Smile

# 69
Като се отвори пак дума за зъболекарите...
Има ли в града и друг зъболекар освен д-р Давидова, който да работи с лазер?

# 70
benson10, помним те Simple Smile Наистина отдавна не си влизала, но те много от момичетата спряха да го правят,а останалите сме тук от дъжд на вятър  Rolling Eyes
За домовете мисля, че няма да има проблем да влезеш при децата, но трябва да говориш с директора. Ако не се лъжа в момента майката на една от съфорумките е директорка на Детелина, но и тя почти не влиза тук.
За дарения - не мога да кажа. Аз съм давала дрехи и обувки, но употребявани. За други неща - най- добре е пак да се пита директора от какво имат нужда децата.
 Silvipl, в Наркопа нямат ли, да вземеш под наем?

# 71
Здравейте,
За зъболекар аз да си похваля моята Галя Петкова се казва, кабинета и е блока над стоматологията. Много леко пипа и мъжа ми също е доволен, той тия седмици е редовен при нея, но сега тя излезе отпуск за малко.
Може ли да кажеш точния адрес? С маска ли работи? Това ми е важно. Аз така и не намерих добър зъболекар...Знаете ли добър ортодонт дали има изобщо тук? За дете става дума, за сериозен проблем

# 72
Феята, за никои зъболекар не съм чувала да работи с маска в града.
Ние ходим при д-р Давидова, работи с лазер. Калина единствено там е съгласна да се прави каквото и да било.

# 73
Не мога да помогна с информация за зъболекар, защото за щастие нищо сериозно не ни се е налагало да правим. Ние ходим при д-р Коцева, много мила и внимателна с децата, но за друго не мога да кажа.
Аз пък искам съвет за шофьорски курсове. Някой има ли мнение за автошкола ИлиянКар /"Златен талон"/ ? И някой карал ли е скоро да знае как вървят цените?

# 74
Djina, не съм ги чувала тези.
Аз карах курсовете при един страхотен инструктор, много съм доволна от него.
Макар че при когото и да си, после не шофираш ли и няма ли кой да те донаучи...шофьор с 30часа не се става.
А цените...аз като ги карах бяха 650лв., или нещо подобно ми се върти в главата. Ама това беше отдавна.

Общи условия

Активация на акаунт